Stílusérzék, mint szupererő? Vásárolj az Arénában és élvezd az ajándékba kapott VIP mozizást!

Hirdetés

2019.február.20.

A divat épp akkora szerelmed, mint a mozi? Akkor eljött a Te időd! Éld ki stílus iránti szenvedélyedet az Aréna Mallban, a VIP filmezést pedig már ajándékba kaphatod mellé!

Az elmúlt évtizedben a szuperhősök átvették az uralmat. Nemcsak Hollywood, de a divat felett is. Melyik nő ne szeretne a Fekete Özvegyre vagy épp Wonder Womanre hasonlítani? És ki ne lenne oda Thor izmaiért, no, meg persze Vasember páncéljáért és lehengerlő "modoráért"?

Persze nem mindenkinek jut lézerszem vagy örök ifjúság, de nem kell aggódni, mindenkinek megvan a maga szuperképessége. A Tiéd lehet például a lenyűgöző stílusérzéked, most pedig lehetőséged nyílik ezt bizonyítani is!

Pipáld le a sztárokat stílusérzékben!

Nyakunkon a tavaszi gardróbrendezés, úgyhogy itt az ideje felfedezni 2019 friss trendjeit és megújítani a ruhatárakat! Ha ez a tény már önmagában felvillanyoz, csak még inkább lelkesíteni fog, hogy most vásárlási hobbidat az Aréna Mall úgy hálálja meg, hogy másik kedvenc időtöltésedre, a href="https://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=bPBLcI8gEMeavDKGMikkrdTI.INBzFfCxGptfH.ClMf.57/stparam=nbnqjidosz/fastid=kpioytzhioviaqcumlvhqxxqston/nc=0/url=http://astilusaszupererod.arenamall.hu/?utm_campaign=mozis-szuperhos-kampany=ads-pr-cikk-februar=glamour-pr-cikk">a mozizásra is luxus körülmények között nyújt

Több mint 200 üzlet, a legmenőbb márkák várnak Téged Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjában. Nincs más dolgod, mint ezeket végigjárva frissíteni a tavaszi ruhatáradat. A minőség garantált, így a shoppingtúra végére Te is úgy érezheted magad, mint ha épp egy hollywoodi filmből léptél volna ki.

Hollywoodi kényeztetés

Ha beszerezted az új kedvenc darabjaidat, ideje illő módon felavatni azokat, például egy VIP mozizással! Nem számít, hogy a könnyed vígjátékok, az akciódús képregényfilmek vagy épp a mély, lélektani drámák ejtenek rabul, a Cinema City Aréna VIP termeiben megtalálod a neked való filmet.

Az élményt csak még tovább fokozzák a helyben készült, friss ételcsodák, a korlátlan mozibüfé finomságai, valamint az egyedülállóan kényelmes, állítható bőrfotelek, melyekből nézve minden film még varázslatosabbnak tűnik. Jól hangzik, ugye? Az már csak hab a tortán, hogy mindezt ajándékba kaphatod pusztán azért, mert költöttél egy kicsit magadra a tavaszi megújulás jegyében!

Mit kell pontosan tenned?

Nem mást, mint 2019. február 14. és március 5. között legalább 15 000 forint értékben vásárolni az Aréna Mall bármelyik üzletében*, feltölteni a blokkodon található AP kódot ezen az oldalon és várni, hogy Te legyél az egyik szerencsés, aki a március 6-án megnyeri az 50 darab, szabadon felhasználható páros 2D VIP-jegy egyikét.

*Az akció a Tescóban történt vásárlásokra nem érvényes.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ma valaki megpróbálhat átverni - szeptember 27.

Napi horoszkóp: Ma valaki megpróbálhat átverni - szeptember 27.

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.