Ez a három fotó a fitneszbloggerről teljesen átértelmezi, amit eddig gondoltál a súlyodról!

2016.július.29.

Azon sopánkodsz, hogy néhány kilóval több vagy, mint szeretnéd? Izzadsz az edzőteremben, naponta számolod a kalóriákat, és bosszankodsz, ha nem éred el az áhított célodat.

A testsúlyod csak egy szám, és nem biztos, hogy megéri magaddal hadakozni, hogy elérj egy számodra szimpatikusnak hangzó számot, mert lehet, hogy amikor a tükörbe nézel, mégsem leszel elégedett az eredménnyel. Egy Kelsey Wells nevű amerikai fitneszblogger a napokban bizonyította be egy zsenális képsorozattal, hogy ez mennyire így van.

Nem sokkal a szülése után úgy 66 kg-ot nyomott, és elhatározta el fogja érni a 55 kg-os határt, hogy beleférjen a szűk farmerjeibe is. Keményen dolgozott rajta, és sikerült is, csakhogy amikor a tükörbe nézett, egyáltalán nem azt látta, amit szeretett volna. Ekkor elkezdett egészen más dolgokra figyelni mind a táplálkozásával, mind pedig az elvégzett edzésgyakorlatokkal kapcsolatban. A legutolsó képen tűnik ugyan talán a legvékonyabbnak, pedig mindössze két kilóval kevesebb, mint a "kiindulási" pont volt. Kelsey most 64 kilót nyom, de teljesen másképpen fest, sokkal fittebb, mint majdnem 10 kilóval könnyebben.

Tipp! 5 dolog, amitől sikertelen lesz a fogyókúrád

Nyilván az anyaság sokat változtat a testen, és másképpen reagál az edzésre, fogyókúrára, de a fitneszblogger példája nemcsak anyukák, hanem mindenkinek azt bizonyítja, hogy a súlyod csak egy szám, nem attól fogod jobban érezni magad, ha ennyi, vagy annyi kilóval kevesebbet nyomsz, sokkal fontosabb, hogy a megfelelő, egészséges táplálkozás mellett olyan edzésformát végezz, ami úgy formálja az alakodat, ahogyan te szeretnéd.

Így alakult Kelsey súlya és közben a teste:

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi