Kukucs! Az M&S megmutatja, mi lesz a divat tavasztól

2015.november.17.

Aki ismer, tudja rólam, hogy rajongok a brit stílusért, így érthető módon a Marks&Spencerért is, ami mindennek az egyik kvintesszenciája. Senki sem tudja jobban összefoglalni, mi várható a briteknél és ez a trendekkel kapcsolatban sincsen másképpen.

A trend neve: soft focus (mondjuk finom megközelítés), púderszínek, leomló, finom anyagok fiús szabásvonalakkal keverednek
A trend neve: soft focus (mondjuk finom megközelítés), púderszínek, leomló, finom anyagok fiús szabásvonalakkal keverednek

A 2016-os tavaszi-nyári szezon hamarabb eljön mint gondolnánk! A M&S éppen ezért meghívta a divatújságírókat a világ minden tájáról, hogy nézzék meg, milyen anyagok, színek, szabásvonalak várnak ránk a következő szezonban.

Nagy-Britanniában már mindent elért a divatcég (melynek van egy komoly élelmiszereket kínáló részlege, de kínálnak lakberendezést, ajándékokat is a ruhák mellet), így nagyon fontos stratégiai célponttá váltunk a számukra. Ezt Costas Antimissaris-tól tudom, a cég nemzetközi piacokért felelős igazgatójától. Ez nagyon jó hír! Aki már járt londoni Marks&Spencer üzletben, az pontosan tudja, miről beszélek. Hihetetlen választék, nagyon divatos, de hordható darabok, lehengerlő Autograph kollekció, melynek darabjai a dizájnerdarabokat idézik, széles méretválaszték mindenkinek, az aprócskáktól a magasakig, a szupervékonyaktól a kerekdedekig. Egyszóval minden öltözködéssel kapcsolatos kérdésünkre van válaszuk, csak Magyarországon eddig csak a kollekció egy része volt elérhető.

A trend neve: Modern Utility. Nincs tehetségtelen nő, csak használhatatlan, koncepció nélkül összeválogatott gardrób. Minden alapdarabot megtalálsz főként földszínekben és izgalmas mintákkal, amik évtizedekig hordhatóak.
A trend neve: Luxe Traveller. Olyan, mintha folyamatosan utaznál a világ különböző pontjai közt és összekevernéd az utad során vásárolt darabokat. Kényeles és eszméletlenül magávalragadó trend

Persze az elmúlt másfél évben már felbukkant az As seen in Vogue válogatás, amiből konkréten minden darabról ódákat lehet zengeni és az Autograph kollekcióban is egyre több kihagyhatatlan alkalmi és hétköznapra való darab bukkan fel, így tény, hogy ma már nem csak az anyukánk jár a Marks&Spencer üzletekbe. Nyugodj meg, még sok-sok pozitív változás lesz, és előbb-utóbb ez lesz az egyik tuti lelőhelyed.!Mindenről beszámolunk hamarosan, de addig is, kukkantsd meg a kollekcióról készített részletfotóimat, amikkel azt szerettem volna bemutatni, hogy az alapanyagok, a minták, a finom színkombinációk keverése az egyik legfontosabb stílusfogás, amit magunkévá kell tennünk, ha azt szeretnénk, hogy tökéletesen modernek és kifinomultak legyenek az öltözékeink.

A fekete csipke szezonok óta tartja magát, nekem a jelenlegi szezonból is van egy isteni szettem. A fiús, barna bőröv rajta merész, de hidd el, ez lesz a kedvenc stílustrükköd!
A csipke és a kötött pulóver találkozása jövő tavasszal cseppet sem szürreális, sőt! Nagyon is valószínű!
Rajongok a szemeket ábrázoló műalkotásokért, ékszerekért! Fatima védő szeme most egy bross formájában kerülhet a blézeredre, kabátodra. Szecessziós hatású darab, így még vonzóbb a szememben.
Szeretsz kényelesen öltözködni és közben sikkesen festeni. Írj listát tavaszra, amin csupa alapdarab van: fehér póló, klasszikus bőrdzseki, lezser, de színes szoknya és sok-sok öv!
Egy stílusos táska és napszemüveg teszi fel a koronát a szettedre. Dizájner darabokat idéző különlegességek jönnek az M&S tavaszi kollekciójában
A brokát és a kötött istenien fest a fiús bőröveddel. Alapdarabok ezek, amiket rengetegféleképpen remixelhetsz.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói