Modellblog: "Itt az új Brigitte Bardot"

2012.július.25.

Bernát Bianca, az Icon és az IMG reménysége Párizsban próbált szerencsét, és milyen jól tette: máris a legnagyobbakkal dolgozhat. Olvassátok el legújabb blogbejegyzését, amelyből az is kiderül, miért kellett rózsaszínre festeni a haját.

Miután http://www.glamouronline.hu/divatblog/modellblog-uj-magyar-topmodell-a-lathataron-6310>felvettek az IMG-hez

Nagyon örültem, hogy nem kellett várnom, rögtön másnap hat castingom volt. Többsége Heninek (Barabás Heni, ő is blogol a GLAMOUR Online-on - a szerk.) is volt, így együtt múlattuk az időt, de szerencsére több modellel is gyorsan jóban lettem, így a válogatások és a köztük lévő utazási idő mindig gyorsan eltelt.

Bár sok képet gyűjtöttem össze Japánban, Törökországban és itthon, a párizsi ízlés mégis a letisztultabb képeket részesíti előnyben, ezért több tesztre is el kellett mennem. Mindegyiket nagyon élveztem, ezért nem is bántam, mikor egész napos válogatások után este 8-ra hazaérve kaptam a telefont, hogy menjek a város másik végébe, mert még van egy teszt.
Szerencsém volt, hogy tudtam gyakorolni a japán nyelvet is, mert többször volt japán a sminkes vagy fodrász, és mindig nagyon örültek, hogy értem őket és tudok is velük beszélgetni japánul.

Amikor nem dolgoztam (casting vagy fotózás), akkor a nővéremmel (Barnát Sára Emília, szintén sikeres modell – a szerk.), a barátjával, Barabás Henivel, Axente Vanival, Srej Zsófival, Palvin Barbival töltöttem az időt. Szerencsére édesanyám is gyakran ki tudott jönni hozzám. De a húsvét is emlékezetes marad, mikor az egész család Párizsban volt együtt.

A kint töltött két hónap alatt magazinoknak adott csak az ügynökség, mert mielőtt még a nagy divatházaknak megmutatnak, azt akarják, hogy tökéletes legyen a könyvem. Szerencsére nagyon pozitívak voltak a visszajelzések.

Most jött ki például a 7000 magazin és Shu Uemura közös munkája a High Flyin Bird, illetve az orosz Grazia is nemrég jelent meg. De igazából akkor örültem a legjobban, mikor telefonált az ügynököm, hogy a L`Oréal-nak kellene dolgozni. Nagyon vicces munka volt, a hajamat rózsaszínre mosták be, amit én nagyon élveztem, az ügynökségen még az is felmerült, hogy maradjon-e ez a hajszín.

A fotózás fantasztikus hangulatban telt el: a sminkes és a fotós pedig annyira meg volt velem elégedve, hogy megkértek, a munka után maradjak még ott pár képet magunknak készíteni. Ez nekem hatalmas bók volt, hiszen a fotós nem volt más, mint James Houston (aki többek közt Jessica Albát, Kristen Dunstot, Hugh Jackmant, Kevin Spaceyt fotózza, dolgozik a Hugo Bossnak, a Gapnek, Victoria Secretnek, stb). Egy feltétellel egyeztem bele, hogy várjak még a munka után: ha készítünk a fotózás után egy közös képet. :)

Kattintsatok Bianca legfrissebb fotóiért!

Ez is érdekelhet

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói