6 tipp Eva Mendes-től, hogy formában tartsd magad

2017.március.10.

Az utóbbi időben keveset lehetett hallani Eva Mendes-ről, ami nem is csoda, hiszen a két gyermekes anya meglehetősen sűrű időszakon volt túl. Egy nemrégiben készült interjújában elárulta, mit tesz annak érdekében, hogy még a hektikus időszakaiban is formában maradjon.

Eva Mendes
Fotó: Getty

Eva mindig is szeretett futni, azonban amióta édesanya lett, az intervallum edzésre esküszik. A kocogást ezúttal 30-45 percnyi kemény kardióra cserélte le, aminek szüneteiben súlyzós edzést csinál. Emellett a guggolásokat és a kitöréseket is szereti, amik garantálják a formás popsit és lábakat.

Eva számára az edzés nem csak szimpla alakformálást jelent, de azt az időt is, amikor egyedül lehet, és foglalkozhat csak saját magával. Hetente legalább háromszor sportol, azonban arra is ügyel, hogy elegendő pihenésre is jusson ideje, hiszen úgy a leghatékonyabb az edzés, ha utána regenerálódhatnak az izmok.

Anyának lenni már önmagában egy kemény sport, Eva bevallása szerint. Két gyerkőc mellett lehetetlen nem sportolni, a színésznő folyamatosan kergetőzik a kicsikkel.

Az egészséges bőr belül kezdődik. Eva mindig magánál hord egy üveg vízet, így folyamatosan figyelve a megfelelő hidratáltságra. Emellett a halolajra és a kókuszolajra esküszik, amik plusz ragyogást biztosítanak az arcbőrnek.

Nem véletlenül a Reebok márka arca Eva Mendes már hosszú évek óta:

Eva a szokások embere, ha ételről van szó; a reggelt leginkább tojással és toast kenyérrel szereti indítani, ebédre pedig a gabonaféléket, a rizst és a hüvelyeseket részesíti előnyben. Szintén a kedvencei közé tartoznak a halfélék; a megfelelő fehérjebevitel fontos szerepet játszik az izmok fejlődésében.

Egészséges életmód ide vagy oda, Eva is ember, és néha ő is bűnöz egy kis gyorskajával. A színésznő édesszájú, és minden napjába beiktat valami finomságot - persze szigorúan csak ebéd után.

Ez is érdekelhet

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton bemutatja, hogy viseljük az állatmintát 2022-ben

Kate Middleton bemutatja, hogy viseljük az állatmintát 2022-ben

GLAMOUR Horoszkóp

Így alakul a szexuális életed 2022-ben a horoszkópod szerint

Így alakul a szexuális életed 2022-ben a horoszkópod szerint