Chiara Ferragni és a dolce vita

Chiara Ferragni újra a Nespresso kampányában szerepel. Az olasz influenszer, divatvállalkozó rajong az olasz kultúráért és a jó kávéért, te pedig az új limitált kollekcióért fogsz rajongani. A divatikon egy négyrészes rövidfilmsorozatban mutatja be Olaszország különböző régióinak kávétradícióit. Magával fog ragadni az életérzés!

Chiara Ferragni rajong az olasz kávékultúráért
Chiara Ferragni rajong az olasz kávékultúráért
Fotó: GLAMOUR

Ferragni együttműködésével született meg az Ispirazione Italiana termékcsalád új tagja, a Milano Intenso. A kollaboráció az új kávé mellett limitált kiadású kávézási kiegészítőkkel és egy kávégéppel tiszteleg Chiara szellemi szülővárosa, Milánó urbánus, modern, sodró lendülete előtt. A divatfővárosban érzed majd magad minden alkalommal, amikor belekortyolsz egy jó kávéba.

Olasz meló

A rövidfilmekben Chiara a neves történész, Filippo Cosmelli társaságában feltárja előttünk Róma és Milánó kávékultúrájának lenyűgöző történetét és tradícióit, és ízelítőt ad a két gyönyörű város kreatív lüktetéséből. A páros olyan kultikus helyekre látogat el, mint Róma legrégebbi kávézója, az Antico Caffè Greco, ahol egy Roma espresso mellett mesélnek nekünk az olasz kávépörkölés hagyományairól. Az utazás másik állomása Milánó: a város utánozhatatlan hangulata és lenyűgöző épületei (a Villa Necchi, a Palazzo Montedoria és a milánói dóm) adtak ihletet a Milano Intenso kávé megalkotásához, ízéhez és aromáihoz. A dóm aranyfényben ragyogó tornyai, a Villa Necchi geometrikus formái és a Palazzo Montedoria zöldben és aranyban pompázó díszei mind visszaköszönnek az új Nespresso-kollekcióban – időtlen eleganciával és klasszikus hangulattal gazdagítva a kávézás élményét.

A milánói Dómnál egy kávé: bakancslistás program
Fotó: GLAMOUR

Chiara Ferragni így mesélt a közös munkáról: „A kávé és Olaszország iránti rajongásom nem ismer határokat, így azonnal kaptam az alkalmon, hogy újra együttműködhessek a számomra oly kedves Nespressóval egy limited edition kollekció kidolgozásában. Az új termékek megalkotásához Milánó gazdag kreativitása és kultúrája adott ihletet. Rendkívül izgalmas volt részt venni a folyamatban, melynek végén életre hívtuk ezt az igazán finom kávét, amely a gyönyörű kiegészítőkkel és a kávégéppel együtt merőben új élményt kínál a világ kávérajongóinak.”

Hamisítatlan olasz íz Milánó inspirációjával

Az együttműködés eredményeként 2023-ban a Nespresso Ispirazione Italiana termékcsalád kínálata a limitált kiadású Milano Intenso kávéval bővül, amely ízével és illatával Milánó pörgős, nagyvárosi miliőjét hivatott megidézni. Ez a kávé egyensúlyt teremt a kellemes, gyümölcsös ízjegyek és a fűszeres aromák között, képzeletben elrepítve minket a művészi hagyományok, a fényűző életstílus és a lenyűgöző ízek világába. A Milano Intenso úgy testesíti meg Olaszország eleganciáját, történelmét és kávés szakértelmét, hogy azt minden Nespresso-rajongó élvezhesse – éljen bárhol is a világon.

A pörkölt, gabonás ízek és a kakaós jegyek klasszikus kombinációja felpezsdíti az érzékeket, és a kávérajongók minden kortyban felfedezhetik a frissen sült kenyér és a fekete csokoládé finom aromáit. Hogy az élmény igazán emlékezetes legyen, érdemes a kávét cappuccino-ként elkészíteni, mert így érvényesülnek igazán az őrlemény diszkréten borsos, bogyós ízjegyei. A kávé osztott pörkölési technikával készül: a keverék nagy része közepes pörkölést kapott, a maradék pedig nagyon sötétre pörkölt Robusta szemekből áll.

Az árnyalat, ami 2023-ban legyőzi majd a fehéret az esküvőkön

Olaszország ihlette, elegánsan kidolgozott kiegészítők

A limitált kiadású kollekcióban helyet kapott a Nespresso aranyszínben pompázó Touch Travel Mug termobögréje, valamint egy matt fekete és arany árnyalatú, kétdarabos espresso csészeszett is, amelyekből a vásárlók igazán stílusosan fogyaszthatják kávéjukat. Emellett egy limitált darabszámú Nespresso CitiZ kávégép is kapható: káprázatos művészi mintázata a milánói Villa Necchi Campiglio hangulatát idézi. A készülék ideális az Ispirazione Italiana termékcsalád, így a Milano Intenso elkészítéséhez is.

Nagyon elegáns és modern a Nespresso Ispirazione Italiana Limited Edition kollekció
Fotó: Courtesy of Nespresso

A Chiara Ferragni együttműködésével megalkotott, limitált kiadású Ispirazione Italiana kollekció Magyarországon január 16-tól vásárolható meg online és a boutique-okban. A Nespresso legfrissebb híreiért kövesse a @nespresso és a @nespresso.hu Instagram-oldalakat!

A divat ütőerén tartjuk a mutatóujjunkat, hogy neked ne kelljen, csak élvezned:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói