Ryan Gosling, Adrien Brody és Antonio Banderas - Cannes már nem is lehetne szexibb

2014.május.23.

A Lost River-ben egyébként Ryan Gosling ex-barátnője, Eva Mendes is szerepet kapott, de sajnos a produkciót egyelőre csak rossz kritikák érik. A sajtótájékoztató után úgy döntöttem, hogy megnézem a David Cronenberg Maps to the Stars című filmjét, melyben Robert Pattinson is szerepel.

David Cronenberg a pszicho-thrillerjeiről híres, a Légy című filmet valószínűleg sok olvasó látta már. A Maps to the Starsban az Alkonyat-filmek sztárja mellett még számos híres-neves színész felbukkan, olyanok például, mint Julianne Moore vagy John Cusack, akiket volt szerencsém az utcán is elkapni.

Már a sztori elején mindenki bolond, úgyhogy az első órában roppant jól szórakoztam. Julianne Moore egy öregedő színésznőt alakít, akinek nem sikerül szerepeket kapnia, és emiatt megőrül. A film további karakterei is teljesen elmebetegek, sőt a végére gyakorlatilag mindenkit kinyírnak. Azt kell mondanom, hogy az egész rosszabb volt, mint egy görög tragédia, de kétségtelenül nagyon szórakoztató.

Este a de Grisogono ékszertervező cég éves gálájának afterpartijára voltam hivatalos a Hotel du Cap Eden Rock hotelbe. A sztároktól hemzsegő partit a luxusszálloda kertjében tartották, ahova csak több biztonsági ponton való átkelés után jutottam be.

Nagy örömömre sikerült egy szelfit készítenem Adrien Brody-val, akiről kiderült, hogy egész jól tud magyarul, így pár percig igazán kedvesen elcsevegtünk egymással.

Ezután egy csapat brazil topmodellel futottam össze. A Victoria`s Secret egyik szépségét tudtam csak lefotózni, Ana Beatriz Barrost, aki egy kék mini ruhában volt.

Később Antonio Banderasszal találkoztam, akivel ugyancsak elbeszélgettünk egy kicsit. Nagyon örült annak, hogy magyar vagyok, és lelkesen mesélte, hogy három hónapig tartózkodott Magyarországon a The Expendables 3 forgatása miatt. Egy idő után azonban kiderült, hogy valójában Szófiában forgatták a filmet, tehát nem igazán van tisztában a színész a kelet-európai földrajzi helyzettel…

Ismét rátaláltam az este legmeghökkentőbb összeállítására. Az illető egy modell volt, és egy teljesen átlátszó, fekete ruha volt rajta, ami alatt csupán egy áttetsző, fekete, csipkés tanga bugyit, illetve ugyancsak átsejlő, fekete csipkemelltartót viselt.

Kifelé menet Paris Hiltont is észrevettem egy gyönyörű fekete-rózsaszín, talpig érő csipkecsodában. A haja nagyon szépen kontyba volt feltűzve, de sajnos a testőre őt már nem hagyta, hogy lefotózzam.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról