Az árnyalat, ami 2023-ban legyőzi majd a fehéret az esküvőkön

Idén lesz az esküvőd, és még nem tudod, milyen színvilágban fog pompázni életed eseménye? Nekünk van egy tippünk! 2023 színe a Viva Magenta, ami egy élénk és energikusan vibráló árnyalat. A szín bátor és rettenthetetlen, erőteljes lüktetése pedig örömben és optimizmusban gazdag ünneplést idéz, így esküvőre a lehető legtökéletesebb választás – lehetetlen rá nemet mondani.

A Viva Magenta tökéletes választás az esküvődre
A Viva Magenta tökéletes választás az esküvődre
Fotó: IMaxTree

Az év Pantone színe a vörös egy olyan élénkebb árnyalata, mely kristálytiszta örömben lubickol, kísérletezésre és önkifejezésre ösztönöz. Mint minden szín, a Viva Magenta is sajátos pszichológiával bír, és szerintünk egy esküvőnek keresve sem találnánk jobb üzenetet az élet ünneplésénél.

Ruházd fel magad energiával

Mivel a Viva Magenta egy olyan vörös, amely tökéletes egyensúlyt teremt a meleg és a hideg árnyalatok között, így nem tűnik soknak a testen viselve. Egyszerre biztosít kellemes és merész megjelenést viselőjének – itt az idő, lányok, hogy igent mondjatok a színekre. 2023-ban nem a fehér, hanem a Viva Magenta a trendi!

A csokor, amit mindenki el akar kapni

Ha a ruhád esetében maradnál inkább a hagyományos fehérnél, akkor legyen a csokrod az, ami Viva Magentában tündököl. Az intenzív vörös tökéletesen működik kiegészítőként, mert fehérrel párosítva sugárzó összhatást nyújt. Arról nem is beszélve, hogy a szín bátorító hatással bír, így ha teljesen érthető módon bepánikolnál a nagy napon, csak le kell pillantanod a csokrodra.

A Viva Magentában pompázó virágok vidám és életigenlő megjelenést kölcsönöznek csokrodnak
Fotó: Unsplash

2023 álomszép menyasszonyi ruha trendjei, melyektől garantáltan esküdni támad kedved

Üdítő dekoráció

Szeretnéd, ha minden meghívott energiaszintje a magasba szökne? Csempészd be a Viva Magenta vöröses tónusát a dekorációba is. Ez a szín az eredetünkhöz köt bennünket, így mindent és mindenkit összekötő ősi erővel lát el – ráadásul gyönyörű!

Mennyei torta, isteni színekben

Minél szebb, annál étvágygerjesztőbb egy esküvői torta – bár sokszor fáj búcsút mondani a már-már mesterműnek számító, gyönyörű desszerteknek. A krémes, fehér tortákat a Viva Magenta díszek teszik igazán ellenálhatatlanná, így nem lehet rá nemet mondani – nem meglepő, ha egy szelet sem marad belőle az este végére.

Inspiráló nagy napok:

Ez is érdekelhet

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Ráadás digitális kuponok és nyereményjáték a március-áprilisi GLAMOUR-ban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói