A legújabb 2021-es fürdőruha trendek egyenesen Miamiból

2021.július.18.

Réka a SHOPPING IS CARDIO szerzője, aki jómaga stylist is egyben, ismét részt vett a híres bikinis divatnapokon és most elárulja nekünk, hogy mik az idei szezon slágerei. 8 trend egyenesen a kifutókról a Miami Swim Weekről!

Miami Swim Week 2021.
Miami Swim Week 2021.
Fotó: Getty Images

A legnagyobb márkák és dizájnerek divatshow-jaira voltam hivatalos ebben az évben is. (Tavaly ez az esemény is elmaradt sajnos… Ha nem tudod, miről is szól ez a pár nap itt nálunk Miamiban, akkor itt elolvashatod az előző cikkemet a rendezvényről.)

Idén is betekintést nyerhettem a legforróbb trendekbe, amikről egy kis összefoglalót hoztam nektek. Ha egy kis inspirációra vagy útmutatóra vágysz, mielőtt elindulnál fürdőruhára vadászni, akkor mindenképp fusd át a listát!

1. Félvállas megoldás

Van benne valami izgalmas, úgymond egy kis csavar. Legyen ez az aszimmetrikus megoldás akár fodros, akár hosszú ujjú vagy pántos.

Balról jobbra: Oh Polly presents Neena Swim; Megan Mae at Life By Styl;, Avid Swim at Life By Style; Honey Birdette; Mar de Lua at Destination: Colombia; Smeralda at Destination: Colombia

2. Pántok minden mennyiségben

Nem a legpraktikusabb, viszont az egyik legtrendibb a derekunkra tekert pántok. Ahogy a crop topoknál, úgy a bikinik esetében is trendi ez a megoldás idén. Egyedüli hátránya csak a napozás után tapasztalható...

Balról jobbra: Rosewater Swim at Life By Style; Oh Polly presents Neena Swim; Nia Lynn Swimwear; Bfyne X Models of Color Matter; Honey Birdette

3. Virágminták

A virágminta idén is hódít, és nem csak a romantikát kedvelők körében. Életkortól függetlenül ezen a nyáron is virágokba borulhatunk, és ha ezt még fokozni szeretnénk, akkor jöhetnek a fodrok is hozzá.

Balról jobbra: Mar de Lua at Destination : Colombia; PQ Swim at Destination: Colombia; Avid Swim at Life by Style; Palmacea at Destination: Colombia; Bahama Mama at Destination: Colombia

4. A idei nyár slágerszíne

A teal, avagy a kékeszöld! Akárcsak a tenger színe egy egzotikus nyaraláson. Legyen szó hölgyről, gyerekről vagy férfiről, ezzel a színnel nem lőhetünk mellé.

Balról jobbra: Smeralda at Destination: Colombia; Nia Lynn, Mola Mola at Destination: Colombia; Avid Swim at Life by Style

5. Leopárdminta

Az állatminta örök! Izgalmas, merész és szexi, de nem kell vadmacskának lenned, hogy magadra öltsd!

Balról jobbra: Honey Birdette, Bfyne X Models of Color Matter; Rosewater Swim at Life by Style

6. Kivágott

Itt-ott kivillanó bőr. A bevállalósabb fiatal hölgyek figyelmébe ajánlom. Mindenképpvagányak és izgalmasak ezek a darabok, egy biztos, hogy nem maradsz észrevétlen a strandon egy ilyen bikiniben vagy fürdőruciban.

Balról jobbra: Honey Birdette, Avid Swim at Life By Style; Bfyne X Models of Color Matter; Oh Polly Presents Neena Swim

7. Cover up

A cover up-okat - ha lehetne - kötelezővé tenném. (Főleg, ha a lángosos helyett az étterembe szeretnénk betérni a strandon.) Nemcsak praktikus, de egy szép hosszú darabbal máris elegáns viseletté tettük a fürdőruhás outfitünket.

Balról jobbra: Nia Lynn, Megan Mae at Life By Style; Naranja Furcado at Destination: Colombia; Bfyne X Models of Color Matter; Ancora at Destination: Colombia

8. Mikro bikinifelsők

Szemérmetlenül aprócska bikinifelső, amiből kellőképp kikandikának a mellek kétoldalt. Ezt a bevállalósabb, kisebb keblű hölgyek figyelmébe ajánlom. Arra mindenképp figyelj,hogy a túlságosan kihívó megjelenés elkerülése végett semmiképp se párosítsd tangával!

Balról jobbra: Nia Lynn, Rosewater Swim at Life by Style

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját