Alig két nappal a szülés után már bombaformában a fitneszező

2015.szeptember.8.

Mindannyian tudjuk, hogy azok a sztárok, akiknek szülés után pillanatok alatt eltűnik a terhes hasa, ezt egy hadseregnek köszönhetik, akik csupán azért dolgoznak, hogy a hírességek napok alatt ismét kamera-készek legyenek.

Sophie a terhesség elején és pár héttel a szülés előtt
Sophie a terhesség elején és pár héttel a szülés előtt

Ez nyilván egyrészt rengeteg pénzbe kerül, de nem mellesleg komoly munkát is igényel. Vannak természetesen olyan szerencsés nők is, akiknek valóban eltűnik a pocakja rekordidő alatt annak ellenére, hogy ezért bármit is tennének tudatosan.

Majd ott a harmadik kategória, akik a terhességet megelőzően is elképesztő sokat dolgoznak a testükön, így hát a baba kihordása is csupán egy újabb kis akadály a testépítésükben.

Sophie Guidolin fitneszguru, dietetikus és két héttel azután, hogy adott életet egy bájos ikerpárnak, máris elképesztő formába rázta magát. A boldog kismama a terhesség mindegyik fázisát gondosan közvetítette Instagramján, ahol "csupán" 280 ezer követője van.

Két héttel szülés előtt, öt nappal utána

Már az is hihetetlen, hogy a szülés előtti napokban is milyen fitt volt, ráadásul ahhoz képest, hogy ikreket hordott a szíve alatt igazán kicsi volt a hasa, sőt már két fiú édesanyja. Persze, nem lehet általánosítani, de a legtöbb kismamának egy baba kihordása alatt is nagyobbra nő a pocakja, mint kettővel a fitneszezőnek.

Az első babával, majd az ikrekkel a hasában

Sophie mindössze két nappal a császármetszéses szülése után megmutatta, mennyire húzódott vissza a hasa, majd három nappal később már azt is láthatjuk, hogy szinte teljesen eltűnt.

Két nappal szülés után

Sophie Guidolin nem az első fitneszguru, aki bebizonyította, hogy aki egész életében odafigyel a rendszeres mozgásra, illetve komoly diétát követ, annak pillanatok alatt visszaáll a teste a terhességet megelőző állapotra, ráadásul már maga a 9 hónap sem lesz annyira megterhelő. Hiszen emlékezzünk csak a bikinimodell Sarah Stage -re, akinek már azt is alig akarták elhinni a követői, hogy várandós.

Ikrek előtt, terhesen, és négy gyerekes anyukaként

De ugyanakkor a tréner azt is elismeri, hogy minden nő másként reagál a teste változására, és nincs rá egy bevett recept, hogyan lehet a terhességet olyan "könnyen" átvészelni, mint ahogy neki is sikerült. Egy dolog azonban biztos: a rendzseres edzés sokat segít.

Ha nem másért, akkor már csak ezért is érdemes többet mozogni!

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói