Sarah Jessica Parker az új Anna Wintour?

2014.január.31.

Annak ellenére, hogy Anna Wintour oszlopos tagja a Vogue csapatának, néha felröppent a kérdés: vajon ki az, aki eléggé rátermett arra, hogy helytálljon a világ vezető divatmagazinjának élén? Mindez, persze akkor, ha egyszer a rettegett főszerkesztő leköszön. A bennfentesek szerint Sarah Jessica Parker lehet az a szerencsés (?), akit Anna Wintour kiszemelt méltó utódjának.

Anna Wintour, Sarah Jessica Parker
Fotó: Rexfeatures

A források szerint, Wintour úgy hiszi, megtalálta a méltó örökösét SJP személyében: "Meglepő ötlet Anna részéről, de bizonyosan nem csak viccről van szó" – nyilatkozott az illető, aki közeli munkakapcsolatban áll a főszerkesztővel. "Anna úgy gondolja, hogy a Szex és New York sztárjában meg van minden, ami kell ahhoz, hogy az ő cipőjében járjon és jelentős szerepet kapjon a Vogue életében" – tette hozzá.

Természetesen, amióta napvilágra jutott ez a hír, azóta a Vogue munkatársai közt pánik tört ki. De a névtelen forrás szerint SJP inkább az üzleti élet megtanulását tekinti házi feladatának jelenleg, és nem azt, hogy Anna Wintour nyomdokaiba lépjen.

Kétségtelen, hogy kedvenc írónőnk megtestesítője rendkívüli stílusérzékkel rendelkezik, melyet nem csak a vörös szőnyegen és a mindennapi életben bizonyított már. A Halston élén sem vallott szégyent kreatív igazgatóként, és vadi új cipőkollekcióját is az egekig magasztalják.

Mit gondolsz, Sarah Jessica Parker helytállna a Vogue vezetőjeként?

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói