Hosszú Katinka életében először érzett félelmet a vízben

2017.december.14.

Különleges fotósorozatot készített műtermében Nánási Pál Hosszú Katinkáról. A háromszoros olimpiai bajnok úszó a Huawei márkanagyköveteként vadító ruhákban állt modellt a népszerű fotóművész kamerája előtt. Az Iron Lady a fotózás kapcsán azt is elárulta, mi volt a legnehezebb a modellkedésben, és miért félt életében először a vízben legújabb reklámfilmjének forgatása során.

Hosszú Katinka Huaweo
Fotó: Nánási Pál / Huawei

Ne hagyd ki! Exkluzív interjú Hosszú Katinkával

Igazán nőies oldaláról mutatkozott be Hosszú Katinka a Huawei legújabb kampányában. Márkanagykövet társa, Nánási Pál vadító fotókat készített róla, amelyeken magassarkúban és csinos szettekben állt a kamera elé, méghozzá valódi modellként.

Hosszú Katinka Huawei
Hosszú Katinka Huawei
Fotó: Nánási Pál / Huawei

"Sokféle modell állt már előttem, de valakiből kiérződik, hogy tökéletes biztonsággal áll a kamera előtt, elfogadta saját magát. Katinka is ilyen – mondta Nánási. A népszerű fotóművész kütyümániásnak tartja magát, így az sem hozta zavarba, hogy a képeket az okostelefonnal készítette. "A legjobb fényképezőgépem az, ami mindig nálam van. Izgalmas végigkísérni, hogy a mobilkészülékek egyre jobban megközelítik a profi kamerák képességeit – emelte ki a fotóművész.

Nyilván a mindennapjaimban nem a sminkelt, magas sarkús Katinka dominál, de én is szeretek nőnek kinézni. A fotózáson is kifejezetten jól éreztem magam a csillogó ezüst ruhában. – emelte ki Katinka, akinek meglepő módon a fotózás legnagyobb kihívását a víz jelentette: Ki kellett állnom a kétoldali vízspray-támadást, hogy nedvesen csillogónak tűnjön a hajam. Nem szoktam hozzá, hogy vizes vagyok (nevet).

Hosszú Katinka Huawei
Hosszú Katinka Huawei
Fotó: Nánási Pál / Huawei

Láttad? Kukkants be a GLAMOUR címlapfotózására Hosszú Katinkával

Az úszónőnek nem először okozott szokatlan helyzeteket a víz mostanában. Életében először érzett félelmet, amikor a főszereplésével készült reklámfilmben extrém körülmények között egy lepelszerű ruhában kellett helyt állnia 3-4 méterrel a víz felszíne alatt. "Az arcomban fények, hallom fentről a rendezőt, de közben válaszolni nem tudok, csak jelezni a mellettem lévő búvárnak, ha éppen elfogyott a levegőm és jöhet az oxigénpalack. Eleve nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, és akkor még meghallottam, hogy mondják: túlzottan mozog, kössünk súlyt a lábára" – mesélte a forgatás részleteit Katinka.

"Persze nagyon vigyáztak rám, abszolút biztonságban voltam, mégsem gondoltam volna, hogy én valaha félni fogok vízben. Amikor elfogyott a levegőm, azt hittem, soha nem érek fel a felszínre" – árulta el az úszónő, aki utólag izgalmas kalandként tekint a lengyelországi reklámfilmforgatásra, ahol nemcsak a víz alatt, hanem a levegőben is kipróbálhatta magát.

A Huawei Mate 10 széria idén novemberben került a hazai boltok polcaira. A magyar Iron Lady mellett többek közt olyan külföldi hírességek is csatlakoztak a Mate 10 Pro nagyköveteinek sorához, mint a nemzetközi futballsztár, Robert Lewandowski.

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi