Ilyen volt a nőnapi vacsi a Converse-szel, ahol megünnepeltük önmagunk szeretetének fontosságát

Szponzorált tartalom

2020.március.10.

Nőnapon mi mást ünnepeltünk volna, ha nem azt, hogy nők vagyunk. De nem mindegy, hogyan vagyunk nők. Kétségek között, bizonytalanul, vagy önmagunkat szeretve, magabiztosan. Ahhoz, hogy másokat szeretni tudjunk, először önmagunkat kell megszeretnünk.

Ezeket a gondolatokat valószínűleg a legtöbben ismerjük, hiszen manapság egyre nagyobb teret nyer az önfejlesztés. Elméletben tudni, és gyakorlatban alkalmazni azonban egyáltalán nem ugyanaz. Első lépésként beszélni kell róla. Nem szégyen, ha tanulod önmagad szeretetét. Az pedig csak egy bónusz, ha van kivel beszélgetned erről.

A Converse-nek köszönhetően nőnapon alkalmam nyílt boncolgatni a témát olyan nők társaságában, akik hasonlóképp nyitottak mások érzései, gondolatai felé, mint én. Mindig inspiráló meghallgatni a másik tanácsát és problémáit, hiszen ezekből az élményekből tanulhatunk igazán.
A Converse_X_ tagjaival és a kampány egyik résztvevőjével, Lábas Vikivel vacsoráztam együtt, ahol megbeszéltük az élet nagy dolgait, egymás gondját-baját, és természetesen azt, hogy miért jó nőnek lenni. A Converse_X_ tagjai nem hagyományos értelemben vett hírességek, hanem a Z generáció különleges arcai, akik saját köreikben véleményvezéreknek számítanak. Van köztük hip-hop táncos, fenntartható divattal foglalkozó blogger, világutazó, és gördeszkás is.

A sokféle egyéniségnek köszönhetően rengeteg megközelítés született a beszélgetés során annak kapcsán, ki, hogyan fogadja el önmagát. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy az egész folyamatnak a legelső lépése az, hogy felismerjük saját korlátainkat. Nem kell szégyellni, ha valamit nem szeretünk csinálni, ha más életre vágyunk. Tartozunk magunknak annyival, hogy nem kényszerítjük bele magunkat olyan helyzetekbe, ami miatt nem szeretjük önmagunkat. A stresszlevezetés témája is hasznos gondolatmeneteket eredményezett, és abban is egyetértettünk, hogy mindenkinek találnia kell egy olyan kikapcsolódást, ami csak róla szól, és minőségi időt jelent még a zsúfolt hétköznapokban is.

Lábas Viki Instagram oldalán is motiválja követőit, hogy szeressék önmagukat!

˝A mai világban nehéz elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, hiszen rengeteg külső behatás ér minket, fals képeket közvetítenek a plakátok, a social media. Én is olyan szakmában dolgozom, ahol fontosak a külsőségek, így nem csoda, hogy kialakult bennem egyfajta megfelelési kényszer, ugyanúgy, mint sok más nőben. A nap végén mégis mindig arra jövök rá, hogy a külsőségekkel ellentétben csak az számít, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ha harmóniában vagyok önmagammal, sokkal könnyebb elfogadni, szeretni önmagam. Szeretek például a természetben, állatok közelében lenni - ez egy módja annak, hogy egyensúlyba kerüljek. És ti mit tesztek azért, hogy elfogadjátok magatokat?˝ - írta Viki

Te feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket? Miért szereted önmagad? Mit teszel azért, hogy elfogadd magad? Ahányan vagyunk annyiféle válasz létezik ezekre a kérdésekre, hiszen mind mások vagyunk. Egyéniségek.

A Love Fearlessly kollekciót is az önszeretet és az egyéniség ünneplése inspirálta!

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet