Magyar fiú az Alexander McQueen show-n

2013.január.9.

Végre nem csak a magyar lányoknak terem babér a divatiparban, eljött hazánk fiainak az ideje is! Most Cseke Botond hallatott magáról újra: exkluzívként vonulhatott végig a londoni Alexander McQueen show-n.

Fotó: nowfashion.com
Fotó: nowfashion.com

Az elmúlt hónapokban több sikertörténetet is megosztottunk veletek a GLAMOUR Online-on, emlékezzetek csak Patinszki Misa (@Wam Models) Frankie Morello vagy Dörfler Márton (@Art Models) Balenciaga kampányára. 2012 októberében újabb nagy durranásról számoltunk be, Cseke Botond (@Icon) Marc by Marc Jacobs exkluzív volt a New York-i divathéten.

Ahogy akkor írtuk, Botondot Baráti Vince fotós, egyben az Icon Model Management bookere fedezte fel a facebookon, és rögtön szerződést ajánlott a 189 centiméter magas, 21 éves fiúnak (Vince fotózta július-augusztusi számunk címlapját Palvin Barbival). A dolog érdekessége, hogy az Icon eddig csak lányokat menedzselt (köztük Palvin Barbit, Srej Zsófit, Fórizs Adinát, Bernát Biancát, Kaderják Esztert ), de most Méhész Balázzsal elérkezettnek látták az időt a fiúrészleg kiépítésére.

Botond szülőhelyéről, Miskolcról a szerződéskötés után azonnal utazott Párizsba, ahonnan tovább küldték New Yorkba, mert exkluzívként konfirmálták a Marc by Marc Jacobs 2013-as tavasz-nyári show-jára \ (kattintsatok ide az élményeiért).

Fotó: Fotó: Baráti Vince/IconModelManagement

Nem kellett sokat várnunk az újabb fantasztikus hírre: a napokban kezdődött, 2013-14-es ősz-téli kollekciókat bemutató londoni divathéten az Alexander McQueen kifutóján tűnt fel, ráadásul ügynöke tájékoztatása szerint exkluzívként. Ez azt jelenti, hogy a divatház kérésére kizárólag az ő show-jukon vehet részt az adott szezonban és városban. Ez igen! Biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan újra hallunk Botondról. Tartsatok velünk!

Ez is érdekelhet

Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel

Így békülhetsz ki a legkönnyebben egyes csillagjegyekkel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod