18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

A nagy pénisznek semmi köze nincs ahhoz, mennyire ügyes valaki az ágyban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Rengeteg férfi szorong amiatt, hogy ami a nadrágjában van, talán nem elég jó a nőknek. Pedig, ha tudnák szeretni a testüket, minket is felszabadultabban tudnának kényeztetni. Elmondom, hogyan segíthetünk nekik!

A péniszméret valójában nem tényező az ágyban
A péniszméret valójában nem tényező az ágyban
Fotó: Getty Images /Ilka & Franz

A férfiak többsége aggódik a péniszmérete miatt - valószínűleg nagyrészt a pornó az, ami beléjük plántálta, hogy csak és kizárólag a nagy az igazán jó, de az sem segít a szorongásukon, hogy nonstop viccelődés tárgya az, kinek mekkora. „A kicsi ciki.” – hirdetik a poénok is, pedig mennyire nem ez a lényeg! Bárcsak leállnánk már ezzel a káros tréfálkozással, és elkezdenénk az alapján „mérni”, mennyire jó partner egy férfi, ami valóban számít! Még ha viccnek is szánjuk, akkor is elvárást teremtünk azzal, ha a poénoknál a hatalmas falloszokat istenítjük. Rajtunk is múlik, hogy az etalon inkább a figyelmes, szexuálisan intelligens férfi legyen.

Mi számít igazán?

Hidd el, még mikropénisszel is lehet valaki fantasztikus partner. A legtöbb nő egyébként sem a hüvelyében éri el a legnagyobb gyönyört, hanem a csiklója izgatása által, azt pedig bármekkora szerszám birtokában lehet jól és rosszul is végezni! Erről eszembe is jutott egy partnerem, akivel összesen egyszer randiztam, az viszont fantasztikus éjszakában csúcsosodott ki: addigi életem legodaadóbb és legszenvedélyesebb partnere volt ő. Hosszú órákon át imádta a testem, soha nem látott gyönyöröket éltem át általa, úgy, hogy mindeközben ki sem derült, mekkora „fegyver” lapul a nadrágjában. Első találkozás volt, és még sem ő, sem én nem akartuk a behatolást. Sajnos az ágyon kívül nem volt akkora az összhang, így nem lett folytatás, de ez a témánk szempontjából most nem is lényeges, csupán az, hogy mérettől függetlenül is zseniális volt.

Imádta a testem!

A legjobb az volt, hogy végig azt éreztem, rajong a testemért! Nem csak szépnek találta, de imádott vele játszani. Minden porcikámat teljes odaadással kényeztette, és akkor először éreztem igazán azt, hogy nem csak a hüvelyem számít, hanem a vállam, a melleim, a térdhajlatom – mindenem! Nem tűnt úgy, hogy azért kényeztet, mert akar valamit cserébe, hanem épp ellenkezőleg: az, hogy érezheti a gyönyöröm, az a világon a legnagyobb élvezet számára! Hosszan kényeztetett orálisan, és mindeközben úgy tűnt, ez legalább olyan jó érzés számára is, mint számomra. Semmilyen elvárást nem éreztem, csak azt, hogy ami történik, az fantasztikus mindkettőnknek úgy, ahogy van!

A hozzáállás a legfontosabb!

A technika is lényeges, de az, hogy hogyan bánik veled, hogyan viszonyul hozzád, még fontosabb. Tisztel? Kedves veled? Csodál téged és ezt ki is fejezi? Aki mellett ezek által biztonságban tudod érezni magad, sokkalta magasabb gyönyörszintekre tud eljuttatni! Az, aki sértődékeny, zsarol, beképzelt, arrogáns, önző, figyelmetlen, lekezelő, mellőle jobb menekülni! Ezek a tulajdonságok pedig semmilyen viszonyban nincsenek a méreteivel.

Lekonyul a szerszáma? Ezt tehetitek merevedési zavar esetén a szakértő szerint

Lekonyul a szerszáma? Ezt tehetitek merevedési zavar esetén a szakértő szerint

Legyen olyan technikás az ágyban, mint Djokovic a teniszpályán!

Ahogy már írtam, fontos, hogy tudja, hol van pontosan a csiklód, és hogyan érdemes vele bánni. Sőt! Még jobb, ha tudja, hogyan tegyen csodát a G-pontoddal, a hátaddal, a popsiddal, a csípőddel… vagy akár az agyaddal! Van, aki abban is profi, hogyan izgasson fel maximálisan egy sima nyakkendő segítségével, nem is beszélve arról, ha felnőtt játékszereket is tud használni rajtad - például egy cirógatót.

Mégis nagy méretekről álmodsz?

Nem tagadom, vannak olyan nők, akiknek több gyönyört ad egy vastagabb vagy egy hosszabb pénisz, mint a kisebb, de nem mindenki van ezzel így. Olyanok is bőven akadnak, akiknek kimondottan fájdalmat okoz az ilyesmi: nehezen tud akkorára tágulni, vagy túl mélyre hatolva bántja a méhszáját. Ha a nagyot szereted, de a párodnak nem akkora, nem kell ezért szakítani. Választhattok egy péniszköpenyt attól függően, hogy szélesebbre vagy hosszabbra vágysz és ez a „plusz ruha” segíthet abban, hogy nagyobbnak érezd a kedvesed.

Az is megoldás lehet, ha fejleszted az intim izmaidat, és megtanulsz rászorítani a kisebb péniszre. Ezzel amúgy is csak jól járhatsz, mert sokkal több gyönyört élhetsz át, akármekkora is a fallosz, amivel szerencséd van. Emellett választhatsz egy jókora dildót is, amivel megélheted ezt a fokú „kitöltöttség érzést”.

Semmiképp se bíráld a péniszmérete miatt!

A jó párkapcsolat egyik alapszabálya, hogy sose szóld le a partneredet a testi adottságai miatt! Egész életre szóló traumával ajándékozhatod meg azt a férfit, akinek ehhez hasonló megjegyzést teszel: „Dávidnak nagyobb volt!”, vagy „Csak ekkora?”. Ha álmaid férfija már begyűjtötte ezt a sérülést valamelyik exétől, vagy akár egy osztálytársától az öltözőben, valószínűleg nehéz dolgod lesz, ha segíteni szeretnél felépíteni az önbizalmát, de megéri!

Sokkal hálásabb és lelkesebb partnered lesz az a férfi, akinek dicsérni, csodálni tudod az egész testét. A legjobb, ha ezt nem csak a szavak szintjén fejezed ki (de úgy is!), hanem a tekinteted és a tetteid is erről árulkodnak! Ha csillog a szemed, amikor meglátod az erekcióját, ha állandóan odatéved a kezed, ha imádattal szívod be az illatát és nyögsz az ízétől, valószínűleg el fog olvadni a párod, és azt fogja érezni, hogy igazán kívánatos számodra! Persze csak akkor és úgy dicsérd, hogy az 100%-ban igaz legyen, mert ha szépítesz, azt valószínűleg úgyis érezni fogja, és ezzel csak megerősíted az önmagával szembeni kételyeiben.

Adj neki becenevet!

Sokat segíthet az is, ha valami igazán találó és szexi becenevet találsz a péniszének. Olyat, amit mindketten imádtok. Az is lehet, hogy már adott nevet a szerszámának, akkor mondogathatod neki ezt is, amilyen kedvesen és szexin csak tudod. A megszemélyesítéssel még jobban ki tudod fejezni, mennyire kedves számodra ez a testrész. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című film óta tudjuk, hogy a cukiskodással érdemes óvatosan bánni. Hiába a legjobb szándék vezérel, a „De aranyos!” felkiáltásért lehet, nem lesz hálás.

Meglepő oka van, hogyan lesz egy férfi gyorstüzelő az ágyban

Meglepő oka van, hogyan lesz egy férfi gyorstüzelő az ágyban

Megalapozhatja a jó kapcsolatot az is, ha rendszeresen visszajelzed, ha valamivel elképesztő gyönyört okozott. Magaddal is jót teszel, ha irányítod, tanítod, hogy mi a jó neked, ő pedig hálás lesz, amiért érezheti, ennyire jól játszik rajtad. Nem csak aktuálisan, hanem visszamenőleg is dicsérheted, felemlegetve a legjobb pillanatokat az elmúlt szeretkezésekből.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek törekedjen az egyensúlyra, a Halakra rátalálhat a Nagy Ő - február 29.

Napi horoszkóp: Az Ikrek törekedjen az egyensúlyra, a Halakra rátalálhat a Nagy Ő - február 29.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)