„Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni” - listáztuk a legszánalmasabb és a legötletesebb csajozós dumákat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szerenád, a párbaj és a lovagi tornák kora sajnos lejárt. A pasik most a szövegükkel próbálnak szédíteni bennünket. De vajon bedőlhetünk nekik? Amikor nevetünk ezeken, azért vegyük figyelembe, hogy a férfiaknak sem lehet egyszerű dolguk a csetkorszakban, amikor az üzenetküldés lett a kommunikáció egyik alapvető formája.

Te hánnyal találkoztál már az alábbi csajozós dumák közül?
Te hánnyal találkoztál már az alábbi csajozós dumák közül?
Fotó: Flashpop/Getty Images

A csajozós dumák mindig is érdekelték az embereket. Mit lehet egyáltalán mondani, ha tetszik neked valaki, és nem akarod elszalasztani az alkalmat, hogy aztán egész életedben keresd a lányt, aki annyira megtetszett azon a szórakozóhelyen, villamoson, utcasarkon. Itt az idő, most vagy soha, valamivel meg kell szólítani!

Íme a 6 legjobb csajozós duma

Mindegyiket a környezetünkben lévő férfiak ajánlották a figyelmünkbe.

 1. „Ha a szüleid nem találkoztak volna, én most nem lennék ilyen boldog.” GLAMOUR-vélemény: Az sosem rossz, ha a pasi a boldogság szót emlegeti veled kapcsolatban. Ha pedig már az ismerkedés kezdetén ilyen jó véleménnyel van a szüleidről, biztos később sem fogja lehárpiázni az anyukádat.
 2. „Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben.” GLAMOUR-vélemény: A nő első számú fegyvere a tekintete. Ha a srác megdicséri, az azt jelenti, te már előbb ránéztél, ő pedig a hatásod alatt van.
 3. „Milyen érzés a buli legszebb csajának lenni?” GLAMOUR-vélemény: Ennek a sikeréhez nem is kell magyarázatot fűzni. Azért arra vigyázz, hogy még véletlenül se válaszolj, mert az a kérdés, hogy „Milyen érzés a buli legbeképzeltebb csajának lenni?” nem fog úgy tetszeni.
 4. „Szia, ne haragudj, nem te vagy az igazi véletlenül?” GLAMOUR-vélemény: Figyeld a pasi arcát, miután végig nézte, hogy határozottan reklamáltál a bárban, mert nem volt elég hideg a koktélod. Ha még mindig idülten vigyorog, lehet, hogy neki tényleg te vagy az igazi. 
 5. „Ragadós a jókedvem, te is mosolyogj!” GLAMOUR-vélemény: Ezt azért szeretjük, mert kedves, nem tolakodó, és – legalábbis látszatra – úgy tűnik, a srác elsődleges célja, hogy mi jókedvűek legyünk, nem pedig az, hogy ránk nyomuljon. Jó, a valódi cél természetesen ez utóbbi.
 6. „Gyógyít a mosolyod!” GLAMOUR-vélemény: Nincs az a kemény szívű perszóna, aki ne mosolyodna el ettől a mondattól. Annál pedig nincs vonzóbb, mintha valaki egy pillanat alatt nevetést tud csalni az arcodra.

A 6 legbénább csajozós duma

 1. „Csini a ruhád, de összegyűrve a szobám padlóján jobban mutatna!”  GLAMOUR-vélemény: Elcsépelt gyöngyszem, valószínűleg mindenkinél így próbálkozik. Ötletszegény és feltehetően többet ígér, mint amennyit adni tud. És ami a legfontosabb: Egy ilyen különleges ruhát nem gyűrünk csak úgy össze!
 2. „Tudsz egy feszítővasat adni, hogy leszedjem a lábaidról a szemem?” GLAMOUR-vélemény: Ötletesebb, kevésbé célratörő, de még így is túl átlátszó. Biztosan meglepődne, ha előkapnád a kistáskádból a pajszert. Véletlenül volt nálad. Egyébként meg kitűnő önvédelmi eszköz.
 3. „Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el előtted még egyszer?” GLAMOUR-vélemény: Hát igen, ő a látszat-romantikus figura. Mikor a kiindulópontból elindulna újra feléd, akkor kapd fel a nyúlcipőt, mert ő trendi kifejezéssel élve, első ránézésre is egy nárcisztikus figura.
 4. „Szia! Anyámék kizártak, aludhatok nálad?” GLAMOUR-vélemény: Ez esetben felajánlhatsz egy-két plédet és kispárnát, hiszen még a globális felmelegedés idején is elég hidegek lehetnek a parkban töltött éjszakák.
 5. „Szép cipők. Feljössz hozzám?” GLAMOUR-vélemény: Legalább kertelés nélkül megmondta, és még az is kiderült, hogy egyedül él, tehát még véletlenül sem zárhatják ki otthonról. Te meg bebizonyíthatod, hogy a topánkád nemcsak szép, de tempósan tudsz továbbhaladni benne.
 6. „Többet keresek, mint amennyit el tudsz költeni.” GLAMOUR-vélemény: A srác, aki ilyen szöveggel lép oda hozzád, biztosan nem ismeri a nőket. Hiszen egy nő bármennyit el tud költeni. Ez nem kérdés. Az, hogy kilóra meg akar vásárolni: kőkorszaki.

A férfiaknak sem olyan egyszerű, mint néha gondolnánk. Olvass róla!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Hormonális akné-diéta: mit (t)együnk a ragyogó bőr érdekében?

glamour plusz ikon Hormonális akné-diéta: mit (t)együnk a ragyogó bőr érdekében?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)