18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Kedves férfiak! Ezért nem jó ötlet arról dicsekedni, mennyire ügyesek vagytok az ágyban!

Benned milyen érzést kelt, ha egy férfi nyilvánosan kijelenti az Interneten, mennyire boldoggá tud tenni bármilyen nőt az ágyban? Számos ilyen kommetet találsz a Facebook-oldalamon, ami elgondolkodtatott azon, vajon miért csinálják ezt a férfiak?

Miért kerekednek a férfiak azzal, mennyire jók az ágyban? Íme a lehetséges magyarázatok női szemmel:
Miért kerekednek a férfiak azzal, mennyire jók az ágyban? Íme a lehetséges magyarázatok női szemmel:
Fotó: Profimedia

Nekem nem azzal van a problémám, hogy férfiak nyilvánosan teszik közzé az állítólagos szuperképességeiket. Mindenkinek a saját döntése, hogy a reggeli kávéját osztja meg a nagyérdeművel, vagy a tudásáról szóló információkat. Mégis az, amikor valaki arról dicsekszik, mekkora csődör az ágyban, az a nők többsége számára visszatetsző. Kedves férfiak, ha kommentben fejezitek ki egy idegen nőnek, micsoda eget rengető orgazmusokban lesz része általatok, az a következő gondolatokat indíthatja el egy szofisztikáltabb hölgyben:

Ennyire nincs kivel csinálja?

Az, aki online reklámozza magát, valószínűleg még nem tudja, hogy a hölgyek többségének ez nem jön be. Ez dupla kapufa, mert egyrészt azt sejteti, hogy ha ismerkedésnél sem nem ért a nők nyelvén, feltehetőleg az ágyban se megy neki. Ráadásul ilyen szöveggel nehéz nőt találni, azaz gyanús, hogy hazudik.

Tényleg ennyire igénytelen, hogy bárkivel csinálná?

Felajánlja magát egy ismeretlen nőnek, akit sosem látott, azaz nem tudhatja, hogy az illető vonzó számára, vagy épp taszító. Bele sem gondol, hogy a profil mögött ki van, milyen az illata, a kisugárzása, hogyan beszél. Tényleg ennyire mindegy neki? Vagy csak szájhősködik, így izgatja magát?

Akkor neki egy nő csak egy luk?

A fentiek alapján nem valószínű, hogy nagyon érdeklik a női lélek rejtelmei, csak a lába között megbúvó rejtek.

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Kicsi a farka?

Amikor egy férfi nagy, felvágós autót vásárol, sokakban egyből ez a gyanú merül fel. Uraim, aki nem akarja, hogy azt gondolják, valamit kompenzálni akar, inkább fogja vissza a dicsekvést, és kezdjen el a nőkre figyelve valóban udvarolni.

Ha sok nővel van dolga, én is csak egy strigula lennék?

A nők többségének nem vonzó tudni egy férfiról, hogy milyen sok nő „volt meg neki”, még akkor sem, ha állítólag mindet olyan szexben részesítette, amit még soha előtte nem tapasztalt. Ez azt az érzést keltheti bennünk, hogy az illető csak skalpokat gyűjt, márpedig kinek a vágya az, hogy egy legyen a 300 közül? Inkább lennénk különlegesek, az egyetlenek.

Ajtóstul ront a házba, nem is vagyok fontos

Nem udvarol, nem várja meg, amíg eljutunk odáig, hogy én is megismerjem és vágyni kezdjek rá, ergo nem igazán számítok, nem türelmes, nem empatikus.

Miért mondják azt a férfiak, hogy ők a legnagyobb szexistenek?

A legfontosabb ok talán az, hogy a kultúránkban ez egy fontos fokmérője a férfiasságnak. Sajnos inkább a mennyiség, mint a minőség számít menőnek: hány nő, hány orgazmus. Számomra sokkal nagyobb dicsőség az, ha valakinek hosszú távú referenciái vannak, azaz éveken keresztül elégedetten nyilatkozik róla a partnere. Nem attól leszel számomra vonzó, ha bárkit ki tudsz dumálni a bugyijából, hanem ha biztos lehetek benne, hogy meg tudsz újulni, oda tudsz figyelni az akár változó igényeimre, türelmes leszel és alázatos. Az, aki meg van győződve arról, hogy ő a legnagyobb király, azaz az alázat csipetnyi jelét sem mutatja, vajon mennyire fogja elfogadni, ha azt mondod neki: drágám, most kérlek, állj le a csiklóm ingerlésével, mert épp túl érzékeny? Valószínűbb, hogy azt fogja gondolni, jobban tudja nálad, és semmibe véve a kérésed csak azért is meg akarja mutatni, hogy ez jó lesz neked. Találkoztam sajnos már olyan férfival, aki azt gondolta, ő aztán jobban tudja, mi kell a nőknek, mint a nők maguk. Az ilyen férfi nem egy szexisten, hanem egy önelégült, erőszakos bunkó.

Van, aki tudja, hogy haverokkal jól el lehet „beszélgetni” olyan módon, hogy „megvolt a csaj”, de azt már nem gondolja végig, hogy egy nőt nem így fog lenyűgözni. Persze lehet, nem is akar senkire nagy benyomást tenni, csak szórakoztatja magát a felvágással. Amikor odakommenteli nekem, hogy „De boldoggá tennélek, Lili!” (persze vessző nélkül, mert a helyesírás már nem szokott menni), olyankor tulajdonképpen lehet, hogy nem velem akar kapcsolatot létesíteni, hanem egyszerűen csak izgatja magát. Elképzeli, hogy megteszi, és én óriásit élvezek. Pusztán fantáziál – bár jobban tenné, ha képzeletben csinálná, mert így ez szintén egy erőszakos megnyilvánulás, amiben semmibe veszi, hogy én készen állok-e az ő ennyire direkt közeledésére.

Előfordulhat az is, hogy a bizonytalanságát igyekszik leplezni a felvágással. Lehet, hogy merevedési zavarai vannak, vagy korai magömlése, vagy nem tud partnert szerezni, esetleg a felesége már évek óta nem akar vele lefeküdni, és így próbálja szőnyeg alá söpörni a problémát. Maga előtt is igyekszik letagadni, hogy baj van és ő bármiről is tehet. Hiszen ő fantasztikus csődör, aki igazán érti a dolgát és minden értelmes nő vele akarna szexelni.

Szexi vagy sem, ha egy nő hangos az ágyban?

Felvágás helyett inkább fejleszd magad!

Számomra sokkal lenyűgözőbb az a férfi, aki sosem dicsekszik arról, milyen őstehetség, hanem inkább mesél, hogyan fejlesztette magát tovább a szexuális intelligencia terén. Ha foglalkoznék ilyesmivel, sokkal szívesebben írnék ajánlólevelet egy olyan férfinak, aki végig tanulmányozta pár online oktatásom, mint annak, aki magát ajnározza. Persze nem azért, mert az én kuzrusom tanulói protekciót élveznek, hanem mert az, aki fejleszti magát, arról azt lehet sejteni, hogy nyitott, kíváncsi és alázatos.

Az a férfi, aki legalább önmagával és a kedvesével őszinte a képességei terén, valószínűleg sokkal jobb partner. Persze nem kell világgá kürtölni, ha nem vagy biztos abban, volt-e orgazmusa a barátnődnek, de ha magadnak se vallod be, akkor sosem fogsz választ találni a kérdéseidre.

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is! Ingyenes webinárjaira itt tudsz jelentkezni.

Ha még többet olvasnál a témában:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Ráknak nincs oka aggodalomra, a Szűz őrizze meg a nyugalmát - június 1.

Napi horoszkóp: A Ráknak nincs oka aggodalomra, a Szűz őrizze meg a nyugalmát - június 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

PR

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)