Megérkezett a legújabb közösségépítő applikáció, ami nem engedi a ghostingolást

Szponzorált tartalom

2019.szeptember.18.

Végre megtudtuk, hogy mi is az a Mooz! Az új közösségépítő applikációról szeptember 11-én egy sajtótájékoztató keretén belül hullt le a lepel a Société Budapestben.

Polyák Mátyás, a Pixel Aps Kft tulajdonosa, a Mooz megálmodója megmosolyogtató példával élve szemléltette az ötlet megszületését, egy szórakozóhelyen megpillantott hölgy megismerése ihlette arra, hogy kifejlesszen egy, a Facebooknál direktebb, az Instagrammnál viszont több cselekvő funkcióval bíró applikációt.

A Mooz lényege, hogy lokálisan, adott helyen és időben tudjon megtörténni a kapcsolatfelvétel , akár ismerőssel, akár ismeretlennel, legyen szó közös tanulásról, kávézásról vagy az esti program szervezéséről. Az sem lehet probléma, ha nincs meg az első tuti mondat, amivel meg lehet törni a jeget, mert a Moozban előre programozva számtalan vicces sablon és matrica segít az első akadály áttörésén.

Te lennél a saját barátnőd?

Te lennél a saját barátnőd?

Szabó András Csuti, az esemény házigazdája, a kérdések megválaszolása után a színpadra szólította az eseményre meghívott influencereket, akik a Social Guru Magyarország Kft-vel karöltve foglalkoztak -foglalkoznak az applikáció minél szélesebb körben való elterjedésével. Név szerint Dér Heni énekesnőt, aki számos slágerével a fiatal korosztály egyik legkedveltebb előadóművésze, Bíró Evelint, akit az ország egy napi sorozatból ismert meg szinte "Éjjel-nappal", Toldi Jessicát, aki microinfluencerként számos egyetemista követendő példája, végül de nem utolsó sorban Pusztai Olivért, aki Mister Gay Hungaryként, valamint az LMBTQ közösség oszlopos és elismert tagjaként vesz részt ennek a platformnak a felhasználók életébe való integrálásában. El is mondta, hogy az ismerkedés komoly fegyvere lehet ez az alkalmazás, hiszen eredetisége, biztonsága, valamint direktivitása miatt nem marad napokig, sokszor hetekig beteljesületlen a kapcsolatfelvétel, ha megvan az indok vagy a szimpátia, akkor ott abban a pillanatban tud kezdődni valami új. Dér Heni egy egeszèn más nézőpontot világított meg, hiszen akár egy kisebb nagyobb közönség találkozó is tud születni a Mooznak hála.

Jessica az egyetemeken való közös tanulást hozta példának (sokunknak talán az egyetemi évekről inkább a közös italozás jutott eszünkbe), de tény, mindkettő megvalósítható. Számos fiatal kerül új környezetbe a felnőtté válás első lépéseként, távol a családtól a barátoktól, sokszor egyedül egy nagyvárosban. A Mooz nekik is megkönnyíti a kapcsolatfelvételt, gondoljunk csak egy random összehozott edzésre, ahol nem egyedül kell elviselni a súlyok nehézségét, hanem a teremben lévő szintén Mooz felhasználóval közösen folytathatják a test, edzés után a szellem fejlődését. Evelin fesztivál élményeit mesélte el, nyilván a publikusokat, ahol számtalan esetben csak képekről szembesült 1-1 kedves ismerős jelenlétéről, a Mooznak hála bármikor összehozható lesz ezutàn az ital a pultnál, hiszen az alkalmazás tudni fogja, ki tartózkodik az adott földrajzi egységen, és intelligens módon egészen más sugarú körben fog lokalizálni egy nagy területű fesztiválon, mint egy kedves kis kávézóban. A találat viszont tuti lesz.

A szeretet forradalma - Valódi szerelmes párok a Sziget fesztiválról

A szeretet forradalma - Valódi szerelmes párok a Sziget fesztiválról

Az applikáció már elérhető Androidon a Play áruházban, iOS-re az AppStore-ba pedig hamarosan felkerül.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról