18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legtöbben úgy futnak neki a csoportos szex fantáziáik megélésének, hogy feladnak egy társkereső hirdetést: „fiatalos pár női játszótársat keres”. Ez az út azonban csak nagyon keveseknek működik, és a felkészületlenség okán sűrű buktatókkal tűzdelt. Jöjjenek hát a legfontosabb tudnivalók ezen a téren PoliLilitől, hogy valóban jó élményeket gyűjthess!

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”
Fotó: Profimedia

Sokan vágynak arra, hogy ne csak a párjukkal szeretkezhessenek: szeretnének meghívni a hálószobájukba még egy főt, vagy akár egy párt, és megélni annak a csodáját, amikor a számtalan test kéjesen összefonódik, és esetleg már azt sem tudod, ki érint épp téged, csak azt érzed, hogy ilyen jó még sosem volt. Elképzelni nem nehéz ezt a szituációt, de megvalósítani már annál inkább. Íme néhány tipp és tapasztalat, hogy zökkenőmentesen valósíthasd meg az ilyen irányú álmaid.

Az első élményeim több partnerrel

Nem vágytam a csoportos szexre, váratlanul ért az első alkalom. Előtte már sokat fantáziáltam arról, hogy milyen lenne egy másik nővel szeretkezni, de sosem volt bátorságom kipróbálni. Egyszer aztán egy buliban beszélgetve kiderült, egy barátnőm erősen vonzódik hozzám. Nem szerelem volt, hanem egy tét nélküli játék, becsípve. Nevetgélve beszélgettünk két férfi társaságában, és közben kezdtünk el egyre közeledni egymáshoz, simogatni egymás hátát, óvatosan csókolózni. Egyszer csak valamiért spontán megcsókoltam az egyik pasit is – majd a barátnőm is. A játékos évődés odáig eszkalálódott, hogy azon kaptam magam, hármasban csókolózunk, majd valamelyikünk indítványozta, hogy folytassuk az egyik szobában.

Mind a hárman teljesen kezdők voltunk ezen a téren. Szerencsére nem is volt kimondva, hogy mi most „hármasozni” fogunk, hanem egyszerűen csak haladtak előre az események mindenféle cél és tét nélkül. Olyanok voltunk, mint a kamaszok, akik örömtelien és lassan haladnak az egyre mélyebb vizek felé. Nem erőltettük a behatolást, inkább folytattuk a csókolózást és finoman simogattuk egymás testét, nemi szervét. Bár végül egyikünk sem jutott el az orgazmusikg, ettől még csodálatos élmény volt. Tényleg imádtam.

Nagyon kedves emlék ez, amire azóta is mosolyogva gondolok vissza. Utána sem kerestem, hajszoltam tudatosan az ilyen élményeket, de szerencsére még jó néhányszor megtaláltak ezek a helyzetek.

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

A legfontosabb tanács csoportszexhez

Egy alkalommal egy barátunkat kérdeztük meg az akkori párommal, mit javasol, mire figyeljünk, ha többekkel szeretkeznénk. Fantasztikus tanácsot adott: mindig tudatosan tartsuk meg a kontaktust kettőnk között! Hiába van más (vagy mások) is az ágyunkban, arra figyeljünk, hogy gyakran egymás szemébe nézzünk, vagy fogjuk egymás kezét, vagy érjen össze a lábunk: a lényeg, hogy éreztessük a másikkal, hogy fontos nekünk, figyelünk rá és hiába faljuk épp más testét, attól még ő a szerelmünk marad.

A fenti kedvesemmel poliamor kapcsolatban éltem. Egy alkalommal egy nagyon-nagyon szép és szexi nővel lassúzott egy buliban, míg én másokkal beszélgettem. Tapasztalatlan polimorként nem igazán tudtam még, hogy kezeljem ezt a helyzetet. Csak néztem őket, és kezdett mardosni a féltékenység. Nem az zavart, hogy más nővel van (még ha csak tánc és apró simogatások voltak is köztük), hanem az, hogy én közben figyelmen kívül vagyok hagyva. Nem kellettem épp, nem is léteztem a szemében.

A kirekesztettség fájt. Amikor később összeszedtem a bátorságom és odamentem hozzájuk (mert az agyam nagyon is jól tudta, hogy ha bekapcsolódnék, akkor örömmel bevennének harmadiknak). Odaültem a kedvesem másik oldalára a kanapén, ő pedig a combomra tette a kezét, és hirtelen minden a helyére került. Ha még a másik nő is megérintett volna, a fenti első csoportszex élményemhez hasonló csodaként maradt volna meg ez az este is. Így viszont inkább úgy emlékszem rá, mint a buli, ahol egy nagy félelmemet küzdöttem le. (Igaz, ez is egyfajta csoda, de nem annyira kéjes.) Tanulság: sose rekeszd ki a kedvesed, még egészen rövid időre sem. Főleg, amikor még nincs gyakorlatotok a párcserében!

Honnan szerezzünk magunk mellé még egy nőt?

„Szeretnénk nyitni és ehhez keresünk még egy nőt. Sajnos a társkereső oldalakon nem jártunk sikerrel, nagyon sok a csaló, vagy egyszerűen eltűnnek a nők, nem komolyak a szándékai. Hol találhatunk harmadik félt?” – sok ehhez hasonló kérdés talált már meg. Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni azt a nőt, aki szingli és arról álmodozik, hogy egy vadidegen párral kezdjen el ismerkedni. Nem azt mondom, hogy nem létezik ilyen, de biztos vagyok benne, hogy sokkal több pár keres ilyen nőt, mint ahány nő ilyen párt. Jobbnak és biztonságosabbnak látom azt az opciót, hogy swinger klubban próbáljanak szerencsét azok, akik ilyesmire vágynak.

Érdemes swinger klubban kezdeni?

Egy swinger bulinak megvan az az előnye, hogy nem kell egyből fejest ugrani. Gondolj csak bele, ha meghívtok magatokhoz valakit szexelni (ha sikerült arra nyitott személyt találni), akkor már eleve ott lesz az elvárás a térben, hogy most akkor el kell jutni az akcióig még akkor is, ha mégsem vagytok egymásnak szimpatikusak. Sőt, könnyen bekövetkezhet azt, hogy élesben derül ki, hogy ti erre a kalandra párként mégsem vagytok felkészülve. Vagy egyedül csatlakoznál egy párhoz, és szembesülsz azzal a kellemetlen helyzettel, hogy bár azt hitték, mégsem állnak készen arra, hogy megnyissák a kapcsolatukat. Ha nem jön össze a szex, abból valószínűleg a kudarcélmény marad meg, nem a finom vacsora.

A swinger azért egy biztonságos terep, mert ott első lépésként megteheted (megtehetitek), hogy megfigyeled, hogyan hat rád az, ha mások szexelnek körülötted. Egyáltalán nem ciki és nem kötelező egy swinger klubban bekapcsolódni a hancúrozásba. Lehetsz akár szemlélő is, vagy ha párban érkeztetek, kipróbálhatjátok, milyen mások előtt szeretkezni. Azt javaslom, haladjatok fokozatosan, és menjetek el párszor úgy, hogy még csak barátkoztok a gondolattal, hogy másokhoz is kapcsolódjatok. Kivétel persze, ha mindketten (ha párban mentek) egy nagyon határozott vágyat éreztek arra, hogy fejest ugorjatok az orgiába. De ha egy kicsit is hezitáltok, szerintem érdemes lassítani.

Sokan vágyunk rá, de kevesen lépjük meg - Mi vezet egy édeshármashoz?

Sokan vágyunk rá, de kevesen lépjük meg - Mi vezet egy édeshármashoz?

Privát bulit szervezni és ehhez társakat találni teljesen újoncként nehéz. Egy swingerben megszerezheted a magabiztosságot arra, hogy később akár egy saját társaságot is össze tudj rántani, és persze mély és tartalmas emberi kapcsolatokra is szert tehetsz. Én magam nem lettem az ilyen bulik szerelmese (bulizni se nagyon szeretek már), de sok swingerest ismerek, és csodálatos látni, milyen szép, extrákkal gazdagított barátságok szövődtek köztük. Látva a szemük csillogását nincs kétségem, hogy ne lenne ez egy valóban működő és szép életforma azok számára, akik imádják a szexet, és szeretnek többekhez is kapcsolódni szexuálisan.

Keress valakit, aki már tapasztalt!

Bár az én esetemben pont jól sült el az, hogy három zöldfülű keveredett össze, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy jó élményekkel gazdagodjanak, ha a kedvesem is ott lett volna velem, valószínűleg nehezebb lett volna a helyzet, nem tudtuk volna, hogy kezeljük ezt jól. Ha párként egy tapasztalt emberhez, vagy párhoz kapcsolódunk, ők tudnak minket támogatni is abban, hogyan mozogjunk egy ilyen helyzetben, és hogy vigyázzunk egymás lelki világára is.

Extrán figyeljünk a biztonságra!

Nem csak mentálisan sérülhetünk egy ilyen helyzetben: a nemi úton terjedő fertőzésekre is érdemes figyelni. Természetesen az óvszer használata és a rendszeres szűrés itt fokozottan ajánlott.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Elkeserítő hírek érkeztek Katalin hercegnéről, erre senki nem volt felkészülve a hétvége után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)