Fotó: Zendaya és Tom Holland egyszerűen imádja Budapestet

Úgy tűnik, hogy a két világsztár, a közvetlenségéről és kedvességéről közismert Zendaya és Tom Holland bármikor szembe biciklizhet vagy sétálhat veled a fővárosban. Pár napja nagyon élvezték a szabadnapjukat, és egy bérelhető elektromos motorral hasítottak a budapesti rakparton, amit természetesen le is fényképezett valaki, és posztolta is az Instagramon. A világsztárok köztünk járnak, és nem tartanak igényt testőrökre.

Zendaya és Tom Holland bármikor szembe jöhet veled Budapesten. A sztárpár láthatóan jó érzi magát nálunk
Zendaya és Tom Holland bármikor szembe jöhet veled Budapesten. A sztárpár láthatóan jó érzi magát nálunk
Fotó: Getty Images

A sztárpár pontosan ugyanúgy viselkedett, mint bármelyik másik szerelmespár Budapesten: élvezték a napsütést, a város felfedezését a Dűne című film forgatásának szünetében. Miután Zendaya feltehetően hosszú időt tölt majd a magyar fővárosban, Tom Holland pedig minden percet kihasznál, hogy barátnőjével legyen, érthető, hogy kíváncsiak gyönyörű városunkra, és szeretnének kikapcsolódni kicsit. Ki tudja, hol bukkannak fel legközelebb - a Széchényi Fürdőben, a Rudasban, vagy talán a Budapest Parkban?

A fiatal pár a Pókember forgatásán szeretett egymásba, egy ideig titkolták a kapcsolatukat, de úgy tűnik, nagyon jó párost alkotnak, akik képesek nevetni magukon, elfogadni és támogatni egymást. Tényleg szívet melengető, ahogyan nem veszik túlságosan komolyan a státuszukat, nincsenek sztárallűrjeik, egyszerűen csak jól akarják érezni magukat, élvezni szeretnék a fiatalságukat. Ez a generáció már teljesen másképpen áll a sztársághoz is, mint az előző generációk, akik testőrök nélkül egy lépést sem tettek.

Zendaya vezetőnek született

Zedaya és a GLAMOUR 2017-ben egy izgalmas akciót indított világszerte, amikor az összes GLAMOUR magazin november 10-e után csak nőknek adott munkát, és a fiatal színésznő Palvin Barbara mellett örömmel állt a kezdeményezés élére. Ezt az akciót mi, Magyarországon azóta is folytatjuk, így az év végi lapszámokkal te is a női kreatívokat támogatod. Zendaya aktivistaként rendszeresen kiáll a nők és a kisebbségek jogaiért, ezért fiatal kora ellenére már most igazi példaképnek számít, Tom pedig nyilvánvalóan oda van ezért a bátor, karizmatikus lányért. A budapesti rakparton történt romantikus motorozásuk is megmutatja, hogy sztárként is maradhatsz szerény, közvetlen, emberi. Nézd csak, milyen cukik:

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói