20 apró trükk, ami garantáltan feldob a borongós napokon is

2017.október.21.

Bizony, mindannyiunkkal előfordulhat, hogy bal lábbal kelünk ki az ágyból, és egyszerűen bármihez is fogunk, minden csődöt mond körülöttünk. Ilyen esetekben könnyen elveszíthetjük a fejünket, azonban amikor már az öngyilkosság különböző formáit google-zod, célszerűbb átgondolni, hogyan javíthatnál inkább a kedveden. Íme 20 egyszerű tipp, amivel instant jókedvet varázsolhatsz magadnak!

20 apró trükk, ami garantáltan feldob a borongós napokon is
Fotó: giphy

1. Ha munkahegyek tornyosulnak a fejed felett, hívd fel a pasidat, és sugdosd a fülébe az egyezményes mondatot, amivel ágyba szoktad csalogatni. Közben pedig képzeld el, hogyan pirosodik a füle, amint a munkahelyén ülve hallgatja!

2. Ha már kénytelen vagy túlórázni, vedd ki legkellemetlenebb kolléganőd dugicsokiját a fiókjából, és kíméletlenül fald fel! És aztán idd meg a kóláját is!

3. Ha napok óta a számítógép előtt görnyedsz egy kinyúlt pulcsiban és lógó farmerben, menj fel a www.net-a-porter.com-ra és rendeld meg a legszexisebb fehérneműt - már a gondolat is jót tesz, hogy lesz még idő, amikor nőnek érzed magad!

4. Ajándékozz Gerald Durrell-módra! (Ő írta, hogy az ember mindig olyan ajándékot vesz másoknak, amilyet valójában maga szeretne kapni.) Tehát: vegyél egy üveg egészen különleges bort a névnapos barátnődnek, vidd fel neki, és várj türelemmel, míg megkérdezi: Te, mi lenne, ha ezt mindjárt meg is innánk közösen?

5. Keress egy randivonalat a neten, és kezdj el csetelni. Ha Mancika néven jelenkezel be, és elterjeszted, hogy pincérnő vagy, perceken belül mindeki veled akar randizni!

6. Hazafelé vegyél két adag banános-mézes palacsintát vaníliaöntettel, egy üveg bort, vedd ki a tékából az Igazából szerelem című filmet, rendelj pizzát, és hívd át a legjobb barátnődet. Mire megérkezik, már nem is lesz kedved panaszkodni!

7. Vágd ki a ruháidból a méretjelzéseket!!! (Ha szűk lesz, úgyis észreveszed)

8. Nyomtasd ki azt az undorító levelet, amiben a volt pasid azokat az okokat tárja fel, amiért végül dobott téged. Égesd el, aztán szertartásszerűen töröld ki a telefonszámát és az e-mail címét, a névjegyét pedig dobd be annak a besavanyodott vénlánynak a postaládájába, aki alattad lakik, és mindig felkopogott, amikor szeretkeztetek.

Láttad már? 5 tipp a fejfájás ellen!

9. Melyik az a testrészed, amire igazán büszke vagy? A hajad, a körmeid, a térded, netán a vállad? Állj a tükör elé, készíts róla egy képet, és küldd el annak a disznónak.

10. Csinálj harminc guggolást. Ha maga a gyakorlat nem is derít jobb kedvre, óriási megkönnyebbülés lesz, mikor abbahagyhatod!

11. Utazz el valahova! Foglalj le jó előre egy repülőjegyet valamelyik fapados járaton, ha szerencséd van, a repülőtéri illeték árából megúszod az utazást. Szállásra nem kell túl sok pénzt szánni, úgysem a szállodában fogod tölteni a hétvégét.

12. Ha most se pénzed, se szabadságod, azért még lefoglalhatsz egy repülőjegyet június közepére. Mondjuk Lisszabonba.

13. Ha kénytelen voltál lenyelni egy újabb megalázó leszúrást a főnöködtől, képzeld el, hogy van egy beszélő papagájod, aki egész nap ezt kiabálja: Hülyegyerek! Feje kerek!

14. Ereszd tele a kádat vízzel, habfürdővel, illóolajokkal, és gyújts gyertyákat a fürdőszobában. Egy forró fürdő csodákat tehet. Igényesebbeknek a pezsgőfürdőt javasoljuk (ez azt jelenti, hogy pezsgőt is iszol hozzá).

16. Menj be a legközelebbi kozmetikai üzletbe, és vedd meg azt a szájfényt, amit a legutóbbi vásárlásnál nem engedtél meg magadnak.

17. Tedd be a legvadabb cédédet, csavard fel a hangerőt, és táncolj, amíg bírod levegővel.

18. Nézd végig a divatlapjaidat, válassz frizurát, és hozd meg a régóta halogatott döntést: jelentkezz be a fodrászhoz!

19. Csukd be a szemed és mondogasd magadnak: Én vagyok a világ közepe.

20. Hívd fel az anyukádat és kérd meg, mesélje el újra, hogy már az óvodai ünnepségen is milyen szép és okos voltál.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói