Magyar fiú az Alexander McQueen show-n

2013.január.9.

Végre nem csak a magyar lányoknak terem babér a divatiparban, eljött hazánk fiainak az ideje is! Most Cseke Botond hallatott magáról újra: exkluzívként vonulhatott végig a londoni Alexander McQueen show-n.

Fotó: nowfashion.com
Fotó: nowfashion.com

Az elmúlt hónapokban több sikertörténetet is megosztottunk veletek a GLAMOUR Online-on, emlékezzetek csak Patinszki Misa (@Wam Models) Frankie Morello vagy Dörfler Márton (@Art Models) Balenciaga kampányára. 2012 októberében újabb nagy durranásról számoltunk be, Cseke Botond (@Icon) Marc by Marc Jacobs exkluzív volt a New York-i divathéten.

Ahogy akkor írtuk, Botondot Baráti Vince fotós, egyben az Icon Model Management bookere fedezte fel a facebookon, és rögtön szerződést ajánlott a 189 centiméter magas, 21 éves fiúnak (Vince fotózta július-augusztusi számunk címlapját Palvin Barbival). A dolog érdekessége, hogy az Icon eddig csak lányokat menedzselt (köztük Palvin Barbit, Srej Zsófit, Fórizs Adinát, Bernát Biancát, Kaderják Esztert ), de most Méhész Balázzsal elérkezettnek látták az időt a fiúrészleg kiépítésére.

Botond szülőhelyéről, Miskolcról a szerződéskötés után azonnal utazott Párizsba, ahonnan tovább küldték New Yorkba, mert exkluzívként konfirmálták a Marc by Marc Jacobs 2013-as tavasz-nyári show-jára \ (kattintsatok ide az élményeiért).

Fotó: Fotó: Baráti Vince/IconModelManagement

Nem kellett sokat várnunk az újabb fantasztikus hírre: a napokban kezdődött, 2013-14-es ősz-téli kollekciókat bemutató londoni divathéten az Alexander McQueen kifutóján tűnt fel, ráadásul ügynöke tájékoztatása szerint exkluzívként. Ez azt jelenti, hogy a divatház kérésére kizárólag az ő show-jukon vehet részt az adott szezonban és városban. Ez igen! Biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan újra hallunk Botondról. Tartsatok velünk!

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk