Találkozás Leonardo DiCaprióval, új barátságok, utazás - Fodor Klarissza modell mesél

2019.február.18.

Érdekel a modellek világa és a modellkedés? Biztosan sokan gondolkodtatok azon, hogy milyen is egy modell élete. Biztosan elképzeléseitek is vannak erről a mesésen csillogó életről. Azonban segítek egy kicsit valóban a kulisszák mögé látni. Fodor Klarissza vagyok, modell a Visage Models-nél, mostantól minden héten írni fogok nektek egy-egy témáról a szakmámmal kapcsolatban. A múlt heti bejegyzésemet, itt tekinthetitek meg.

Négy éve dolgozom modellként és ez idő alatt nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam. Ennek köszönhetem, hogy már fiatalon jó irányba formálódott a személyiségem, felelősségteljes felnőtté váltam.

Mitől is lesz valaki modell? Milyen egy modell napja külföldön? - Fodor Klarissza a Visage models-től elmeséli

Mitől is lesz valaki modell? Milyen egy modell napja külföldön? - Fodor Klarissza a Visage models-től elmeséli

Utazásaim során - még akkor is ha nem töltöttem túl sok szabadidőt külföldön - volt alkalmam új embereket megismerni. Kávéztam Párizsban, bebarangoltam a Louvre-t, nap mint nap rohangáltam a Doumo előtt. Eljutottam Gran Canaria-ra, voltam Dél-Amerikában (igaz összesen 34 órát repültem egyetlen napért, amit végig dolgoztam.) A taxiból akkor is láthattam a saját szememmel bizonyos részeit. Szóval sok helyre utazhattam el, ahol egyébként még nem járnék, ha nem kaphattam volna ezt a lehetőséget a sorstól.

Elmesélem nektek a legkedvesebb élményemet, amit a barátaim se hittek volna el, ha nem bombázom tele őket képekkel.

Két éve májusban Milánóban jártam. A milánói ügynökségemről annyit kell tudni, hogy megbízhatóak, nagyon jófejek és imádják a munkájukat. Sok modell volt akkoriban ott és megkérdeztek mindenkit, hogy kinek szabad a hétvégéje. Eleinte nem sokan voltunk, de aztán mondták, hogy vannak még lányok, akik máshonnan iderepülnének ezért a kiruccanásért. Voltak más magyar lányok is így úgy voltam vele, hogy hátha már szabad vagyok miért is ne. Egyszerűen a munkadömping után szerettek volna meglepni minket egy "minivakációval". És akkor pénteken kocsiba is ültünk és nekivágtunk Cannes-nek. Megérkeztünk erre a csodás helyre, ami mesébe illően gyönyörű volt. Medencéztünk a nap hátralevő részében. A környék tele volt hírességekkel ugyanis ekkor volt a Cannes-i filmfesztivál. Este a Gotha nevű klubba mentünk, ahol szintén hírességek léptek fel, de mi el voltunk foglalva azzal, hogy a szomszédos páholyban ült Leonardo Dicaprio. Sajnos a biztonsági őrök különösen figyeltek rá, így már csak ha elbambultál felé rád szóltak. Ez akkor is egy örök élmény marad számomra. Másnap Baoli Beach-en még körülnéztünk, majd indultunk vissza Milánóba.

Sok mindent köszönhetek a modellkedésnek és rengeteg új barátot. Nagyon sok kedves és tehetséges emberrel találkozhattam. Kultúrákat ismerhettem meg és beleláthattam mások életébe is kicsit.

Igaz, megvannak a negatívumai is ennek a szakmának, illetve az emberek elhiszik a sztereotípiákat. Van, aki úgy gondolja, hogy el vannak szállva maguktól a modellek. Azonban ez abszolút neveltetés, társaság és személy kérdése pont ugyanúgy, mint akármilyen másik területén az életnek. Akikkel eddig én találkoztam nagyon szorgalmas, kitartó, fegyelmezett és vidám emberek voltak. Megtanultam, hogy mindig vevőnek kell lenni az élet adta lehetőségekre, mert sosem tudhatod mi vár rád később.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet