Millie Bobby Brown nem izgulta túl a karácsonyi szettjét, mégis tarolt

Miért fagyoskodnál, amikor az óceán mellett is karácsonyozhatsz? De Millie Bobby Brown nem gondolta túl a karácsonyi szettjét sem, és milyen jól is tette! Az Instagramra is csak épphogy beköszönt, ezzel is emlékeztetve minket: ne törd magad, hogy az utolsó részlet is tökéletes legyen, inkább élvezd, hogy nyertél egy kis jutalomidőt magadra és a szeretteidre.

Millie Bobby Brown már most igazi stílusikon
Millie Bobby Brown már most igazi stílusikon
Fotó: Neil Mockford/Getty Images

A Stranger Things 18 éves színésznője, Millie Bobby Brown úgy döntött, trópusi környezetre cseréli az Egyesült Államokban tomboló telet, pálmafákra a karácsonyfát, és piros bikinire a karácsonyi csúnyapulcsit. Hogy cserélnénk-e vele, azt döntse el mindenki saját maga (mi addig turbózunk kicsit a fűtésen), az viszont tény, hogy a hírességek közül idén egyértelműen az ő karácsonyi üdvözlete működött leginkább: minimalista, lényegre törő és nagyon stílusos. De most komolyan: miért izzadnád ki magadból a világ legterjengősebb captionjével, amikor élvezheted is az offline töltött időt?

Márpedig Millie Bobby Brownnak remek társasága van, miután természetesen nem egyedül utazott a mesebeli helyre. Szerelme, Jake Bongiovi is vele tartott (nem, nem véletlenül hangzik ismerősen a név, ő TÉNYLEG Jon Bon Jovi 20 éves, szívtipró fia), aki 2021 júniusa óta tűnik fel rendszeresen a színésznő közösségi média felületein.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi nem izgulták túl az idei karácsonyt
Fotó: Instagram/Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown szerelmes fotójánál biztosan nem látsz ma édesebbet!

Eleinte legjobb barátokként hivatkoztak egymásra, a barátság azonban hamar átfordult szerelembe, 2021 júliusában pedig már kéz a kézben sétálgattak New York utcáin. Igaz, a vörös szőnyeges debütálásukat nem siették el (cserébe még mindig együtt vannak), miután 2022 márciusában, a Stranger Things 4. évadának bemutatóján mutatkoztak be hivatalosan is egy párként.

Jake Bongiovi előtt egyébként Jacob Sartorius tinisztárral randizott, sőt ő volt Bobby Brown első hivatalos kapcsolata is, a tündérmese viszont elég gyorsan tinihorrorba csapott át, a srác ugyanis megcsalta barátnőjét. Persze annak ellenére, mennyire fiatalok, nagyon éretten kommunikálták elválásukat a közösségi médiában, Millie Bobby Brown viszont úgy döntött, egy ideig élvezi a szingliség nyugalmát. Ennek ellenére egy ideig olyan hírek keringtek, miszerint David Beckham fiával, Romeóval ismerkedik, később pedig úgy tűnt, Joseph Robinson sportoló lesz a befutó.

Két mézeskalács között dobj be néhány friss hírt is:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói