Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

2022.december.8.

Az ünnepi szezonra való készülődés megkönnyítése érdekében ismét jönnek a kuponnapok, ahol olyan cipőket szerezhetsz be kedvezményesen, amelyekben híres kedvenceid is előszeretettel róják az utcákat.

Vedd meg kedvenc cipődet a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!
Vedd meg kedvenc cipődet a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden!

A GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponjaival olyan Tamaris cipők között válogathatsz, amelyekkel meglepheted magad, de ajándéknak sem lesznek utolsók. És természetesen mindenre van 20% kedvezmény, ami nagyban megkönnyíti az ünnepi vásárlást. Különböző stílusok, inspirációk, csak hogy a döntés könnyebb legyen. Keresni sem kell, hiszen mint mindig most is felkutattuk a legjobb cipőket a TAMARIS-ban.

Cipő TAMARIS 26990 Ft
Fotó: Getty Images

A nagy klasszikus modern változata

A klasszikus, bebújós cipő - amit a férfiak kelléktárából vettünk, de nem csak kölcsön -, robusztusabb verziója is nagyon kedvelt. Gigi Hadid fokozta a fiús stílust, és nem csak kiegészítőkben hozta ezt a vonalat. Hibátlan stílusérzéke most sem hagyta cserben.

Cipő TAMARIS 33990 Ft
Fotó: Getty Images

A nagy klasszikus eredeti változata

Eredeti formában is imádjuk ezt a lábravalót. A Sárkányok háza színésznőjének, Milly Alcock élete teljesen megváltozott, mióta megjelent a sorozat. Egyre több eseményen kell megjelennie, és ilyenkor előszeretettel kapja fel ezt a kényelmes és stílusos cipőt, szinte bármilyen összeállításhoz. Sokoldalúságának csak a fantáziád szabhat határt.

Bőrcsizma TAMARIS 61990 Ft
Fotó: Getty Images

Tudtad, hogy élményeket is adhatsz ajándékba a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend kuponjaival?

Kell egy csizma

Hailey Bieber motoros szereléséhez tökéletesen illik ez a bőrcsizma. Ám nem csak ilyen vad szettekhez húzhatsz vastagabb talpú, karakteres csizmát. Próbáld ki elegánsabb, nőiesebb szettekkel is, mert az ellentétek vonzzák egymást.

Elegancia felsőfokon

Ki más mutathatná ezt jobban be, mint a Katalin hercegné, az elegancia megtestesítője. Legutóbbi vörös szőnyeges megjelenésén egy csodás zöld ruhát viselt, ami mindenről elvonta a figyelmet, ám ennek ellenére mi kiszúrtuk a lábán lévő csodás, ezüst színű cipőt. Hibátlan kiegészítése egy gyönyörű ruhának. Mindig figyelj a részletekre, mert semmi nem marad rejtve!

A kényelmes "házipapucs"

A kényelmi papucs teljesen elfogadottá vált az utcán is, sőt tovább megyünk: zoknival való párosítsuk már nem ördögtől való. A nagy népszerűséghez hozzájárultak híres kedvenceink. Kaia Gerber is bemutatta az ő változatát, amely ideális lehet egy leugrom a boltba, vagy az edzőterembe programhoz - persze csak ha az idő engedi.

A nagy kedvenc

Végül jöjjön egy fekete, fűzős bakancs, amit Jenna Ortega a nagysikerű Netflix sorozat sztárja is előszeretettel visel. A Wednesday című sorozat főszereplője filmbeli karakteréhez hasonlóan szereti az életben is a vadabb darabokat, és pont egy ilyen lábbeli a bakancs is. Hosszabb és rövidebb szárú verzióban is jól működik, és szinte minden stílushoz passzol.

Még több kedvezmény, és szuper meglepetés a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói