Díjnyertes vacsorát kóstolhattunk meg

2016.november.30.

Először mutatta be itthon Sándor Rodrigo mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló tálját, amellyel a világ 90 országának 3000 jelentkezője közül jutott be a S.Pellegrino Young Chef 2016 októberi, milánóban megrendezett döntőjébe.

A La Perle Noire étteremben tartott különleges vacsorán egyedi, erre az alkalomra összeállított menüsor keretében kóstolhattuk meg mi is a tálat, amellyel Sándor Rodrigo megnyerte a nemzetközi gasztronómiai verseny kelet-európai regionális döntőjét, és amellyel bejutott a világ 20 legjobb fiatal séftehetsége közé.

A S.Pellegrino – amelyet hazánkban a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. forgalmaz – által rendezett rangos nemzetközi verseny kelet-európai regionális középdöntőjében Sándor Rodrigo 9 versenytársával mérhette össze tudását.

"Természetesen a S.Pellegrino Young Chefen – verseny mivoltából adódóan – hirdetnünk kellett egy nyertest (aki az egyesült államokbeli Mitch Lienhard lett), ám mind a 20 döntős nyert, hiszen saját régiójuk fine dining kiválóságát képveselhették" – nyilatkozta Stefania Cugerone, a S.Pellegrino kelet-európai régiójának menedzsere, kiemelve – "Ezzel a különleges vacsorával szeretnénk tisztelegni Rodrigo tehetsége előtt."

A S.Pellegrino Young Chef program 2017 elején folytatódik. A legfrisebb információkról a www.sanpellegrino.com honlapon értesülhetnek az érdeklődők.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod