Egy gimis srác elhívta a szalagavatóra Emma Stone-t

2017.április.8.

Elképesztő videót küldött egy arizoniai középiskola diákja az Oscar-díjas színésznőnek: Jacob Staudenmaier a Kaliforniai álom nyitójának mintájára készítette el saját felvételét, amivel bálba hívta Emma Stone-t.

Egy gimis srác elhívta a szalagavatóra Emma Stone-t
Fotó: Getty

A színésznő nagyon meghatódott a videó láttán, és igaz, nem tudott elmenni a a 17 éves Jacob szalagavatójára, de üzenetben azért megköszönte a kedvességét.

"Jacob, köszönöm, hogy elkészítetted a legszebb meghívást, amit valaha kaptam" - írta - "Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, és nagyon boldoggá tett az egész videó szépsége. Londonban dolgozom éppen, de remélem, csodálatosan érzed majd magad a bálon, hálás vagyok, hogy gondoltál rám. Köszönöm. U.i.: A szemeid tényleg Gosling-ra emlékeztetnek. Szeretettel, Emma"

Ezt láttad már? Emma Stone kész csoda az Oscar-gála vörös szőnyegén

Staudenmaier azt is elárulta, nem az ő fejéből pattant ki az ötlet először. Egy másik diák Miley Cyrus-t szerette volna bálba vinni pár évvel korábban, és igaz, a redezvényre nem ment el, de elhívta a srácot egy koncertjére, és még a színpadra is felinvitálta.

Miután már többen is mondták Staudenmaiernek, hogy hasonlít Ryan Goslingra a Kaliforniai álomból, ezt a szöveget írta a videójához:

"Azt mondják, hasonlítok Ryan Goslingra, de ez talán túlzás"

[object Object]

Persze a diák sejtette, hogy nem megy majd el vele Emma Stone a bálba, de bevallotta, az igazi célja az volt, hogy egyáltalán felhívja magára a figyelmét - és ehhez valami igazán nagyot kellett alkotnia.

Ez kétségkívül sikerült.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói