Miért nem férnek a gatyájukba a sportolók?

2011.szeptember.5.

Szerelemblogunkban korábban már pedzegettük a témát, hogy vajon mennyire van az ember félrelépésre programozva, ám az egy alkalmas botlás és a folyamatos, mondhatni pofátlan megcsalás között azért jelentős a különbség. Ez utóbbi pedig, úgy látszik, extrém módon érinti a sportolókat.

A Psychology Today honlap szerint a magas tesztoszteron szint eleve hajlamosít a félrelépésre, ám nem elég, hogy valakinek mondjuk eleve magas, de bizonyos tevékenységek bizonyítottan növelik is azt. Ha például egy brókernek elképesztően sikeres napja volt, és rengeteget nyert, megugrik a tesztoszteron-szintje, ahogyan egy fontos sportmérkőzés megnyerése után is az egekbe szökhet a tesztoszteron. Máris eljutottunk a címben feltett kérdésig.

Az elmúlt években tele volt a sajtó azzal, hogy külföldi sportolók milyen szégyentelen módokon csalták meg partnereiket, feleségüket. Gondoljunk csak a leghírhedtebb esetre: a világ egyik leggazdagabb és legsikeresebb sportolójára, a profi golfjátékos, Tiger Woods-ra, akinek olyan mennyiségű félrelépése volt, hogy az már szinte vicc - persze nehéz volt nevetni, ha a szerencsétlen feleségre gondoltunk -, de akkor is leesett az állunk, amikor az egyik álompár, Eva Longoria és Tony Parker házassága hullott darabokra a kosaras másik nővel folytatott viszonya miatt.

A Manchester United játékosa, Wayne Rooney három különböző nővel is csalta feleségét, egyikkel éppenséggel akkor, amikor neje a gyermeküket hordta a szíve alatt. A csinos, szexi és sikeres angol énekesnő és televíziós személyiség sem járt jobban, amikor kimondta a boldogító - vagy inkább boldogtalanító - igent a barbadosi származású focistának, Ashley Cole-nak. A férfi ugyanis mindössze öt hónapig volt képes élvezni a házaséletet, utána sürgős félrelépnivalója akadt, és eddig öt különböző nővel való viszonya került napvilágra, miközben végig Cheryl-lel volt. A sort még sajnos folytathatnánk, különösen, hogy a megnyerő külső, a magas társadalmi státusz és bizony, a pénz is erősen hajlamosítanak a félrelépésre. Szinte már azt kell hinnünk, egy jóképű, sikeres sportoló képtelen hű maradni, de persze ez csak vicc.

Ez is érdekelhet

Szexhoroszkóp: A csillagjegyed befolyásolja, hogy milyen vagy az ágyban

Szexhoroszkóp: A csillagjegyed befolyásolja, hogy milyen vagy az ágyban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Tedd & Ne tedd

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten

Emma Watson elképesztő szettben, vagány rövid frizurával tűnt fel a párizsi divathéten