Magyar tervezők mutatják be kollekciójukat a milánói divathét alatt

2019.február.16.

A Magyar Divat & Design Ügynökség és a Camera Nazionale della Moda Italiana közös mentorprogramjának következő lépéseként nyolc magyar márka mutatja be legújabb kollekcióját február 20. és 24. között, a Milan Fashion Week alatt. A tervezők az állandó kiállítás mellett, február 22-én egy közös divatshow keretében mutatkozhatnak be a nemzetközi divatszakma és sajtó számára.

Az együttműködésnek köszönhetően a magyar márkák egyedülálló lehetőséget kaptak, hiszen a Milan Fashion Week hivatalos programjaként, a Spazio Cavallerizze impozáns épületében állíthatják ki kollekciójukat. A kiállítás egész héten ingyenesen látogatható, míg február 22-én egy kollektív bemutató keretében viszik el a magyar divat különleges és egyedi hangulatát a nemzetközi sajtó és divatszakma számára.

"Az ügynökség és a mentorprogram célja, hogy olyan márkák létrejöttét támogassa, amelyek nem csak a hazai, de a nemzetközi színtéren is megállják a helyüket. A program során a tervezők rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot kaptak a mentoroktól, a Milan Fashion Week pedig egyedülálló platform számukra, hogy bemutatkozhassanak a divatvilág fővárosában. Hiszünk abban, hogy az együttműködésnek és a mentorokkal végzett közös munkának köszönhetőn egyre több magyar márka ér el nemzetközi sikereket, ezáltal Budapest is felkerül a divatvilág térképére" – emelte ki Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezetője.

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói