London Fashion Week blog #3: Elcsíptük Mihalik Enikőt

2012.február.23.

Folytatódik Felkai Eszternek, a TONI&GUY magyarországi PR szakértőjének blogja a londoni divathétről. Ezúttal az Issa show backstage-éből tudósít, ahol http://www.glamouronline.hu/divathirek/szexi-sziren-a-habokbol-mihalik-eniko-a-numero-cimlapjan-5570>békéscsabai büszkeségünket, Mihalik Enikőt is elcsípte.


A London Fashion Week harmadik napján a TONIGUY által támogatott Issa London show számunkra különösen kedves volt, hiszen a backstage-ben összefutottunk Mihalik Enikővel és Kondás Katával, ráadásul Enikőnek aznap ez már a harmadik bemutatója volt.

Mihalik Enikő - Issa backstage
Mihalik Enikő - Issa backstage

A show előtt úgy egy órával érkeztünk a backstage-be, ahol addigra már akkora volt a tolongás, hogy szinte alig lehetett bejutni. A modellek körül őrült nagy volt a sürgés-forgás, ugyanis szinte az összes lány késve érkezett az előző bemutatókról.

A nagy tömeg ellenére szerencsére sikerült néhány szót váltanunk Enikővel, akin egyszerre négy ember, azaz nyolc kéz dolgozott, miközben ő a legnagyobb nyugodtsággal egy szendvicset majszolgatott. A készülődés közben végre élőben is megnézhettük hogy dolgozik a mester, Cos Sakkas, a TONI&GUY nemzetközi művészeti vezetője, aki az angol Daily Telegraph divatigazgatójának, Hilary Alexandernek személyes kedvence. Olyan tervezők ragaszkodnak hozzá, mint Betty Jackson, Giles Deacon vagy Todd Lynn.

A bemutató előtt még egy kis celebvadászatra is volt időnk, hiszen a legtöbben a backstage irányából foglalták el helyüket az első sorban – így lencsevégre kaptuk Leigh Lezarkot és Gemma Artertont.

A Transz-Szibéria Express fantázianévvel ellátott bemutató egy üde színfolt volt a 2012-13-as kollekciók klasszikus őszi hangulata után. Már a show címe is utalt arra, hogy mit is fogunk látni – szőrős kucsmák, a szibériai szél ellen pajzsként védelmező, címeres arany gombokkal díszített gyapjú-kasmír military kabátok, matrjoska babákra emlékeztető kasmírmintázatú ruhák és színes kendők jellemezték Kate Middleton egyik kedvenc tervezőjének, Daniella Helayelnek új kollekcióját.

Még több kép a galériában - kattints!

Korábbi bejegyzések:

Kulisszák mögött a londoni divathéten #1
London Fashion Week #2: Modern luxus az Aquascutum bemutatóján

London Fashion Week blog #3: Elcsíptük Mihalik Enikőt Mihalik Enikő - Issa backstage

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját