18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Őszintén? A hokira!" - Férfiak árulták el, mire gondolnak szex előtt, közben és után

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR most megadja a választ minden kíváncsi lánynak erre a mindannyiónkat foglalkoztató kérdésre. Persze a tréfa szerint szex után kimegy a vér a fejükből, így talán nehéz bármilyen gondolatot is elcsípni, sőt, leginkább egy öt perces szundi várható, de mi azért kíváncsiskodtunk tovább, pláne, hogy az előtte, közben kérdések is nagyon izgalmasak. Ismét valódi férfiak őszinte véleményét olvashatod arról, vajon mi jár a fejükben, amikor az jár a fejükben...

 „Őszintén? A hokira!" - Férfiak árulták el, mire gondolnak szex előtt, közben és után
Fotó: Shutterstock/Getty Images/GLAMOUR

Mi nagyon kíváncsiak voltunk, mi járhat a pasik fejében, mikor először szexelnek velünk, és megkönnyebbülve vettük tudomásul, hogy egyáltalán nem arra figyelnek, vajon elég hetykén állnak-e a melleink ruha nélkül is, vagy hogy mindenütt tökéletesen szőrtelenek vagy-e. Ennél olykor sokkal nyomasztóbb gondolataik vannak, amit jó hallani, hiszen így már biztosan tudhatjuk: nem mi vagyunk az egyetlenek, akik ennyit foglalkoznak azzal, vajon mit gondol róluk a másik. Íme, néhány vallomás.

Szex előtt

„Tény, hogy olykor csalódást tud okozni egy szivacsbetétes melltartócsodákkal fölturbózott cici, amikor meglátjuk azt a maga pőre valójában, de személy szerint én mindig sokkal jobban izgulok a saját teljesítményem és külsőm miatt, mint azért, hogy esetleg ruha nélkül nem lesz már annyira vonzó a hölgy. - árulja el a 34 éves Tibi.- Ezek az apró csalódások eleve csak egyéjszakás kapcsolatok esetében fontosak, hiszen ha valakivel randizol már egy ideje, vagy legalábbis odavagy érte, nem sok múlik a külsőségeken. Szóval, én - és szerintem a legtöbb férfi - a saját teljesítményem miatt aggódom leginkább.

Eleve ott van a megfelelő pillanat eltalálása. Ha a randevú az én lakásomon van, az idegeskedés már az előkészületek során jelentkezik. Nem tudom, más is így van-e ezzel, de én minimum kiporszívózok, és igyekszem a lakás tipikus egyedülálló férfi-lak-jellegét csökkenteni. Az ételek-italok is nagy fejtörést okozhatnak, ahogyan később az is, hogy vajon a nő most akkor tényleg azért jött fel, mert ő is "azt" akarja, és vajon, ha igen, meddig kell csábítgatnom, mielőtt rátérhetnénk az este legkellemesebb részére. Mert az elutasítás ilyen esetekben szörnyen tud fájni! Ezért árgus szemekkel és kiélesedett idegekkel figyelem a jeleket, hiszen a ló túlsó oldalára átesni is kínos - ha nem kínosabb! -, azaz: nem észrevenni, amikor a partnerünk már szívesen venné, ha letámadnánk. Aztán persze ott vannak a klasszikus problémák, hogy vajon nem mondok-e csődöt hirtelen az izgalom hatására - sajnos ez velem például rendre azokkal a lányokkal esett meg, akik iránt komolyabban érdeklődtem, még megalázóbbá téve a kudarcélményt -, és hogy kitartok-e addig, amíg a hölgy szeretné.

Erre rakódnak még olyan gondok, hogy vajon beégetem-e magam azzal, hogy fél órán keresztül sem tudom kihámozni a nőt a melltartójából. Ezeknek az aggodalmaknak egyetlen gyógymódja, amikor végre egyértelművé válik, hogy mindketten hasonlóan huncut hangulatba kerültünk, és végre ledobhatjuk a gátlásokkal együtt az utolsó ruhadarabokat is magunkról, hogy egy önfeledt erotikus élményben legyen részünk".

Kedves férfiak, na így NE izgassatok fel egy nőt!

Kedves férfiak, na így NE izgassatok fel egy nőt!

Szex közben

„Hogy mire gondolok szex közben? Őszintén? A hokira!" - döbbent meg miket némileg a 28 éves Karesz. „Na jó, nyilván kicsit sarkítottam, habár van egy olyan érzésem, hogy még ennek is jobban örültök, mintha a feszes fenekű pénztáros csajszi járna a fejemben a sarki boltból. Vagy az exeim. Persze, néha elő-előbukkannak más nők is a képzeletünkben, ez ellen nincs orvosság, de én egy kapcsolat kezdetén leginkább amiatt aggodalmaskodom, hogy ne menjek el túl hamar, és hogy megfelelően kielégítsem partnernőmet.

Nos, igen, ez a kettő akár összevonható is lehetne, hiszen, ha a nők is olyan könnyedén és akár pillanatok alatt jutnának el a csúcsra, mint általában a férfiak, akkor nyilván nem sokunk igyekezne a legszürreálisabb technikákat is bevetni azért, hogy sokáig kitartson. Különösen kellemetlen - és megengedhetetlen - az első alkalommal túl korán elmenni. S míg az is tény, hogy szex közben lényegesen kevesebbet agyalunk, mint mondjuk előtte, és normális esetben nem törjük azon a fejünket, hogyan mutat nem éppen kidolgozott hasizmunk, azon azért feszülünk, hogy titeket a mennybe juttassunk. Vagy legalábbis elmondhassátok, hogy ez szuper volt.

Úgyhogy én ilyenkor általában a hokira gondolok. Főleg pedig Alexander Ovecskinre. Na nem azért, mert Ovecskin többször lőtt gólt, mint ahány esély nekem jutott szingli éveim alatt. Hanem mert vadállat módjára képes fölöklelni ellenfeleit, és hasonlóképpen kifejezni örömét egy-egy frenetikus gólt követően. Emellett olykor habzik a szája, néhány fogát már kiütötték, és az orra abszolút nem ott helyezkedik el az arcán, ahol normálisan lennie kellene.

Olykor már csak az segít, hogy kitartsak, ha az ő arcát képzelem magam elé. Ez van. Erről persze ilyen részletességgel nem számolok be a csajoknak. De, kérek mindenkit, ne vegye ezt sértésnek! Hiszen minél vonzóbbak vagytok a szemünkben, annál fontosabb, hogy örömöt szerezzünk nektek, annál nagyobb szükségünk van arra, hogy szex közben időről időre Alexander Ovecskinre gondoljunk. Vagy bármire, ami egy kicsit lelohasztja a vágyainkat. Mert szexuálisan hozzátok képest sajnos kissé eltérően vagyunk behuzalozva. De egy szerető kapcsolatban a nő öröme éppolyan fontos, ha nem fontosabb, mint a sajátunk".

Szex után

„A nők legnagyobb tévedése, amikor azt hiszik, a férfiak vágya és érdeklődése általában tíz ponttal zuhan, miután sikerült egy nőt az ágyukba csalogatniuk, és ott szeretkezniük vele" - kezdi okításunkat a 27 éves László. „Pedig szerintem ennek éppen az ellenkezője igaz. Mi éppen olyan elégedettek és kiegyensúlyozottak vagyunk egy fantasztikus együttlétet követően, mint ti. És ezt pont úgy is fejezzük ki, ahogyan általában is ki szoktuk az elégedettségünket. Azaz, elengedjük magunkat és valamiféle enyhe eksztatikus állapotban csak úgy vagyunk. Lehet, hogy ennek keretében - és annak boldog tudatában, hogy a ti meztelen testetek ott piheg mellettünk - elszundítunk. Vagy csak bárgyú mosollyal bámuljuk a mennyezetet. De az is lehet, hogy fizikailag nem fáradtunk el, és inkább kisurrannánk a konyhába enni egy kis fagyit. Vagy leülni a tévé elé. A lényeg, hogy ez valami olyasféle érzés, mint amikor egy becsületesen elvégzett, fárasztó munka után végre hazaérünk a meleg otthonba, és leülünk a kanapéra.

Ilyenkor olyan szimpla boldogság vesz erőt rajtunk, hogy csak csöndesen mélázva szeretnénk létezni, nem akarunk világmegváltó beszélgetéseket folytatni, de még a kapcsolatról sem szeretnénk beszélgetni. Leginkább semmiről sem szeretnénk beszélgetni. Olyan ez, mintha bevettünk volna egy nagy adag nyugtatót, és most meg akarnánk nézni a naplementét. Amit a szótlanságunk semmiképpen sem jelent az az, amire ti ilyenkor általában gondoltok: hogy a veletek való interakciót szeretnénk elkerülni, mintegy eltaszítva titeket magunktól. Pedig nagyon is szeretjük, ha részt vesztek a szex utáni kábult állapotunk megélésében. Mondjuk úgy, hogy - leginkább még meztelen testetekkel - finoman hozzánk bújtok, és együtt alszunk. Vagy ti is kijöttök jégkrémet enni. Vagy lehuppantok mellénk a tévé elé, és az ölünkbe hajtjátok a fejeteket. A lényeg, hogy legyetek ott a közelünkben, mert mi is ezt szeretnénk. Még akkor is, ha beszélgetni nincs kedvünk".

Szeretnél túllátni a sztereotípiákon a szexszel kapcsolatban is? Segítünk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mindent elsöprő hír: Meghan Markle visszatér a képernyőkre

Mindent elsöprő hír: Meghan Markle visszatér a képernyőkre

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

Elegáns, érzéki és friss: Lily James a Versace új reklámfilmjében (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)