18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Férfiak mesélték el, mitől lesz igazán jó a szex, és mitől rázza ki őket a hideg az ágyban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy férfit nehéz rábírni, hogy bevallja a legmélyebb titkait, vágyait, felsüléseit. Épp ezért kerestünk meg öt legközlékenyebb férfi barátunkat, akik nem nem féltek megosztani velünk a jó szexről alkotott elképzeléseiket. Kapaszkodj meg, itt az őszinte beszéd ideje!

A férfiak ezt szeretik a szexben
Férfiakat kérdeztünk, milyen a jó szex, mi számít megcsalásnak, és mik a legtitkosabb fantáziáik
Fotó: Shutterstock

Mit szeretnek a férfiak szex közben? Miről ábrándoznak, ha rád gondolnak? Mi az, amit nem mernek elmondani neked, pedig nagyon-nagyon szeretnék, ha megtörténne köztetek? Most kiderül!

Íme az öt férfi, akit faggatunk, és persze álnéven szerepeltetjük őket:

  1. Tamás: 25 éves, fitneszedző, friss párkapcsolatban él
  2. Áron: 33 éves, befektetési tanácsadó, egyedülálló
  3. Roland: 32 éves, színész, nős, egy gyermek édes- és két gyermek nevelőapja
  4. Gábor: 27 éves, telefonszerelő, akinek van barátnője
  5. Zoli: 30 éves, banki alkalmazott, és hosszú párkapcsolatban él

Mi a legjobb dolog, amit egy nő az ágyban tehet?

Gábor: Ha kezdeményezi a szexet. Imádom, amikor egy lány elkezd simogatni, csókolgatni. Így egyből tudom, hogy ő is akarja.

Zoli: Ha ellazul, és jól érzi magát a helyzetben és a saját bőrében.

Tamás: Szerintem az a legjobb, ha annyira felszabadultnak érzi magát az ágyban, hogy még arra is képes, hogy előtted elégítse ki magát.

Áron: Igen, sajnos a legtöbb lány erre nem hajlandó.

Tamás: Valami szexi ruha viselése is szuper lehet. Nem kell feltétlenül domina-jelmez – annak ellenére, hogy én azért is odavagyok –, elég, ha például felvesz egy dögös tűsarkút, miközben nem visel semmi mást.

Roland: A trágár beszéd elsülhet jól is. Én például megőrülök azért, ha egy lány elmeséli a szexuális fantáziáit – felizgat, és közben azt is megtudom, mire vágyik.

Áron: Kár, hogy a lányoknak ez ritkán jut eszükbe… Szerintem egy váratlan orális szex – főként, ha abszolút spontán – igazán felcsigáz. Mondjuk olyankor, amikor már félig alszol…

„Megtudtam, milyen a jó szex, és olyan voltam, mint egy szunnyadó tűzhányó, ami hirtelen kitört”

„Megtudtam, milyen a jó szex, és olyan voltam, mint egy szunnyadó tűzhányó, ami hirtelen kitört”

És mi a legrosszabb, amit egy nő tehet az ágyban?

Zoli: Ha szóba hozza a gyerektémát (általános grimaszvágás és helyeslés). Ez a legtutibb módszer az erekciód lehervasztására. Többször is előfordult már velem, hogy a csúcsponton azt sugdosta a fülembe a partnerem: „Gyereket akarok tőled!” Tényleg kiábrándító volt.

Áron: Gyűlölöm, ha egy nő nem mutatja meg a testét – a bizonytalan nők mindig a mellkasodhoz nyomják magukat, csak hogy ne láss belőlük semmit.

Tamás: Hörögni, sikítozni és úgy vonaglani, ahogy egy rossz pornófilmben szoktak. Nem szeretem az eltúlzott üvöltözést sem.

Áron: Ha pizsamában bújik ágyba valaki – minek vele nyűglődni? Fél perc múlva úgyis lekerül róla. Vagy pont ezt nem akarja? Ha valaki pizsamát visel, azt is jelentheti, hogy nem elégedett a testével, és talán ettől az ágyban sem túl jó. Ja, és ha csókolózást kezdeményez a reggeli fogmosás előtt.

Gábor: Ha valaki nem tartja kordában a fanszőrzetét. Szerintem egy lány azzal csak megtiszteli a partnerét, ha borotválja magát – nem muszáj csupaszra –, és ráadásul ápolt és tiszta benyomást kelt vele.

Áron: Még valami, amit eléggé rosszul viselek: ha egy lány az orális szex végeztével rögtön szalad a fürdőszobába, vagy ha a „nedves foltok” miatt teljesen kiborul. Ezek igazán lelombozóak.

Szexeltél valaha olyasvalakivel, akit egyáltalán nem találtál vonzónak?

Áron: Egyszer lefeküdtem egy 54 éves kliensemmel, akit nem tartottam túlságosan csábosnak. Csakis azért mentem bele, mert ő annyira kérte, és mivel én százalékért dolgozom, úgy gondoltam, jót tesz az üzletnek.

Roland: Egyszer velem is megesett, de szörnyen éreztem utána magam – persze be voltam rúgva. Tíz évvel volt idősebb nálam, és a kocsmában botlottam bele, meg a sokkal csinosabb lakótársába. A vonzó lakótárs elkezdett velem flörtölni, aztán hívott, hogy menjek fel hozzájuk, de amikor végül az ágyba kerültünk, otthagyott a másik nővel, és lelépett. Kicsit meg voltam zavarodva, és valami olyasmit gondoltam: „nem megyek el úgy innen, hogy valami ne történjen”. Aztán történt, és meg is bántam.

Zoli: Csak volt benne valami, ami tetszett, nem?

Roland: Az égvilágon semmi – csak elképzeltem, hogy nem vele, hanem a szexi lakótársnőjével vagyok.

Zoli: Én az ilyesmibe inkább bele sem megyek. Van jó pár barátom, aki mindenbe belemegy a szex kedvéért, de nekem ennél több kell. Egy helyes arc, egy jó fenék… Valami.

Ennyi idő alatt jut el egy női test a csúcsra - igen, ez komoly

Ennyi idő alatt jut el egy női test a csúcsra - igen, ez komoly

Mi a legideálisabb helyszín és szituáció egy jó szeretkezéshez?

Gábor: Az ágy. A lány elkezdi csókolgatni a testem és felhúz. Szájjal izgat, aztán szeretkezünk.

Roland: Kint a legjobb. Nagyon izgató érzés, hogy bármikor megláthatnak. Szeretkeztem már nyáron egy turistákkal zsúfolásig tömött helyen, de olyan is volt már, hogy egy szombat délelőtt egy újságárusnál orális szexben volt részem.

Áron: Elhiheted, hogy én is szeretem a külső helyszíneket, de én azért ilyen messzire nem mennék. Nekem a legtökéletesebb egy szép napos délután, az árnyékba húzódva egy parkban, felcsusszanó nyári ruhában…

Zoli: Én még a zuhanyt mindenképpen belevonnám, utána pedig egy kényeztető masszázst.

Igaz az, hogy a férfiak számára az anális szex a legvonzóbb?

Zoli: Abszolút. A tiltott gyümölcs: gyönyör és fájdalom egyszerre. Vannak lányok, akik kifejezetten szeretik, de vannak olyanok is, akiknél évek alatt juthatsz csak el idáig. Igazi bónusz, ha valaki engedi.

Roland: Megértem, hogy miért szereted. Az anális szex a hatalomról is szól. Én személy szerint nem ragaszkodom hozzá minden áron.

Áron: Én azt tapasztaltam, hogy a valóságban soha nem annyira jó, mint ahogy elképzeli az ember. Szerintem túl van értékelve.

Tudsz olyan nőt tisztelni, aki az elő randin hajlandó ágyba bújni veled?

Gábor: Igen, és már volt is rá példa, de persze ez nagyban attól függ, hogy milyen a lány. Ha csinos, kedves, udvarias és jó volt vele a randi, akkor tudom tisztelni. Akkor meg egyáltalán nem, ha mindketten be vagytok rúgva egy bulin, és végül az ágyban köttök ki.

Tamás: Nekem még soha sem sikerült hosszú távú kapcsolatot létesítenem olyasvalakivel, akivel az első alkalommal lefeküdtem.

Zoli: Igen, én sem tudtam soha olyan lányt komolyan venni, aki az első randin belement a szexbe. Szerintem a legtöbb férfi inkább kicsit visszafogná a lányokat, hogy ezzel is az önbecsülésüket növelje. Ideális esetben egy lány egy hónapig tud várni – egy perccel se tovább, mint hogy te már éppen elkezdenél idegeskedni azon, hogy vajon nincs-e valami problémája a szexszel.

Számodra mi a megcsalás?

Gábor: Nehéz kérdés. Sok szabályt felsorolhatnánk, és persze ami az egyik kapcsolatba még belefér, nem biztos, hogy a másikba is. Szerintem egy buliban ittasan csókolózni még nem jelent megcsalást – persze csak ha megálltok ezen a ponton. A szex semmiképpen nem fér már bele.

Zoli: Nem értek egyet. A tapizás, smárolás már igenis megcsalás. Csináltam már ilyet, és mindig szakítás lett a vége.

Roland: Én gondolatban sokszor hűtlen vagyok. Bár van feleségem, azért gyakran megnézem a csajokat. De az igazi megcsalás csak az, ha valamit el is követsz. Szerintem a spicces csókolózás megbocsátható mindkét fél részéről, még akkor is, ha személy szerint én nem örülnék neki.

Mi történik egy pénisz plasztika közben?Szakembert kérdeztünk a férfiak kedvenc beavatkozásairól

Mi történik egy pénisz plasztika közben?Szakembert kérdeztünk a férfiak kedvenc beavatkozásairól

Szerinted kit tartanak a nők a férfiak bálványának?

Gábor: Az exeim szerint rá vagyok izgulva Dobos Evelinre és Sztarenki Dórára. Aranyosak, de nem fantáziálok velük.

Tamás: Valaki, aki hasonlít Pamela Andersonra vagy Emily Ratajkowskira, mert a lányok azt hiszik, hogy csak a test számít. Persze szeretem a csinos nőket, de azért ez durva egyszerűsítés.

Áron: A lányok azt hiszik, hogy imádom Kulcsár Edinát. Pedig valójában őket érdekli Kulcsár Edina!

Mi a legvadabb szexuális fantáziád, és volt-e már benne részed?

Zoli: Hármasban egy szőkével és egy barnával. Szeretkezem az egyikkel, miközben ő kielégíti a másikat. Most együtt vagyok valakivel, akiről nehezen tudom elképzelni, hogy ilyesmibe valaha is belemenne, és mivel komoly a dolog, könnyen lehet, hogy így ez az álmom sohasem valósul meg, de akkor is jó eljátszani a gondolattal.

Roland: Egy orgián egy csomó ismeretlennel szeretkezni. Nem hiszem, hogy lesz rá alkalom, hogy kipróbáljam – elég valószínűtlen, hogy a feleségem hajlana rá.

Gábor: Régi vágyam, hogy egy házi szexvideót készítsek – de soha nem tudtam, hogyan tárjam ezt a partnerem elé.

Áron: Mivel nekem már volt szerencsém az édeshármashoz, én négyesben képzelném inkább, három lánnyal. Ezen kívül egyszer szeretnék egy elegáns swinger-klubba is elmenni – pezsgőt inni és orgiában részt venni egy előkelő házban. Csatlakozik valaki?

Milyen szextitkaid vannak, amit soha nem osztanál meg a partnereddel?

Áron: Azt például, hogy kimész a fürdőbe maszturbálni, ahelyett, hogy szeretkeznél a barátnőddel, nem hiszem, hogy elmondanám.

Roland: (nevet) Én nem osztanám meg az eddigi szexuális életemet senkivel. Azt, hogy pontosan hány nővel feküdtem le eddig, és hogy mik a mocskos fantáziáim.

Zoli: Én csak keveset titkolok, a barátnőm mindent tud – általában szerintem tanácsosabb őszintének lenni a partnereddel.

Tamás: Soha nem árulnám el annak, akivel randizom, hogy szeretek prostituáltakkal lefeküdni.

Félsz bemenni egy szexshopba? Akkor itt egy érdekes adat, kik látogatják, és rögtön felszabadulsz

Félsz bemenni egy szexshopba? Akkor itt egy érdekes adat, kik látogatják, és rögtön felszabadulsz

Szerinted mi a legjobb szexuális segédeszköz?

Áron: Nekem van otthon egy kéjhintám, amit még az egykori barátnőmnek vettem. Fantasztikus volt, de csak kétszer használtuk, mert aztán szakítottunk. Fellógatva hagytam a lakásomban, mint valami berendezési tárgyat, és sajnos akkor sem vettem le, amikor a szüleim jöttek el látogatóba. Anyukám csak annyit kérdezett: mi ez, fiam, valami többfunkciós tornaszer?

Mit nem tennél meg soha?

Gábor: Soha nem feküdnék le férfival.

Áron: Nem engedném, hogy egy nő dildóval belém hatoljon.

Megcsaltad valaha a barátnődet egy legénybúcsún?

Roland: Nem, de engem már csaltak meg lánybúcsún.

Zoli: Soha. De egy csomó barátom már megtette.

Áron: Nem, de el tudom képzelni, hogy megtenném – de csak akkor, ha nem én vagyok a vőlegény…

Lehetséges igazán szeretni a barátnődet, és közben egy másik nővel lefeküdni?

Zoli: Igen. A férfiak általában könnyebben külön tudják választani a testi és az érzelmi dolgokat. És a legtöbb férfi azt szeretné, ha a nők is hasonlóképpen tennék, de nekik nem megy: bűnösnek érzik magukat. (mindenki bólogat)

Mi a legjobb pozitúra?

Zoli: Általában azt szeretem a legjobban, ha a lány fordítva rám ül, a kezével a bokámba kapaszkodva.

Áron: Ez akkor a legjobb, ha nagyon jó feneke van. De én nem szeretem a túlságosan kitekert pózokat. A misszionáriusra nem lehet ráunni, ha jól csináljátok.

Gábor: Nekem az a legjobb, ha a lány a hasára fekszik, és feltolja a fenekét. Ebben a pózban én diktálok, meg tudom csókolni a nyakát, és látom, ahogy beléhatolok.

Tamás: Szerintem nincs olyan, hogy a legjobb póz. Szerintem az a legjobb, amiben a két ember méretben és alakban is a legjobban passzolni tud.

Miből tudhatja egy nő, hogy ő az igazi?

Roland: Abból, ahogy rájuk nézünk – ha szerelmet látsz a szemekben, akkor biztos a dolog.

Áron: Ha a férfi elviszi a lányt a barátai közé – ez mutatja, hogy tiszteletben tartja, és hogy nem csak átmenetinek tekinti. Meg abból is, ha a kezdeti szenvedélyes periódus után is folytatja az udvarlást.

Olvass tovább a szexről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)