Minden az esküvőről szólt a plus size esemény második napján

2013.október.8.

A Cupcake and Pearls bloggere, Zsuzska egy izgalmas és egyedülálló plus size eseményről jelent nekünk! A korábbi bejegyzésében már megismerkedhettetek a Loving Your Curves plus size esemény első napjával, most itt a második nap történéseinek összefoglalója Zsuzskától!

A második napon minden az esküvőről szól
A második napon minden az esküvőről szól

A londoni Loving Your Curves rendezvény 2. napja igazi különlegességnek számít a plus size rendezvények között, hiszen aznap minden az esküvőjükre készülődő menyasszonyokról szólt. A kiállítók között egyedi, kézzel készült, Olaszországból származó féldrágaköves ékszereket ugyanúgy felfedezhettünk, mint a 42-es cipőméret fölötti lábbeliket készítő céget – a kínálat roppant széleskörű volt. A már-már művészi tortákat meg is kóstolhatták az érdeklődők és akár az esküvői sminkmestert is le lehetett foglalni a helyszínen. Mivel augusztus óta én is menyasszony vagyok, így személyesen is érintett a gyönyörű csipkeruhák látványa, amik nagyobb méretben is elérhetőek. Nem bírtam megállni, az egyikbe bele kellett bújnom, amit az esemény főszervezője, Kemi Farquharson tervezett és még egy különleges fotózáson is részt vettem, hiszen a brit The Sun riportere kapott lencsevégre engem (egyedüli amatőrt) és 4 plus size modellt a Verta hotel egyik elegáns szobájában pózolva.

Backstage a bemutatón, Chantelle a csodaszép plus size modell
A Kemi Boutigue
A Lilian Mayro bemutató

A délutáni előadások közül a virágkötés volt a kedvencem, és a workshop végére már mind képesek voltunk körcsokrot készíteni, legalábbis fejben! Ezután még bekukkantottam a backstage-be s a modellek már tűkön ülve várták, hogy bemutathassák a mesés ruhakölteményeket. Mivel minden ruha alapja a helyesen megválasztott fehérnemű, így ez sem maradhatott ki a divatbemutató során, ami jóleső érzést keltett minden, a teremben helyet foglaló telt nőben, hiszen a gömbölyded modellek magabiztosan rótták a köröket, önbizalmat sugározva mindenkinek.

Zsuzska egy Kemi Boutique ruhában a The Sun fotózás előtt

A kifutón A Finer Figure alakformáló fehérneműit, Lillian Mayro, Carolyn De La Drapiere, Simply Be és Kemi Boutique tervezők ruháit csodálhattuk meg, amik előnyösen kiemelik egy kerekded test előnyösebb részeit. A 2. nap végére jóleső fáradtsággal tértem vissza a hotelbe és a rengeteg élmény mellett számos új barátsággal, feledhetetlen pillanattal gazdagodtam. Hálás és boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek az eseménynek és ez is csak megerősített abban, hogy a divatvilág igenis sokszínű s nem csak egyféle testalkat létezik!

Zsuzska Nikki Gomezzel

Köszönöm a Glamour magazinnak a lehetőséget, hogy megoszthattam élményeimet erről a remek 2 napról! Bővebben a 2. napi élményeimről itt olvashattok: http://cupcakeandpearls.blogspot.hu/2013/09/loving-your-curves-2-nap.html

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!