Felkészülni! Támad az intimszőr

2014.április.10.

Az elmúlt bő másfél évtizedben a brazil bikinifazon hódított, melynek köszönhetően az intim testrészünk teljesen csupasz volt, esetleg egy kis utalás, leszállópálya, nyíl, csík jelezte merre is van dél, illetve, hogy nem vagyunk 5 évesek. Nos, úgy tűnik, hogy ez a tendencia kezd egyre inkább visszaszorulni, és ahogy az lenni szokott, a trendek jönnek-mennek, ezért most az intim szőr is a reneszánszát éli – kinek örömére, kinek bánatára.

Azok a hölgyek, akik a fájdalmas gyantázással vagy az állandó, fárasztó és néha igencsak fájó borotválással bajlódtak az elmúlt években, fellélegezhetnek, hiszen igenis, az intim szőr visszatért! Kedves urak, nyeljétek le a beteges perverziótokat, és nőjetek fel a feladathoz, vegyétek tudomásul, hogy szívetek választottja nem kislány és nem is sztriptíztáncos, tehát nem kötelező neki úgy kinézni. De tény, hogy ez a mi hibánk is, hiszen így neveltünk titeket, de most talán sikerül kijavítani a hibát.

Érdemes csak rápillantani a Tumblr mindig is divatban és trendekben elöljáró hírfolyamára, ahol ugyebár cenzúrázatlanul terjednek a mindenféle stílusú fotók, és azonnal látni fogjuk, nem is újdonság, hogy a lányok lába között már nincs minden szőrszál kiirtva. De, ha nem vagy Tumblr felhasználó, akkor talán elég meggyőző lesz számodra azoknak a hírességeknek a névsora, akik hangot adtak már annak a ténynek, hogy bizony, ők nem csupaszítják magukat ott lent.

Lady Gaga többször is úgy nyilatkozott, hogy a dúsabb megjelenés híve a legintimebb testrészénél. Gwyneth Paltrow pedig például tavaly tavasszal büszkén kijelentette, hogy ő is a "természetesebb kinézet" rajongója. Cameron Diaz nem rég megjelent könyvében ennek a témának egy egész hosszú fejezetet szentel. A 41 éves színésznő természetesen senkit nem akar semmire rábeszélni, viszont arra hívja fel a fiatal hölgyek figyelmét, hogy ne válasszák a végleges szőrtelenítést, mert azt ugyebár nem lehet visszafordítani: "Nyesd, nyírd, fesd be, mint egy húsvéti tojást. Csak ne feledd, hogy a trendek és az ízlések változnak, gondolnod kell arra, hogy legyenek opcióid neked és a szeretőidnek a jövőben is".

No, és hogy mit gondolnak a pasik minderről? Egyesek teljesen kivoltak már annak idején is a hiányától. Mások viszont úgy gondolják, hogy inkább jöjjön vissza a divatba az erényöv viselése, mintsem a szőr, tudniillik elrejt valami olyasmit, amit ők nagyon is szeretnek nézegetni.

Nos, nem akarunk senkit befolyásolni, az a szép a mai világban, hogy mindent szabad és minden divat. A tények viszont magukért beszélnek: az American Apparel márka dús fanszőrzetű babákkal hirdeti áttetsző fehérnemű kollekcióját, és ha már Amerikánál tartunk, érdekes adat, hogy jelentősen visszaesett a brazil bikini fazon-kérelmek száma a kozmetikákban. A hölgyek manapság sokkal inkább egészség-, illetve természetességorientáltak, így egy olyan lány, aki a bió rajongója, kétségtelenül előnyben kell, hogy részesítse a naturális megjelenést.

Mi már pár éve felfigyeltünk erre a trendre, de te mit gondolsz?

Ez is érdekelhet

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Paco Rabanne, a divattervező, aki a hatvanas évek óta hirdette, hogy túlságosan megalkuvóak vagyunk a divatban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói