Monokróm múzsa - Gyönyörű fotósorozatban Axente Vanessa!

2015.július.27.

És persze Magyarország első szupermodelljével, a 10 Vogue címlaptulajdonos Axente Vanessával, akire karrierje eleje óta múzsaként tekint. Biztos emlékszel még első közös címlapjukra, ami a GLAMOUR 2013-as szeptemberi számához készült. A csodás képek bejárták a világot, olyannyira, hogy a francia Vogue is ebből a sorozatból választott büszkeségünk bemutatásához. Legnagyobb örömünkre a magyar kollaborálás iránti lelkesedés nem hagyott alább, sőt!

Axente Vaness
Fotó: Tombor Zoltán

Számos sikere mellett Zoltán önálló projekten is dolgozik, ami most egy saját fotóművészeti divatmagazinként öltött formát. A Supernation Magazine ebben a hónapban látott napvilágot és ki másnak dedikálta volna az első címlapot, mint az Attractive modellügynökség sztármodelljének! Az első szám címlapszorijában Axente Vanessát láthatjuk fekete-fehér képeken egy New York-i stúdióban, ahogyan a bejegyzést is kezdtem: izgalmas sziluettű ruhákban, nem hétköznapian pózolva.

Kattins ide és nézd végig elsőként a Supernation fotósorozatát:

A divatlap azért van sikerre ítélve (és nem csak a büszke magyarok körében), mert a stábnak semmilyen megrendelő felé nem kell megfelelnie, tehát szabadon fejezhetik ki közös elképzeléseiket, ötleteiket és saját stílusukat. Nagyon fontos kiemelni, hogy a Supernation tagja Tüzes Tamás is, aki külföldön a legismertebb magyar mesterfodrászok egyike. Csak hogy néhány sikerét említsem az elmúlt évekből: Rianne Ten Haken frizuráját a L'Officiel címlapjára lőtte be, Crystal Rennét pedig a Telegraphnak, az ő keze munkáját dicséri Helmut Lang tavaszi kampánya, de alkalmazta már a GQ, az Interview Magazine, a Kenzo és a W Magazine is.

Elképesztő, hogy mennyi szupertehetséges ember kerül ki Magyarországról a nagyvilágba, ezért sosem szabad elfelejtenünk büszkének lenni az elért sikereikre!

Az izgalmas folytatásért kövesd te is a legújabb New York-i székhelyű magyar divatmagazint:

Instagram: @supernationmagazine
http://www.supernationmag.com

Monokróm múzsa - Gyönyörű fotósorozatban Axente Vanessa! Nézd meg elsőként Vanessát Tombor Zoltán saját szerkesztésű amerikai divatmagazinjában.

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!