4 dolog, amin MUSZÁJ átesned ahhoz, hogy működjön a következő párkapcsolatod

2017. július 22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te tudod már, pontosan mi miatt ment tönkre az előző kapcsolat? És azt, hogy mire vágysz, és mit vársz a következő szerelmedtől? Sokszor elveszettnek érezzük magunkat egy fájó szakítás után, azonban fontos tudatosítani magunkban, hogy mindez csak átmeneti érzelem. Íme 4 dolog, amit gondolj át, mielőtt új viszonyba kezdesz!

Sokan hajlamosak rögtön új párkapcsolatba menekülni szakítás után, mert nem képesek feldolgozni a hirtelen jött veszteséget és a magány érzését. Fontos emlékeztetnünk magunkat, hogy a kapcsolatokat követő depresszív érzelmek csupán egy átmeneti fázist jelentenek. Sokszor nem az exünket, csupán a valakihez való tartozást gyászoljuk. Ezen az időszakon sajnos egyedül kell átesnünk, hiszen csak mi tudjuk átgondolni, miért lett vége az előző viszonyunknak, mit tanultunk belőle, és hova is tartunk pontosan. Fontos, hogy az új kapcsolatodba már megújultan és feltöltődve vágj bele, és ne a múlt problémáit hurcold magaddal.

Nézd meg ezt is! 5 biztos jel, hogy a kapcsolatod megérett a házasságra

Soha, senki nem tud téged jobban szeretni, mint te saját magad! Ha olyan partnert keresel, aki valóban megbecsül és értékel, először te magad kell, hogy elfogadd az összes jó és rossz tulajdonságot, amivel rendelkezel. Önmagunk megszeretése több komponensből áll: vizsgáld meg a külsőd, és döntsd el, mi az, amin változtathatsz, és mit kell elfogadnod magadon. Vizsgáld meg az intellektusod, és döntsd el, milyen problémákon tudsz felülkerekedni, és mik azok az elvek, amikből nem engedsz. Vizsgáld meg az érzelmeidet, hogy lásd, milyen sebeket kell még begyógyítanod. Végül vizsgáld meg a lelked, hogy megtudd, mennyire ismered magad, mennyire hallgathatsz az intuícióidra, hol tartasz az önismereti utadban.

Ha már több szakításon is átestél, valószínűleg több embertípussal és kapcsolatformával találkoztál. Minden találkozás és elválás más, csak egy dolog közös bennük: mindegyikből rengeteget tanulhatunk. A tapasztalataid alapján mára már talán tudod, milyen tulajdonságokat keresel a partneredben, mik azok az értékbeli dolgok, amikben okvetlenül egy véleményen kell, hogy legyetek. Tanulj a korábbi hibákból, és ne feledkezz el az elvárásaidról!

Ha újra randizni kezdesz, ne feladatként, hanem kalandként fogd fel a találkozókat. Csak akkor menj el, ha valóban kedvet érzel rá, vedd fel a legcsinosabb ruhád, hogy igazán jól érezhesd magad a bőrödben. Nem feltétlenül a partnerednek kell kiöltöznöd, tedd meg ezúttal ezt a szívességet magadnak! Két találkozó után még senki sem várja el tőled, hogy elköteleződj! Ismerkedj, beszélgess, adj esélyt a srácoknak, hiszen csak úgy választhatod ki a megfelelőt, ha jól ismered a jelentkezőket!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

glamour plusz ikon Hiába lett Fehér házi afférjából világra szóló botrány, Monica Lewinsky ma erősebb, mint valaha

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Baki a csajos nyaraláson: rossz ötlet volt az intimmosakodó (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)