18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 dolog, ami feltűnik a férfiaknak az ágyban

Először is, ha lekopott a körömlakkod, vagy van valahol egy benőtt szőrszál a bikinivonalad környékén, az semmiképpen nem tűnik fel párodnak, de még az sem, ha narancsbőrös vagy, vagy ha magadra szedtél pár plusz kilót. Sokat szorongunk azon, hogy a partnerünk mit gondol, mire figyel, vajon tetszünk-e neki. Kicsit átgondoltuk, férfiak segítségével ezt a nyomasztó kérdést.

Íme öt dolog, ami garantáltan feltűnik a férfiaknak az ágyban
Íme öt dolog, ami garantáltan feltűnik a férfiaknak az ágyban
Fotó: Witthaya Prasongsin/Getty Images

Sokkal inkább azok a dolgok érdeklik őket, amit amúgy nem látnának. Arra kíváncsiak alapvetően, hogy működik-e a kémia köztetek, hogyan érzed magad a társaságukban, és felizgatnak-e eléggé. Íme öt részlet, amire odafigyelnek a férfiak szex közben.

Kezdeményezési készség

Amennyiben mindent a férfi csinál, te pedig csak várod, hogy mi jön még, a partnered azt fogja gondolni, hogy valójában téged nem is érdekel ez az egész. Vedd át a vezetést, nyílj meg felé, mutasd meg neki, hogy mit szeretsz, mi esik jól neked. A párodat is oldani fogja ez a fajta bizalom és nyitottság.

Ahogyan a tested mozog

Ha túlságosan merev vagy, az nagyon nagy hatással van a szex hangulatára. A férfiak arra fognak gondolni, hogy valami baj van. De amennyiben ellazulsz, érzékivé válnak a mozdulataid, és ez nagyon felcsigázhatja a kedélyeket. A párod azt akarja, hogy a testetek összetekeredjen, hogy a csípőd mozgasd, hogy érezze a combod simulását. Minél jobban átadod magad a pillanatnak, annál inkább elhiszi majd, hogy te is élvezed az aktust. Persze őszinte legyen minden, soha, semmilyen körülmények között ne játssz meg semmit, mert onnan nincs visszaút!

Mitől leszel jó az ágyban? Így lesz felejthetetlen a szex

A szemeid

Elég mélyen belenézel a szemébe? Rendesen végigméred a párod meztelen testét? Nagyon fontos, hogy pozitív dolgokat sugalljon a tekinteted, mert a férfiak alapvetően nagyon érzékenyek, bármennyire is az ellenkezőjét mutatják. Ha csak a legkisebb jelét is mutatod, hogy valami nem tetszik neked rajtuk, azonnal elutasítva érezhetik magukat. Szex közben ne bámulj a falra és ne nézelődj mindenfelé, nézz mélyen a szemébe, és hagyd, hogy lássa benne a lángoló tüzet, amit ő vált ki belőled!

A lélegzeted

Nyilván itt nem arra gondolunk, hogy milyen a szájszagod, hanem sokkal inkább a lélegzetvételed hangjára, intenzitására. Az, hogy mennyire mélyen és milyen gyorsan veszel levegőt mind elárulhatja számukra, hogy mennyire élvezed a hancúrozást. De semmiképpen se játszd meg, amennyiben valóban élvezed, amit csinál, add a tudtára akár egy szexi suttogással.

A puha bőröd

A pasidat nem fogja érdekelni, hogy frissen borotváltad-e a lábad vagy más testrészed. De az, hogy valóban felkészülsz az aktusra, nagyon izgató tud lenni számára, és amennyiben pihe-puha a bőröd, azt azonnal észre fogja venni. Ezzel azt az érzést kelted a férfiakban, hogy valóban vártad, hogy lefeküdjetek egymással, és készültél is rá. Egy szexi fehérnemű is ugyanezt a hatást tudja elérni, úgyhogy bátran dobj be valami szexi alsót néhanapján.

Ezeket olvastad már?

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói