Palvin Barbara

2012.december.21.

Palvin Barbara 13 éves kora óta modellkedik, és három évvel ezelőtt tört be a divatvilágba: oly sok sikeres magyar modellhez hasonlóan a Prada show-ján mutatkozott be a nemzetközi kifutókon 2010-ben.

Karrierje azóta is töretlen, szerepelt már minden jelentősebb divatmagazinban, címlaplánya volt többek között a L`Officiel, a Jalouse magazinoknak. 2012 januárja óta Palvin Barbi a L`Oréal eddigi legfiatalabb szépségnagykövete lett, ugyanebben az évben negyedik magyar modellként végigvonult a Victoia`s Secret fehérnemű show-ján, és könnyen lehet, hogy hamarosan akár hivatalos angyalkája lesz a márkának. Számos világmárka kampányában szerepelt már, például a Calvin Klein Forbidden Euphoria parfüm arca, de fotózták már Chanel hirdetéshez is, és az Armani Exchange reklámjaiban is ő szerepel. 2013 tavaszán a Replay arcaként is láthatjuk.

Palvin Barbi elsőként tudott duplázni a GLAMOUR Women of the Year történetében, hiszen tavaly másodszor is őt választották az olvasók az év modelljének. A 19 éves szépség már két alkalommal is szerepelt a magyar GLAMOUR címlapján.

Szavazz Palvin Barbira és GLAMOUR Women of the Year 2013 többi jelöltjére is!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói