Évi két kollekció helyett inkább kapszulakollekcióban gondolkodnak - Nőktől nőknek sorozat 6.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nők ünneplése és támogatása nem csak egy napon, nőnapon fontos. A magazinunk tartalmával, az eseményeinkkel, az aktivizmusunkkal mi minden nap a nőkért dolgozunk. Most egy héten keresztül, nőnap alkalmából csak magyar, női vállalkozások által készített termékeket mutatunk nektek.

Március 13.
A By Women GLAMOUR 100 kampánnyal a magyar női vállalkozókat segítjük
Fotó: GLAMOUR

A nemzetközi projektünk, a By Women GLAMOUR 100 behálózza a világot, és nem kevesebbre vállalkozik, minthogy változást érjen el, vállalkozásra inspirálja a nőket világszerte. Tudjuk, hogy az önálló jövedelem az egyenlő bánásmód elérésének egyik eszköze. Támogasd te is a női vállalkozásokat!

By Women GLAMOUR 100

A By Women GLAMOUR 100 a magazinunk világra szóló projektje, amivel folytatjuk a nők támogatását. 2017 óta Magyarországon november 1-e után eddig is csak a nőknek adtunk megbízásokat, ezzel kompenzálva a nők és férfiak fizetése közötti még mindig nagyon jelentős különbséget. A GLAMOUR Summintjainkkal, a GLAMOUR Women of the Year Az év vállalkozója kategóriájával és még megannyi kezdeményezésünkkel folyamatosan felhívjuk a figyelmet a nőkkel kapcsolatos szemléletmód megváltoztatásának szükségességére és a nők figyelmét arra, hogy az öngondoskodás nemcsak a saját, de a gyermekeik jövőjét is meghatározza.

DAIGE

Tóth Melinda márkáját idén is jelöltétek a GLAMOUR Women of the Year Az év divattervezője díjra. Tóth Melinda 2013-ban alapította a márkát egyedi, fiatalos, kalandvágyó és kíváncsi nők számára, akik nyitottak a körülöttük lévő világra. A DAIGE ruhák egyszerre nőiesek és lazák, vintage hangulatúak, modern csavarral. A hitelesség, a fenntarthatóság, a megfizethetőség és a praktikum a legfontosabb vezérelv a megalkotásuknál.

Minden kollekció egy színes univerzum, amelyben a ruhadarabok és az inspirációjuk szorosan összefonódik egy központi téma köré. Az évi két fő kollekció helyett kisebb "cseppekben" gondolkodnak, amelyek mögött külön inspirációs világok állnak. Az egyes kapszulakollekciók mögött mindig izgalmas ötletek, inspirációk állnak. A DAIGE darabjai online is megrendelhetők, de kaphatók a Repertory üzletben is. Ez egy magyar tervezők termékeit árusító concept store, melyet Tóth Melinda, a DAIGE ruhamárka alapítója és Szennai Kinga, a The Mama Kin ékszerek tervezője alapított. A DAIGE és a The Mama Kin termékein kívül megtalálhatók még nálunk a GreenWay, a Vengru, a Paprika Keramika, a Redy és a Hype&Hyper termékei is.

A Daige darabjai izgalmasak és nagyon eredetiek
Fotó: GLAMOUR

HANNABI

Rácz Anikó 2010-ben alapította meg Hannabi néven designműhelyét, ahol modern, átalakítható, könnyen "személyre szabható" bútorokat készítenek. Tulajdonképpen egy modern kárpitosműhely ez, ahol a design, a képzőművészet, a hagyományos gyártástechnológia találkozik, és teljesen természetes, hogy minden vevő másmilyen, mások az igényei. Ennek ellenére a Hannabi bútorok nagyon is felismerhetőek, különleges ergonómiai formájuk elhibázhatatlanul Hannabi! Rácza Anikóval egy nagyon izgalmas, exkluzív cikket olvashatsz és képanyagot nézhetsz meg, ami a noszvaji barlanglakásokban készült a Hannabi bútoraival, a GLAMOUR BOOK 2022-es lapszámában, mely a jövőnkről szól az ökotudatosság fókuszba állításával. Anikónak ugyanis alapvetés, hogy a környezetünkre kiemelten odafigyelve alkotják meg a bútorokat. A cikket akkor is elolvashatod, ha tagja vagy a GLAMOUR Univerzum-nak.

Szabd magadra, magatokra a bútorokat és légy ökotudatos!
Fotó: GLAMOUR

PELSO

A Pelso divatmárka dizájnere, Mészáros Angéla tökéletesen érzi az egyre erősebben felbukkanó trendet, miszerint egyre menőbb kifinomultan megjelenni a vízparton. Fürdőruhakollekciójának többsége felsőruházatként is hordható. Ez a szemléletmódváltás meglehetősen üdítően hat azok számára, akik nem szeretik a nagy vízparti kitárulkozást és inkább maradnának a megszokott, kényelmes, stílusos öltözékeikben. Az ötlet, hogy PELSO strandruháit nem csak a tengerparti nyaraláson, vagy egy Balaton-parti esti fröccsözés alkalmáva viselheted, hanem elsétálhatsz bennük egy fesztiválra, a nyári estén bemehetsz bennük a városba. A kollekciók darabjait természetesen egymással is izgalmasan kombinálhatók.

A Pelso öltözékeit nem csak a vízparton viselheted
Fotó: GLAMOUR

SÁFRÁN ANETT

A mindennapok örök darabjai a Sáfrán Anett tervezte kerámiák. Tárgyainak célja a tapasztalásra és felfedezésre való invitálás. Mindezek a szempontok a tervezésben és a használatban is fontos szerephez jutnak. Anett a folyamatos kísérletezésnek köszönhetően különleges anyagokból kreál olyan tárgyakat, melyekre nem csak ránézni jó, hanem használni is jó érzés őket.

Az esztétikus, egyedi kerámia tárgyak különlegesebbé teszik majd a mindennapjaidat
Fotó: GLAMOUR

Támogasd a nők által alapított magyar vállalkozásokat! Segítünk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Jennifer Aniston? Így nézett ki az első nyilvános fotóin

Ez tényleg Jennifer Aniston? Így nézett ki az első nyilvános fotóin

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)