Vissza a természetbe: íme a Levi’s x GANNI újabb kollaborációja

2022.augusztus.19.

A Levi's és a Ganni folytatja az együttműködést egy természetes árnyalatokban tündöklő kollekcióval, Emma Chamberlainnel és barátaival a kampányban. Ha van két szupercool divatmárka, akkor ezek azok, igazi kult darabnak számít minden holmi, amit létrehoztak.

Színes, ökotudatos, limitált: imádjuk a Levi's és a Ganni új kollekcióját!
Színes, ökotudatos, limitált: imádjuk a Levi's és a Ganni új kollekcióját!
Fotó: GLAMOUR

Visszatérnek a Rousseau-i ideák

A kertészkedés iránti újonnan felfedezett rajongásunk inspirálta, hogy a Levi’s x GANNI 2022. nyarának végén visszatért egy új, az Anyatermészet ihlette kollekcióval, ami a Koppenhágai divathéten debütált. A legalább 55%-ban minősített biopamutból és természetes színezékekkel készült (valódi növényekből és ásványokból, víztakarékos technikákkal) nyolc darabból álló kollekció tompa árnyalatokat és könnyű sziluetteket vonultat fel, amelyek otthonosan mozognak a kertben és a városban egyaránt—Koppenhágától San Francisco-n át Budapestig és azon túl. A kiterjesztett mérettartományban elérhető kollekció a felelősségteljes technológiákat és az inkluzivitást ünnepli az egyedi Levi’s x GANNI nézőponton keresztül.

A Levi’s x GANNI “Grow Up” kampányban Emma Chamberlain és barátai bolondoznak egy buja veteményeskertben egy meglepetés utazáson, élvezve a természet iránti szeretetüket és kivételes kertészeti képességeiket, és úgy tűnik, eszük ágában sincs felnőni abban az értelemben, hogy felnőttként is felhőtlenül élvezni akarják az életet.

Inkluzív méretsorral kaphatóak a különleges kolleboráció darabjai. Senki nem marad ki!
Fotó: GLAMOUR

„A GANNI és a Levi’s nagyon összeillő partnerek. Imádjuk az optimizmust, a humort és a megközelíthetőséget, amik áthatják a GANNI darabokat ­—és a közös elköteleződésünket a fenntarthatóság iránt, ami a legújabb kollaborációk szíve és lelke is. A kollekció tele van könnyen viselhető klasszikusokkal, amik pont olyan menők, mint amennyire kényelmesek." — fogalmazta meg Karyn Hillman, Levi’s termékigazgatója.

220518 GANNI X LEVIS S04 0810
Fotó: GLAMOUR

„Alig hiszem el, hogy ez már a harmadik kollaborációnk a Levi’s-szel, ez nagyon jól bizonyítja a közös munka sikerét! A kezdetektől fogva összehangoltuk az elképzeléseinket, folyamatosan fejlődünk és tanulunk egymástól. A kollekció tökéletes keveréke a jellegzetes Levi’s és GANNI elemeknek, és imádom a humorral átitatott kampányt is.” — mondta Ditte Reffstrup a GANNI kreatív igazgatója.

A NEW BALANCE bemutatja az RC30-at: folytatódik a 70-es évek futócipő archívumának felfedezése

A Levi’s® x GANNI kollekció a GANNI 2023-as tavaszi-nyári divatbemutatójának részeként mutatkozik be a Koppenhágai divathéten egy see now, buy now eseményen. A bemutatót követően a kollekció a globális megjelenés előtt megvásárolható volt egy piac által ihletett pop-up üzletben, amely mindenki számára nyitva állt egy kávézóval és egy, a kampány által inspirált speciális installációval. A kollekciót itt vásárolhatod meg.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói