Kukkolás, beteges rajongás, perverziók

2014.június.3.

A világ leghíresebb modelljét nem lehet eleget ünnepelni. Igaz, hogy már januárban betöltötte a 40-et, de nem rég jött ki saját kollekciója, melyet a Topshop számára tervezett, sőt régi barátjával, az ékszervező David Yurmannal is újra egymásra találtak. Ráadásul júniusban mi is őt ünnepeljük a legújabb GLAMOUR címlappal.

A legendás fotós, Nick Knight is Kate Moss-t isteníti ebben a hónapban. A Showstudio vezetője ennek örömére megosztott egy nagyon izgalmas divatfilmet a szupermodellről. Azt senki sem vonhatja kétségbe, hogy társadalmunk mindig is betegesen rajongott a sztárok, divatikonok mindennapi életébe betekintést nyújtó videókért, melyeknek köszönhetően kedvünkre élhetjük ki mindenféle eltitkolt perverziónkat.

Nos, Nick Knight 1995-ös filmje pontosan ezeknek az elfojtott ösztönök megélésének tesz eleget. A fotós az akkor még 20 éves, karrierjének elején járó, ám egyre sikeresebb modellel ekkor dolgozott együtt először. A videó térmegfigyelő és biztonsági kamerák anyagaiból készült, és Kate Moss egy normális napját mutatja be a reggeli ébredéstől a stúdióban való munkán át az esti hazatérésig.

Ahogy nézzük a filmet, akkor jövünk csak rá, hogy tulajdonképpen egy beteges kukkoló szemszögéből figyeljük Moss-t az anonimitásról, a hírnévről és a magánélet megsértéséről szóló baljós videón keresztül. A végeredmény Jason Evans fotósnak köszönhető.

Kattints a videóra és nézd meg, milyen volt Kate Moss egy napja 20 évvel ezelőtt:

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói