Mademoiselle C: A legendás Carine Roitfeld dokumentumfilm témája

2013.szeptember.4.

Ha létezik olyan személy, aki megközelíti az ellenfél fogalmát, akkor Anna Wintour vetélytársa Carine Roitfeld lenne. Bár ilyet egyáltalán feltételezni is annyira abszurd, mintha próbálnánk a már létező mellé egy másik pápát találni. De mi azért megpróbáljuk.

A legendás 2009-es Szeptemberi kiadás című dokumentumfilm után, mely Anna Wintour és a Vogue mindennapjait kíséri figyelemmel, most itt van a legújabb, divatvilágba betekintést nyújtó film – Carine Roitfeldről. A Tom Ford múzsájaként is számon tartott ex-főszerkesztő a párizsi Vogue-ot kormányozta egy évtizedig 2001 és 2011 között. Azonban lemondott főszerkesztői pozíciójáról azért, hogy saját divatmagazinjának kiadásába kezdjen, illetve biográfiai albumának, a Carine Roitfeld: Irreverent megjelenésével foglalkozzon. A Madmoiselle C című, Fabien Constant által rendezett film októberben kerül a mozikba és a CR Fashion Book szerkesztésén dolgozó divatnagyasszony életébe enged betekintést. Karl Lagerfeld, Tom Ford, Donatella Versace és Alber Elbaz csak egyike a híres neveknek, akik feltűnnek a dokumentumfilmben.

A film ezt a különleges átmeneti korszakot mutatja be Carine Roitfeld életéből, de nem csak a munkáján keresztül ismerhetjük meg a főszerkesztőt, hanem a magánéletébe is bekukkanthatunk, ahogy New Yorkba költözik, egy új életbe kezd és felkészül a nagymama szerepre. És természetesen, a dokumentumfilm telis tele van divatszakemberekkel, modellekkel, fotósokkal, hírességekkel és mindenféle különc figurával, úgyhogy igazi csemegének ígérkezik.

Kattints a videóra a film előzeteséért. Divatrajongóknak kötelező!

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói