Melyik a kedvenc állatod az alábbiak közül? Meglepő dolgot árul el rólad

Gyermekkorunkban sokunknak volt kedvenc állata, de ha felnőttként megkérdezik tőlünk, akkor is a legtöbben egyből rá tudnánk vágni egyet. Ami viszont régen csak egy apró, kedves dolognak tűnt, amit elmondhattunk magunkról, az felnőve sokkal többet is jelenthet. A kedvenc állatod ugyanis a személyiségedről is árulkodhat.

A kedvenc állatod többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád
A kedvenc állatod többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád
Fotó: Vincent Balsamo/Getty Images

Ha most arra gondolsz, mi a kedvenc állatod, egy pillanatra vonatkoztass el a kutyáktól, a macskáktól és más tipikus, szeretett háziállatoktól. Nézz szét az alábbi állatok között, és gondold át, melyik a kedvenced közülük. Miután megvan, máris megtudhatod, mit árulhat el a személyiségedről és arról, milyen ember is vagy.

Farkas

Sokat jelentenek számodra közeli barátaid, de szükséged van arra is, hogy néha egyedül légy. Az emberek gyakran felnéznek rád, a rád háruló felelősséget pedig remekül kezeled. Jellemzően zárkózottnak és titokzatosnak hisznek, de valójában csak szereted tenni a dolgodat. Alapvetően nyugodt és higgadt vagy, azonban ha bántják a szeretteidet, azt biztosan nem hagyod szó nélkül.

Róka

Időre van szükséged ahhoz, hogy közelebb engedj magadhoz másokat, és nem rajongsz a nagy tömegért. Hajlamos vagy arra, hogy tartsd a távolságot, de aki egyszer megismer, rájön, hogy remek beszélgetőpartner vagy, és összességében nagyszerű ember, akivel jó együtt lenni. Amit pedig szeretnél, az a szellemességednek és a bájodnak köszönhetően könnyen eléred.

Delfin

Játkos, laza személyiség vagy, aki remekül érzi magát társaságban. Ha barátkozni vagy beszélgetni szeretnél valakivel, egy biztos, egy percig sem aggódsz emiatt. Azt sem bánod, ha a baráti körödbe új emberek érkeznek, mindig nyitott vagy arra, hogy ismerkedj, mert a szíved mélyén úgy érzed, minél többen vagytok, annál jobb.

Az örökbefogadással állatok életét menthetjük meg, a szaporítók támogatásával állatok életét sodorjuk veszélybe

Medve

Sokan tévesen gondolkodnak rólad, de téged ez egyáltalán nem zavar, mert szeretsz titokzatos lenni. A szíved mélyén egy kedves, védelmező ember vagy, kitűnő szülői ösztönökkel. A másokról való gondoskodás természetes számodra, még akkor is, ha ez kívülről nem mindig látszik. Az emberek általában csodálattal tekintenek rád, ami számodra is hízelgő.

Zsiráf

A legtöbben furcsának tartanak, de még annál is többen szeretnek, ami önmagában is szép teljesítmény. Erre rá is szolgálsz, mert mindig kedves vagy másokkal, amiért cserébe mindenki tisztel, ezt pedig meg is érdemled. Az egyik legfőbb erényed, hogy soha nem teszel olyat szándékosan, amivel ártanál másoknak.

Zebra

Szeretsz a saját tempódban haladni, de az sincs ellenedre, hogy új utakat találj annak érdekében, hogy kitűnj a tömegből és igazán kifejezd magad. Minden barátod rajong a merész személyiségedért, akinek pedig ez nem szimpatikus, bizony nem sokáig marad az életedben. A negativitás távol áll tőled, és teszel is azért, hogy ne is kerüljön tartósan a közeledbe.

Bálna

Nem egyszer találtad már magad egy mozgalom középpontjában, és álltál az élen valaminek, amiben hiszel. A küzdelmeket és a megpróbáltatásokat elképesztően jól kezeled, ezért az emberek gyorsan és könnyen felsorakoznak mögötted. Egyszerűen az vagy, aki vagy, bármit is gondoljanak rólad mások, és ez csodálatos dolog.

Polip

Bár nem vágysz rá, mégis határozottan kitűnsz a tömegből. A tehetséged és a személyiséged lenyűgözi az embereket, ennek ellenére nagyon szerény vagy. Sokkal szívesebben maradsz a háttérben, minthogy bárminek is a középpontjába kerülj. A ravaszságod a legnagyobb erőd, mert általa minden helyzetet képes vagy uralni.

Majom

Igazán bolondos személyiség vagy, aki általában nem veszi túl komolyan a dolgokat. Szeretsz viccelődni, de azt is egyértelművé teszed mások számára, hogy milyen intelligens vagy. Bárhol is vagy, mindig gondoskodsz arról, hogy jól érezd magad, közben pedig remek hangulatot teremtesz magad körül, amiért a környezeted is hálás.

Háziállat a hosszú élet titka! A kisállatok 5 jótékony hatása!

Disznó

Gyakran érzed azt, hogy az emberek alábecsülnek vagy lenéznek, pedig valójában csodálatos vagy. Rendkívül barátságos és közvetlen személyiséggel vagy megáldva, amikor pedig erre rájönnek, mindig ámulva néznek rád. Arra viszont semmi okod nincs, hogy bánkódj azok miatt, akik még mindig nem vették észre a benned rejlő értékeket.

Hihetetlenül türelmes ember vagy. A barátaid erős és megbízható emberként tekintenek rád, nem véletlenül. Számodra elképzelhetetlen, hogy cserbenhagyj másokat. Emellett hihetetlenül nyugodt a természeted, ennek köszönhetően pedig viszonylag könnyen elnyered mások bizalmát, de meg is becsülöd azt.

Tigris

Sokan kissé félelmetesnek látnak, de ez csak azért van, mert azt hiszik, hogy túl lazán reagálsz a dolgokra. Csak úgy árad belőled, hogy a magad dolgával törődsz, és nem érdekel mások rosszindulata, még akkor is, ha ez valójában nem mindig van így. Született vezető vagy, akinek még a nehéz helyzetekben is képes határozott lenni.

Oroszlán

Sokkal kedvesebb vagy, mint amilyennek elsőre gondolnak mások, de ez csak azért van, mert időbe telik, mire közelebb engeded magadhoz az embereket. Fontos számodra, hogy olyan emberek legyenek melletted, akikre tényleg bármilyen helyzetben számíthatsz, és te is ilyen barát vagy. Amíg pedig a legjobb barátaid támogatnak, addig nyugodtan haladhatsz a saját tempódban a céljaid felé, és bármit elérhetsz.

Mókus

Igazán sportos vagy, erre pedig a környezetedet is rendszeresen emlékezteted. Állandóan rohangálsz, amit élvezel is. Az emberek ugyan néha megpróbálnak rávenni, hogy lassíts, és időnként jelét is adod annak, hogy így fogsz tenni, de aztán pillaantok alatt visszatérsz a pörgős életmódodhoz.

Vidra

Igazán szeretnivaló ember vagy, akinek az egyik legfőbb küldetése, hogy boldoggá tegyen másokat. Ennek érdekében szívesen viccelődsz az emberekkel, nagyon pozitív vagy, és szereted lazán kezelni a dolgokat. Az éltet igazán, ha látod, hogy másokat jó kedvre tudsz deríteni, ezért különösen nagy kincs vagy a szeretteid számára.

Teknősbéka

Nem igazán vagy az a típus, aki szeret kitűnni, inkább introvertált vagy. Hajlamos vagy céltudatosan kerülni a feltűnést, és gyakran elvegyülsz a tömegben, de ezt nem is bánod. Az emberek határozottan alábecsülnek téged, de leginkább azért, mert jóval érdekesebb vagy, mint ami abból látszik, amennyit hajlandó vagy megmutatni magadból. Amikor viszont elérkezettnek látod az idejét, a megfelelő emberek előtt feltárod az igazi éned.

Elefánt

Hihetetlen intelligencia árad belőled, ami miatt az emberek szívesen fordulnak hozzád tanácsért. Alapvetően békés és önzetlen vagy. Még akkor is képes vagy törődni másokkal, ha ez nem kölcsönös. Olyan ember vagy, aki valóban a közjóért dolgozik, és a legjobbat akarod a körülötted lévőknek.

Forrás: thedodo.com, psych2go.net

Még több izgalmas teszt:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Napi horoszkóp: A Kost megbecsülik, a Nyilas lázban ég - június 7.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

3 dolog, ami felboríthatja a hüvelyflórád (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)