18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Borzalmas az ágyban? Így segíthetsz rajta - és magadon

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Oktondi a fiú? Oktasd! Jöjjön az erotikus tanítóképző! Hiszen nincs olyan férfi, akit ne tehetnél jobbá az ágyban. Van, aki rosszul csókol, van, aki nem ismeri az előjátkot, van olyan is, aki pornófilmekből tanult élvezhetetlen dolgokat. Elég, ha megtanítod neki az alábbi néhány trükköt, és meglátod, minden vágyadat kielégíti majd.

Nem születik minden srác szexistennek, de a segítségeddel azzá válhat
Nem születik minden srác szexistennek, de a segítségeddel azzá válhat
Fotó: Profimedia

Nyilván veled is megesett már: találkozol egy fiúval, belezúgsz, minden a legnagyobb rendben megy, aztán valamivel később (egy hónap, egy hét vagy egy nap múlva) az ágyban köttök ki. A zene tökéletes, de valami hibádzik. Nagyon. A technikája, mondjuk így, kívánnivalókat hagy maga után, direktebben fogalmazva: a férfi rossz az ágyban. Amikor bénázik a nyelvével, a kezével, a lábával, te mindjárt arra gondolsz: te jó ég, hogy csajozott idáig ilyen módszerekkel? Miért nem árulta el neki valaki, hogy csapnivaló, amit csinál?

De mégis mit tehetsz? Dobhatod, szenvedhetsz csendben, vagy rászánhatod magad, hogy megtanítsd neki mindazt, amit ágybéli elődeid elmulasztottak. Azzal, ha egy fiút megtanítasz szeretkezni, végső soron magadnak teszel jót. Így mindenki jól jár. Persze van nő, aki ügyesebben éri el az ágyban, amit akar, és van, aki kevésbé. Egyik megkérdezett olvasónk így fogalmazott: „Mindig olyan furán érzem magam, amikor irányítanom kell szex közben. Olyan, mint amikor a taxisnak adok utasításokat, hogy most erre, aztán ott jobbra. Közben én sem mindig tudom, hová tartunk egyáltalán.” De szerencsére akadnak öntudatosabb és jobb tanítói vénával megáldott nők is. Tőlük kértünk tanácsokat.

Íme a módszer, hogyan alakítsd át...

…a szélsebest

Biztos te is ismered azokat a filmeket, amelyekben az ifjú szerelmesek mélyen egymás szemébe néznek, a fiú felhajtja a lány trikóját, emez mélyet sóhajt, lehúzza a bugyit - és azzal vége is. Egyik olvasónk, Kata a következőt mesélte exbarátja szexuális szokásairól: „A szeretkezéseink maximum öt percig tartottak, olykor rövidebb ideig. Ettől teljesen kétségbeesett, mire mindketten végtelenül frusztráltak lettünk..” De szerencsére egy szép napon szinte magától adódott a megoldás: „Készülődés közben önfeledten táncikoltam a fürdőszobában bugyiban és melltartóban, és észrevettem, hogy Sanyi kezd felizgulni. Odaszóltam neki: nyugodtan elégítsd ki magad, látom, hogy szeretnéd.” Kata még nem is tudta, milyen ügyesen teremtett hosszabb távon is működő win-win szituációt nyílt és bátor szavaival. „Sanyi úgy is tett, és miután végzett, fantasztikus előjátékban volt részem. A következő menetet már csodásan bírta.”

Az éremnek persze itt is két oldala van. Gondolj csak Sting feleségére, Trudie Stylerre. Az énekes mindig azzal kérkedik, hogy a tantraszexnek köszönhetően legalább öt órán át bírja - csoda, hogy szegény asszony nem úgy jár, mint Terence Hill a cowboyfilmekben... Olvasónkat, Dettit szintén egy Duracell-nyuszifiúval hozta össze a sors: „Nem akartam megbántani, mert tudom, hogy a legtöbb pasi szerint a kitartás kifejezett erény, úgyhogy egy ízben azt mondtam neki, csodálatos lenne, ha egyszerre jutnánk a csúcsra. Felvettem a tanítónénis pózt, és amikor éreztem, hogy mindjárt jó, a fülébe súgtam: na, befejezzük együtt, édes? És láss csodát! A pasim, aki máskor abba se akarta hagyni, szavaim hatására épp egyszerre ért velem a csúcsra - körülbelül feleannyi idő alatt, mint máskor.”

Tudományos bizonyíték van rá, hogy a szex boldogabbá tesz, mint a csoki

Tudományos bizonyíték van rá, hogy a szex boldogabbá tesz, mint a csoki

...a rosszul csókolót

Az általunk megkérdezett lányok nagy része előkelő helyen említette a vágygyilkosok között a rossz csókolózást. Mire visszakérdeztünk: ha mondjuk Tom Holland, esetleg Ryan Reynolds kezdi kissé esetlenül nyaldosni az arcod, rászólsz, hogy azonnal hagyja abba? Inkább megpróbálod rávezetni, mit tegyen, nem? Dóra így tett a maga esetében, és nem bánta meg. „Nemrég randiztam egy fiúval, aki iszonyú bénán csókolt. Én viszont imádok csókolózni, úgyhogy komoly dilemma elé kerültem. Eleinte kerültem az 'ajakkommunikációt', de az ötödik randevú után már nemigen tudtam elkerülni a száját. Úgy döntöttem, 'titkos tudás'-nak nevezett leckéket adok neki. Megcsókoltam valahogy, és a fülébe súgtam: most te, ugyanígy! Ez így ment egy darabig, úgy éreztem magam, mint valami oktató. De megérte, mert jó tanítvány volt, és egy-két hét múlva olyanokat csókoloztam vele, mint senki mással azelőtt.”

Anett története is idekívánkozik, igaz, ő egyszerűbb megoldást választott. „Volt egy barátom, aki olyan nyálasan csókolt, mintha fogzó kisbaba lenne. Egyszer egy ilyen alkalommal fogtam egy törülközőt, és megtöröltem a számat. Elképedve nézett rám: túl nedvesen csókolok? Mire én: bizony. Működött a dolog. A srác szerencséjére, mert ha nem veszi az adást, legközelebb felmosóronggyal figyelmeztettem volna.”

...a csúnyán beszélőt

„Vad lánykoromban (kollégista voltam egy vidéki városban, szép és felszabadult) elég sok fiúval akadt dolgom, és volt köztük egy, aki a csúnya beszédet favorizálta az ágyban. Amiket ő mondott, az még csak hagyján, igazából az zavart, amiket tőlem kért - meséli Zsuzsa. - Egyik éjjel valami olyasmit szólt, hogy mondjam, hogy most úgy le... izéllek, hogy csillagokat látsz. Mire kifakadtam: hülye vagy? Magamtól soha nem mondanék ilyen marhaságot! Jól lehűtöttem.”

Anna is viszonylag drasztikus módszert választott mocskos szájú szerelme megrendszabályozására. „Már az agyamra ment, hogy mindig csúnyán beszélt, de egy ideig részt vettem a játékban. Íme egy tipikusnak mondható párbeszéd abból az időből. Ő: emlékszel, amikor múlt héten vonatoztunk? Én: hát persze. Ő: ugye végig az járt a fejedben, hogy jól megd---jalak a mosdóban? Ugye, te kis disznó? Én: ööö, persze, persze hogy az!” Anna egy darabig bírta, de aztán kiborult. „Egyik este elég sokat ittunk, és akkor minden kijött belőlem. Üvölteni kezdtem vele: nem akarok többet beszélni az ágyban, főleg olyan hülyeségeket nem, amiket te szoktál!” Hamar kiderült, hogy kapcsolatukat nem csak a trágár szavak árnyékolták be. Szakítottak, de jó barátok maradtak. Volt barátja azóta mindig "engedélyt kér" aktuális barátnőjétől, hogy játszhassa a mocskos szájú játékot. Ha valamiért, már ezért megérte - köszönjük, Anna, a többi nő nevében!

...az orálisan gyengét

„Tizenegy éves koromban a nagymamámmal tévéztünk. Épp a Hazatérés című film ment, amiben Jon Voight egy háborús sebesültet játszik, aki összeszűri a levet egy tisztfeleséggel (Jane Fonda) - meséli Kriszta. - Voight deréktól lefelé béna, végül mégis lefekszenek egymással. Annyi látszik, hogy jár fel-le a feje a takaró alatt, miközben Fonda olyanokat mond neki, hogy lassabban, finomabban... Csak néztem, és azon gondolkodtam, vajon mit eszik a bácsi. Később nagyanyám elmondta, azt se tudta, hová nézzen zavarában, de már nem akart elkapcsolni.” Kriszta később praktikus szemmel újranézte a filmet, és sokat tanult belőle az ágyban adandó instrukciókkal kapcsolatban.

Melinda elmesélte, hogy volt egy barátja, aki roppant gyenge volt, amikor szájjal kellett tevékenykédnie. „Eleinte hagytam, mert érzelmileg nagyon együtt voltunk, gondoltam, majd megoldódik magától a dolog. De nem oldódott meg. Egyik éjjel megkértem, mondja el, ő hogyan szereti, ha kényeztetem. Nyíltan és őszintén elmondta - és miután nagyon élvezte a dolgot, mindenképp viszonozni akarta. Azóta semmit sem kezelünk tabuként, megbeszéljük, ki mire vágyik, ki mit és hogyan szeret. A szexuális életünk azóta felzárkózott a lelki életünk mellé.” Gratulálunk Melinda: ez a hosszú közös élet titka!

Tévhit, hogy a párod péniszétől kell elélvezned

Tévhit, hogy a párod péniszétől kell elélvezned

...a fájdalmat okozót

Nyilván te is ismered az eufémizmust, amellyel a férfiak a szeretkezést jelölik egymás közti beszélgetéseikben: "úgy elkaptam a csajt"... Akadnak fiúk, akik kicsit túlzásba is viszik az elkapást. Szegény Kati egy egyébként tökéletes férfival élte át a kellemetlen élményt. „Úgy éreztem magam, mint egy húsdarab - meséli. Aztán elárulja, hogyan bírta jobb belátásra barátját: „Az utasításokat dicsérettel kevertem. Ha egy srácnak a szemébe vágod, hogy béna, nyomban védekező állásba vonul. Úgyhogy azt mondtam: jaj, annyira szeretem, amikor gyengéd vagy. Majd hozzátettem: folytasd így! Soha többé nem volt gond a durvaságával.”

Léteznek ennél kevésbé direkt módszerek is. „Egyszer jártam egy fiúval, aki nem tudta, milyen érzékenyek a mellbimbók - meséli Fanni. - Valaki egyszer nyilván elhitette vele, hogy a nők imádják, ha úgy tépik-szívják a mellüket, mint egy őrült.” (Vagy inkább a pornó volt rá ilyen rossz hatással?) „Nem volt kedvem hosszas magyarázatokhoz, ezért egyszer én is megcsócsáltam a mellbimbóját. Először úgy, ahogy kell - imádta. Legközelebb úgy csináltam, ahogy ő szokta - ez már jóval kevésbé tetszett neki. Vette az adást - szerencse, mert így még ma is megvannak a mellbimbóim.”

...a bambát

Általánosítani nem szép dolog, de gyakran előfordul, hogy egy kedves és okos fiú rettentő béna az ágyban. Van olyan, aki képtelen befogni a száját, csak beszél, beszél, és nem veszi észre, hogy ezzel tökéletesen megöli a szeretkezést. A negyvenéves Anita nemrég egy nála tizenöt évvel fiatalabb kisfiúval jött össze, és hasonlót tapasztalt. De különben annyira tetszett neki a srác, hogy nem akarta elveszíteni. Úgyhogy a tanítás mellett döntött. „Szegényke, csak tapasztalatlan volt, gondoltam, majd én bevezetem a szex rejtelmeibe. Eszembe jutott, hogy kipróbálom vele a telefonszexet. Nagyon jót tett, hogy úgy kell megfogalmaznunk a vágyainkat és kívánságainkat, hogy közben nem láttuk egymást. Így alkalmam nyílt nagyon direkt módon közölni, mit szeretnék. Legközelebb, amikor lefeküdtünk egymással, határozottan jobb teljesítményt nyújtott.”

Tamara esete is tanulságos lehet. „Volt egy fiúm, aki azt gondolta, verhetetlen az ágyban. Közben fogalma sem volt a szexről. Például azt hitte, remek dolog, ha keményen megragadja a fejem, amikor a számba veszem... Pedig én ezt nem szeretem.” - Fiúk, lányok, figyelem! Erről nagyon sok srác hiszi, hogy szeretjük. De nagyon sok lánnyal beszéltünk róla, és állíthatjuk, hogy alapvetően egyáltalán nem rajongunk érte. Tamara szerencsére tudta a megoldást. „Legközelebb fogtam két selyemsálat, az egyikkel bekötöttem a szemét, a másikkal a kezét kötöztem hátra. A fülébe súgtam: te csak lazíts, bízd rám... Meglásd, élvezni fogod. Mit mondjak? Nyilván élvezte.”

A férfiak és a szex? Tudj meg mindent róla!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője