Az idei MTV EMA a merész ruhák osztálytalálkozója volt

2022.november.14.

Az Oscar az elegáns pillanatoké, ami gyakorlatilag vörös szőnyeges események csúcsragadozója, a Met-gála a kreativitás és az önkifejezés terepe, míg az MTV EMA az a hely, ahol ér bedobni a merész kártyákat, feszegetni a határokat és markáns üzeneteket átadni. Nos, egyikből sem volt hiány a november 13-ai díjátadón.

Az idei MTV EMA a merész ruhák osztálytalálkozója volt
Fotó: Gareth Cattermole - MTV/Getty Images/Glamour

2022-ben Düsseldorfban, Németországban rendezték meg az MTV Europe Music Awardsot (MTVA EMA), ami egészen pontosan az esemény 29. születésnapja. A díjakat kedvenc sztárpárunk, Rita Ora és Taika Waititi adták át, míg a fellépő sztárvendégek között olyan neveket láthattunk, mint Ava Max, Bebe Rexha, David Guetta, Lewis Capaldi, a Muse vagy a OneRepublic. Taylor Swift köszönte szépen, győzni jött, és ezzel bebizonyította, hogy igazi állócsillag a pop egén.

Természetesen nem kizárólag a zenéről, de a bátor szettekről is szólt az esemény. A vörös szőnyeget elborították az áttetsző, fekete kreációk, a merész részletek, míg valaki igazi statement belépőt könyvelhetett el a futurisztikus fazonnak köszönhetően. De nem volt hiány a kemény üzenetekből sem.

Magyar díjazott is színpadra lépett az MTV EMA-n, Taylor Swift továbbra is verhetetlen

Kanye West, le veled!

Csak elsőként tűnhet úgy, hogy a 21 éves Nora Kirel (nem mellesleg Izrael leghíresebb énekesnője) által viselt ruha egyfajta tisztelgés lenne Kanye West felé, akinek antiszemita kirohanásaitól volt hangos a sajtó az elmúlt hetekben. Kirel a ruháján keresztül üzente meg a világnak, hogy büszke a vallására, a gyökereire, és ezt ki is fejezi, még egy olyan gyűlölködő korszakban is, mint amilyen a mostani. Stylistja szerint az is fontos szempont volt a ruha kiválasztásánál, hogy az egész világ emlékezzen erre a pillanatra, valamint Izraelre.

Statement pillanatokból ezen felül sem volt hiány, mutatjuk őket:

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói