Palvin Barbara végzet asszonyának öltözött a Knives Out premierjén

2022.november.15.

Ha van tökéletes vörös szőnyeges szett, akkor Palvin Barbara most megtalálta. De nem csak a ruhája, a teljes megjelenése kifogástalan volt, kezdve a fekete-bézs darabtól a sminkjén át egészen a kiegészítőkig. Jó gyönyörködést és inspirálódást!

Palvin Barbi ragyogva köszönti a tavaszt!
Palvin Barbara egyszerűen ragyog a vörös szőnyegen
Fotó: Gettyimages.com

Nehéz eldönteni, melyik Palvin Barbara áll hozzánk közelebb: a szomszéd lány, aki smink nélkül, álmosan normalizálja a közösségi médiában az „oké, ha nem csak a legjobb pillanataidat, de a hétköznapi arcodat is megmutatod, hiszen eleve ebből van több” üzenetet, az elegáns, múltidéző megjelenéseit előnyben részesítő modell, vagy a bátor, nőiességét a legfinomabb eszközökkel kifejező végzet asszonya.

A Knives Out című Netflix-film második részének (Az üveghagyma - a szerk.) bemutatóján úgy döntött, utóbbit képviseli majd a vörös szőnyegen, és egyszerűen telitalálat volt minden egyes részlet. A rafinált és szexi megoldásokkal játszó, Barbara alakját lekövető ruhát mesésen ellensúlyozta a visszafogott, vállára omló egyenes haj és a nagyon természetes, mégis üdeséget árasztó nude smink, melyet Charlotte Prevel alkotott. (Szeretettel ajánljuk mind a make-up artist, mind pedig a hair artist Insatgramját, ha szívesen gyönyörködnél és inspirálódnál a legújabb trendekre vadászva.) A vörös szőnyeges kép mellett megnézhetsz néhány, az esemény előtt készült fotót is.

Imádjuk a játékosságát

Érdekesség, hogy ugyanez a jól bevált beauty-csapat állt Barbara mögött a velencei filmfesztiválon is, jobban mondva a modell hangsúlyos tusvonala és szoborszerű, szinte már futurisztikus kontya mögött is. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Barbara pont a velencei filmfesztiválon mutatta be, milyen lenne rövid hajjal, amiről nemrég meg is emlékezett egy csodás fotóval.

A kényelem is jól áll neki

Az igazi karizma smink, frizura és dizájner darabok nélkül is felszínre jut, és ezt Palvin Barbara pont néhány napja bizonyította be, amikor plüss tréningruhában készült képet posztolt magáról az Instagramra. A kétezres évek megjelenése most alapból reneszánszát éli, a Z generáció pedig különösen rajong érte, arról nem is beszélve, hogy kényelmes, laza, de kellően stílusos egy szabadidős programhoz vagy egy kiránduláshoz. Szóval stílus-lecke feladva, ideje, hogy Barbihoz hasonlóan te ugyanilyen bátran felfedezd az elegáns, a szexi, és a laza énedet.

Ha szívesen olvasol Palvin Barbaráról:

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói