4 technika, amivel bármelyik férfit megtartod

Szeretnéd, ha kapcsolatod sikeres lenne? Alkalmazd rá néha az üzleti élet szabályait! Őrültségnek hangzik? Lehet, de mégis van benne igazság! Az ideális férfit megtalálni néha bonyolultabb művelet, mint befektetni a tőzsdén, és ha kiderül, hogy a dolog mégsem működik, nem fogod visszakapni mindazt, amit addig már beleöltél a tranzakcióba. Jegyezd meg: a pasit megtartani legbiztosabban az üzleti élet szabályait követve sikerülhet, és legyen egy kis humorérzéked, cseppet sem akarjuk tárgyiasítani a férfiakat, hiszen ezt pontosan tudod rólunk!

Gondolkodtál már azon, hogy az üzleti élet szabályaival dolgozz a kapcsolatodon? Ha nem, itt az ideje!
Gondolkodtál már azon, hogy az üzleti élet szabályaival dolgozz a kapcsolatodon? Ha nem, itt az ideje!
Fotó: Profimedia

1. technika: Közös célok

„A vevőnek mindig igaza van”, szól az ismert aranyszabály. A szerelemben viszont a legjobb vevő egyben a társad is. Keressetek közös célokat, és dolgozzatok ki különféle taktikákat az elérésükhöz. Emlékezz rá, hogy egy egységes csapat „mindent visz”! Ne felejtsd el kényeztetni a partneredet, és bánj úgy vele, ahogy szeretnéd, hogy ő bánjon veled (ez az igazi win-win szituáció!). Ez persze nem azt jelenti, hogy folyamatosan engedned kell neki. A kulcs egész egyszerűen némi marketingtudás, és mint oly sok minden más, szerencsére ez is megtanulható.

2. technika: Oszd meg a munkát

Nincs jobb befektetés, mint a „csúcstermékre” (értsd: a pasidra) szentelni az időt; nélkülözhetetlen, hogy megbízható legyen a termék - ahogy a szakértők fogalmaznak. Törekedj rá, hogy minél több rövid, köztes időt töltsetek együtt, még ha azokat a perceket a te szoros időbeosztásodból kell is lefaragni. Például kísérd el, amikor a munkahelyéhez közel ebédel. Vagy este, tévézés helyett inkább beszéljétek meg, milyen volt a másik napja, és hogy a közös időtök ne menjen pocsékba, osszátok fel a kis „érzelmi vállalkozás” tagjai között (egymás közt) a feladatokat, hiszen mint tudjuk, a szennyesruha nem kúszik el a mosógépig és a kutya is ritkán megy le egyedül sétálni...

3. technika: A kommunikációs terv

Ahogy a mondás szól: nem teregetjük ki a szennyest. Ez tökéletes mottó egy jó marketingkampányhoz. A többi cégnek nem kell tudni az általatok gyártott termékek hibáiról. Próbálj meg a nyilvánosság előtt nem vitatkozni, hogy erős, összehangolt párnak higgyenek titeket, és ez segít majd abban, hogy valóban stabil legyen a kapcsolatotok. Ezen felül a nyilvános vitával még meg is sértheted a partnered! Ám nemcsak a külső kommunikáció fontos, hanem a belső is. Ahogyan a különböző cégek teszik csapataik erősítése végett, bizonyos időnként tanácsos különvonulni a világ zajától. Azaz legyen igazi bensőséges, meghitt magánéletetek!

A szorongás úgy gyilkolja a szexuális életedet, ahogy azt rémálmodban sem gondoltad volna

4. technika: Frissíts folyamatosan

Okozz meglepetést a párodnak! Ne légy rest felhívni, és romantikus szavakat súgni a kagylóba, vagy irkálj neki akár enyhén sikamlós üzeneteket. Légy toleráns a vágyaival és hiányosságaival egyaránt. Legvégül pedig, tartsd észben, hogy Ti egy csapat vagytok!

Figyelem, ferromon!

Egy ismert internetes hírpotál tesztelt két, állítólag ferromon-illatanyagot tartalmazó parfümöt, és bár a kutatás egyértelmű eredményeket nem hozott, a GLAMOUR-t viszont elgondolkodtatta a dolog: vajon kell ez nekünk? Gondold csak végig: arra van szükséged, hogy minden pasi nyomuljon rád, vagy az igazit szeretnéd megtalálni? Szexuális bájital talán van, de szerelmi még mindig csak a mesében létezik! Hintsd be magad inkább kedves mosollyal, egy kis huncut humorral és jó nagy adag önbizalommal, mielőtt bulizni indulsz!

Az életeden különböző technikákkal tudsz javítani. Ez a legjobb befektetés!

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói