Személyiséged rejtett titkait árulja el az az ábra, amit a legszimpatikusabbnak találsz

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A tudatalattinkról sokan úgy tartják, hogy sötét hely. Ha igazán sikerül elmerülnünk benne, feltárhatja a legmélyebb félelmeinket, a titkos vágyainkat és az elfojtott érzelmeinket. Ehhez pedig már az is jó kiindulási pont lehet, ha választasz egy szemet néhány különleges ábra közül.

Van egy perced egy igazán különleges személyiségtesztre?
Van egy perced egy igazán különleges személyiségtesztre?
Fotó: GLAMOUR

Vannak, akik még a személyiségük alapvető vonásait sem ismerik, vagy egyszerűen nem tulajdonítanak nekik túl nagy jelentőséget. De még utóbbi esetében is igazán izgalmas teszt, hogy mindössze abból, hogy választasz egy szemet különféle ábrák közül, milyen részletek derülhetnek ki a személyiségedről. A pszichológiai és az érzelmi állapotodról is árulkodhat, ráadásul egy szempillantás alatt is döntést hozhatsz.

HIRDETÉS

1. Nyitott lélek vagy

Határozottan szelíd és empatikus ember vagy, aki alapvetően bárkivel nyitottan tud viselkedni. Abban hiszel, hogy inkább tapasztalatokat kell szerezned, nem pedig elzárkóznod a világ elől. Inkább hagyod, hogy sérelmek érjenek, minthogy egyáltalán ne is legyenek érzelmeid. Ennek ellenére arra törekedsz, hogy elrejtsd a világ elől a gondjaidat és a bizonytalan pillanataidat. Éppen ezért nem is szívesen osztod meg a problémáidat azokkal, akiket nem érintenek. Másoknak viszont szívesen és önzetlenül segítesz.

2. Lelkiismeretes vagy

Igazságos embernek tartod magad, akinek fontos, hogy helyesen cselekedjen. Ez az egyik legfontosabb érték az életedben, amihez mindig igyekszel tartani magad. Szereted, ha jó első benyomást tudsz kelteni, méghozzá úgy, hogy van előtted egy ideális kép magadról, amelynek igyekszel megfelelni. Hiszel benne, hogy a tetteid nagy hatással vannak mások életére, függetlenül azok súlyától. Nem jól viseled, ha veled vagy másokkal igazságtalanul bánnak, amikor pedig lehet, ezen a tetteiddel igyekszel korrigálni.

3. A saját múltad csapdájába estél

Legbelül te is érzed, hogy csapdában vagy, de olykor bizonytalan vagy abban, hogy miért. Valószínűleg nagyon vadnak és kellemetlennek élted meg a múltadat, ez pedig még ma is hatással van rád. De közben nagyon erős vagy, és mindig törekszel arra, hogy amiben csak lehet, megtaláld a békét. A legsötétebb gondolataidat megtartod magadnak, és megtanultad, hogyan állj helyt egyedül. Emellett az is segíti az utadat, hogy jó emberismerő vagy.

4. Filozofikus vagy

Olyan ember vagy, aki szereti megfigyelni és elemezni a részleteket. Örömmel vizsgálod meg a szavakat és a képeket, hogy értelmet adj a körülötted lévő világnak. Minden mondatra egy kirakós játékként tekintesz, és darabról darabra szeded szét, hogy kinyerd belőle az igazi értelmét, amire nem sokan képesek. Viszont hajlamos vagy túlzásokba is esni, nagyon könnyen elveszel a saját gondolataidban. Nem mindig tudod eldönteni, mit tartasz helyesnek vagy helytelennek, ezt azonban igyekszel elrejteni a világ szeme elől.

Vízesést vagy óceánt látnál most szívesebben? Ezt árulja el a személyiségedről

Vízesést vagy óceánt látnál most szívesebben? Ezt árulja el a személyiségedről

5. Titokzatos vagy

Szereted az ellentmondásokat, az érzelmeidet pedig a legegyszerűbb dolgok is könnyen befolyásolják. Ennek ellenére nem sokat mutatsz meg magadból másoknak, mivel nem akarod, hogy beskatulyázzanak. Keveset beszélsz, és a rejtélyes cselekedetek sem állnak távol tőled. Szeretsz szemlélődni, figyelni mások reakcióit, meghallgatni, ki mit mond, és csak azután osztod meg a véleményedet. Ennek köszönhetően képes vagy csak olyan dolgokat kimondani, amelyekben biztos vagy.

6. Érzékeny és gyengéd vagy

Szereted megfigyelni a dolgokat. Úgy érzed, hogy képes vagy igazán jól megtalálni a helyedet a világban. Remekül érzékeled a téged körülvevő dolgokat, mert nagyon könnyen tudsz értelmezni különféle helyzeteket és az emberek viselkedését. Nagyon mély, erős érzelmeid vannak, és néha még a legjelentéktelenebb dolgok is hatással vannak rád. Könnyen sírsz, még nevetés közben is, ami az erős érzelmeidnek is kifejezőeszköze. Közben pedig azt sem bánod, ha megmutatod a világnak a gyengeségeidet, vagy azt, hogy mennyire törékeny vagy, mert úgy érzed, nincs mit rejtegetned.

7. Tüzes vagy

Nagyon energikus, erős és szenvedélyes személyiség vagy. Az emberek általában felnéznek rád, és gyakran adják jelét annak is, hogy csodálnak téged. Mindent feketén vagy fehéren látsz, köztes állapot aligha létezik, így valakit vagy teljes szívedből szeretsz, vagy teljes erődből gyűlölsz. Nagyon határozott nézeteid vannak, és könnyen is tudsz döntéseket hozni. Mélyen legbelül viszont hajlamos vagy a szorongásra. Ezt azonban ügyesen titkolod mások elől, mert nem szereted, ha sebezhetőnek látnak.

8. Különc vagy

Szokatlan érdeklődési köröd, hobbid és szokásaid vannak. Ha egyetlen szóval kellene jellemezni téged, akkor az egyedi a legtalálóbb kifejezés. Gyakran furcsának tartanak, ez azonban sosem zavart, mert nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad mások. Nem követed a szabályokat, mindent a magad módján csinálsz, közben pedig erősen bízol az ösztöneidben. Úgy érzed, nincs mit rejtegetnek, azokról pedig, akiknek nem tetszel, egyszerűen nem veszel tudomást. Igazi lázadó, de mélyen legbelül tisztelettudó is vagy, és a saját álmaid megvalósítása mellett másoknak is szívesen segítesz.

9. Élénk és kifelé forduló vagy

Energikus, kifelé forduló és érzelmileg nyitott vagy, klasszikus vezető típus. Mindig ott vagy, amikor másoknak szükségük van rád. Nincs olyan helyzet, amelyben ne tudnád, mit kell mondani, és mindenkinek szívesen segítesz. Csodálatos karriered és családod van, ennek ellenére időnként mégis szomorú vagy. Erről rendszeresen beszélsz is, mert úgy gondolod, csak még nagyobb károkat okoz, ha csendben maradsz. Még akkor is igyekszel meglátni a jót az emberekben, ha méltatlanul bánnak veled.

Forrás: brightside.me

Ezeket olvastad már?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez komoly? 16 milliós játékot kapott a kis Sarolta hercegnő, vissza kellett adnia

Ez komoly? 16 milliós játékot kapott a kis Sarolta hercegnő, vissza kellett adnia

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)