Ez a szuperhős vagy a horoszkópod szerint

2019.május.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bosszúállók: Végjáték és a Shazam! közelmúltbeli premierje is jó bizonyíték arra, hogy a szuperhős-trendek időtállóak. A két film bemutatásának időpontja is tökéletesre sikeredett, hiszen április 28-án volt a Nemzetközi Szuperhős Nap, amin rengeteg ember gyűlt össze a mozikban, hogy megcsodálják a szuperhősök kalandjait. Nincs is megfelelőbb módja annak, hogy megünnepeljük a kedvenc karaktereinket, mint hogy a csillagok útmutatásával eláruljuk, hozzád melyik szuperhős passzol a legjobban!

Wonder Woman
Fotó: Rexfeatures

Ez a szuperhős vagy a horoszkópod alapján:

Kos (03. 21-04. 20.): Jean Grey

Egy olyan szuperhős, aki a Kos tulajdonságaival van felruházva, mindenekelőtt bátor és szenvedélyesen ragaszkodik ahhoz, amiben hisz. Az X-Men szuperhőscsapat tagjaként Jean Grey éppen ilyen. Heves, barátságos és soha nem keseredik el, akárcsak a Kos.

Bika (04. 21-05. 20.): Toph Beifong

Ha van csillagjegy, aki illeszkedik az Avatar: Az utolsó léghajlító ikonikus földidomár karakteréhez, akkor az egész biztosan a Bika. Kemény, szarkasztikus és mindenáron igazságot akar teremteni a világban. Soha nem hagyja, hogy bármelyik nap is bárki meghiúsítsa az aktuális mentőakcióját.

Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja

Erős jellem, aki nem mond le az uralkodó szerepéről: Meghan Markle és Harry herceg gyermekének horoszkópja

Ikrek (05. 21-06. 21.): Skarlát Boszorkány

Skarlát Boszorkány egy erőteljes ikerhős-duó egyik tagja, a másik bátyja, Higanyszál. Akárcsak az Ikrek, ő is alkalmazkodó, intelligens és egy kissé impulzív. A valóság-manipuláció és káoszmágia hatalmával nem is lehetne jobb gazemberből lett szuperhős Skarlát Boszorkánynál, aki képviselhetné az Ikreket.

Rák (06. 22-07. 22.): Sailor Moon

Sailor Moon éppen olyan kedves és érzékeny, mint a Rák. A szerelem és az igazságosság katonájaként a karakter bármi áron megvédi szeretteit, ami a Rák legfőbb pozitív jellemvonása. Sailor Moonnak természetesen erős kapcsolata van a Holddal, ami a Rák uralkodó bolygója.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Buffy Summers

Az Oroszlán született vezető, akit féltő természete és melegsége mindig abba az irányba húz, hogy megvédje az embereket, még ha olykor téved is a kivitelezésben. Buffy is ugyan előfordul, hogy hibázik, de hű a cselekedeteihez és mindent szívből tesz. A számára legfontosabb dolgokért mindenkivel szemben megküzd, mint egy igazi Oroszlán.

Szűz (08. 24-09. 23.): Wonder Woman

A Szűz ismert arról, hogy abszurd módon hajlamos megközelíteni dolgokat, akárcsak Diana, az Amazonok hercegnőjéből lett szuperhős. Wonder Woman egy igazán erős, következetes hős. Komoly segítségére van a körülötte lévő embereknek, tökéletes hős, és éppen olyan állhatatos, mint a Szűz.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Vihar

Az egyensúly megteremtésében éppen olyan jó az X-Men csapattagja, Vihar, mint a Mérleg. Az afrikai származású Vihar kiegyensúlyozott és harmonikus, tökéletes képviselője a Mérlegnek, emellett pedig az időjárás tökéletes mestere.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Raven

A Tini Titánok oszlopos tagja Raven, aki heves, független és vonzó, akárcsak a Skorpió. Szarkasztikus és nem ismer félelmet, semmilyen korlát és társadalmi elvárás nem befolyásolja. Erősen érzelmes és titokzatos, mint egy igazi skorpió.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Kamala Khan

A Ms Marvel álnevet használó Kamala Khan a Nyilas tökéletes képviselője. Mindig vágyik az új, számára ismeretlen felfedezésére, képességei pedig lehetővé is teszik számára a az utazást, ami a Nyilasnak is állandó vágya. Amiben hisz, abban pedig senki és semmi nem ingathatja meg, ez pedig a vallása iránti elkötelezettségében is megnyilvánul.

Bak (12. 22-01. 20.): Allison Hargreeves

Allison Hargreeves, az Umbrella Academy tagja ambiciózus, mindent megtesz azért, hogy elérje, amit az érzései diktálnak. Ennek ellenére teljesen igazak rá a Bak legtipikusabb jellemvonásai, mint az együttérzés és az optimizmus. Néha hidegnek és távolságtartónak tűnik, de akik a legjobban ismerik, tudják, hogy erős érzelmi intelligenciával rendelkezik. Ha váratlanul kell szembenéznie egy nehézséggel, akkor sem hátrál meg, minden helyzetben rálel a megoldásra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): La Borinqueña

La Borinqueña karakterét Marisol Rios De La Luz, a Columbia Egyetem egyik hallgatója testesíti meg, kitalálója pedig Edgardo Miranda-Rodriguez. La Borinqueña erős, barátságos, és segíti a közösségét, akárcsak a Vízöntő. A Puerto Rico-i szuperhős tudja kontrollálni a viharokat, ami nem hátrány egy Vízöntőnek...

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Halak (02. 20-03. 20.): Puszedli

Nincs is jobb szuperhős, aki képviselhetné az álmodozó Halakat, mint a Pindúr Pandúrok-trió legérzelmesebb tagja, Puszedli. Érzelmileg nagyon intelligens, és mindig készen áll arra, hogy megvédje azokat, akiket szeret. Puszedli fő jellegzetessége, hogy könyörületes és kedves, ha azonban valaki bántja a szeretteit, semmitől nem riad vissza, épp így tesz a Halak is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

5 életre szóló lecke, amire a Harry Potter-filmek tanítanak minket

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője