Végre itt van a teljes Alexander Wang x H&M kollekció!

2014.október.24.

Évről évre izgatottan várjuk, hogy éppen melyik rendkívül tehetséges és mindenki által istenített tervezőre csap le az H&M. Az idén is remekül választott a svéd ruhamárka, ugyanis Alexander Wang az elsőszámú kedvenc jelenleg a divatvilágban.

A roppant tehetséges, fiatal tervező nemcsak a szakmabelieket bűvöli el vagány, merész és erőlátó tervezéseivel, hanem a sztárok és az egész világ is a lába előtt hever. Most pedig akár te is lecsaphatsz egy időtálló Alexander Wang darabra, ha november 6-án ellátogatsz a Vörösmarty téri H&M boltba.

Az előző évekhez hasonlóan ajánljuk, hogy jó előre tervezd meg, mit is szeretnél a kollekcióból megvásárolni, és a lehető leghamarabb igyekezz a budapesti üzletbe, ugyanis a korábbi tapasztalatokból kiindulva, már délutánra esélyes, hogy szinte semmi sem marad az Alexander Wang x H&M kollekcióból.

Természetesen most is segítségedre leszünk, és gyűjteményünkben az összes ruhadarabot és kiegészítőt megtalálod, ráadásul szuper párosításokban.

Kattints a galériára és máris tervezheted a shoppingolást:

Most pedig megérkezett a kollekcióról készült videó is. Persze, hogy elképesztő! Nem is lehet más, ha olyan szupermodellek szerepelnek benne, mint Raquel Zimmermann, Joan Smalls, Natasha Poly és Isabeli Fontana, valamint a futballsztár Andy Carroll.

Kattints ide és nézd meg:

Végre itt van a teljes Alexander Wang x H&M kollekció! Tervezd meg előre a vásárlást, nehogy lemaradj az év kollekciójáról!

Ez is érdekelhet

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Ezért ne hagyj ki egyetlen elalvás előtti fogmosást sem

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói