18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Szexjátékszerek: a gésagolyó nem játék! Vagy mégis?

A szexjátékszerek között forgalmazzák, mégis az a hír járja róla, hogy erősítésre szolgál. Találós kérdés is lehetne, de a cím alapján nyilván tudod már a megfejtést. Mi az igazság? Tudd meg, mire jó valójában a gésagolyó!

Érdemes kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, a gésagolyó kedvetekre lesz!
Érdemes kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, a gésagolyó kedvetekre lesz!
Fotó: Getty Images

Komoly ellenállásaim vannak a sport terén, de az, hogy egy gésagolyót felhelyezve akár mosogatás közben is erősíthetek, szimpatikus edzésformának ígérkezett. Ezekről az eszközökről ugyanis az a hír járja, hogy elég csak hordani és az izmok közben maguktól erősödnek. Mindeközben a szexjátékszerek között értékesítik őket. Akkor most mire való valójában? – tettem fel a kérdést.

Használjam intim erősítésre a gésagolyót?

Mivel hajtott a szakmai kíváncsiság, első körben egy intimizom trénerhez fordultam. Addigra már rég óta a bakancslistámon szerepelt, hogy fejlesszem a gáti területem izmait, ezért egyből be is iratkoztam a tanfolyamára.

Hamar megtudtam, hogy az intim izomerősítés nem olyan egyszerű. Ezt az edzéstípust nem szabad csak úgy házimunka közben gésagolyózgatva félvállról végezni. Valahányszor ellátogattam a tréneremhez személyes konzultációra, mindig fény derült valamire, amit helytelenül csinálok: például nem jól feszítek, vagy épp lazítok. Ez pedig nem csak azért probléma, mert nem fejleszti hatékonyan az izmaimat, hanem akár még ártalmas is lehet! Ahogy az ész nélküli, szakszerűtlen hasizmozással is tudunk károkat okozni magunknak, úgy az addig még edzetlen intim izmaink random feszítgetésével pláne!

Addig, amíg nem tanultuk meg, pontosan hogyan érdemes ott lent erősítenünk, nem érdemes plusz egy segédeszközt bevonni, ami csak bonyolítja a helyzetet. Ha pedig már stabilan ismerjük a gyakorlatokat, azokhoz tulajdonképpen teljesen felesleges a gésagolyó. Ráadásul az álló helyzetben elkövetett feladatokat nem is ajánlják nők számára!

Bár továbbra se vagyok intimizom-szakértő, számomra az, hogy majd mosogatás közben fejlesztem az orgazmuskészségem tündérmesének bizonyult. Ellenben a tréning valóban sokat adott: megtanultam tudatosan feszíteni és lazítani a hüvely-környéki izmaimat, ami többek között a gyönyörszintemre is pozitív hatással volt. Végre képessé váltam általa sokkal jobban élvezni a szexet és mélyebb orgazmusokhoz juttatni magam.

Tehát akkor játékszer a gésagolyó?

Igen, az. Azazhogy az is, de erre még később térek ki.

Az első gésagolyómat egy friss párkapcsolatban kaptam ajándékba. Bevallom, lenyűgözött, hogy az egyik első randira ezt vásárolta nekem! Nagyon bátornak és különlegesnek éreztem ezt a meglepetést. Persze mára már, hogy van egy saját szexshopom, tudom, hogy egy körülbelül ötezer forintos eszköz nem olyan nagy áldozat. Egy közös vacsora során többet fizetett volna, ráadásul ezt hosszabban élveztük, mint a bécsiszeletet.

Izgulva bár, de még ott a randin fel is helyeztem az új szerzeményem, ami nagyon-nagyon felizgatta őt. Imádta! Aznap ennyi volt a szerepe ennek a játékszernek, de a kapcsolatunk során később még számtalan kedvenc élményt szerzett nekünk a gésagolyó.

Egy alkalommal a párom a kádban játszadozott rajtam a vízsugárral, miközben behelyezte a golyókat is. Az, ahogy bekerült valami a hüvelyembe miközben a csiklómat izgatta a zuhannyal, szenzációs extra gyönyörhullámokat hozott! Egy ponton nem is tudtam már eldönteni, mi történik velem pontosan. Azt hittem, ő az, aki kihúzza, majd visszatolta a gésagolyót, de kiderült, hogy nem így történt, hanem az én hüvelyem táncoltatta azt ki-be, automata üzemmódban. (Akkor még egyáltalán nem értettem az intim edzéshez.)

Nagyon huncutnak és vagánynak éreztem magam általa!

Egy másik alkalommal egy pajkos mosoly kíséretében indultam el vele kávézni. Azt a huncutságot eszeltem ki, hogy a gésagolyóval a hüvelyemben kelek útra. Nem tudtam, mire számítsak, egy kísérlet volt.

Tudjátok, van az a videó, amin egy nő egy gésagolyót viselve el is élvez az utcán. Nos, bebizonyosodott, hogy ez kamu. Oké, esetleg, ha vibrálós játékszerről van szó, elképzelhető, hogy lehetséges, de pusztán attól, hogy bent van, és esetleg mozog a belsejében a kis fémgolyó, egy átlag nő még csak komolyabb gyönyört sem fog átélni.

Annak ellenére, hogy nem nyögdécseltem tőle, nagyon élveztem a csínyt, hogy ilyen illetlen módon léptem ki az utcára. Volt egy közös titkunk a párunkkal, amitől folyamatosan mosolyogtunk! Nagyon jó játék volt! A körülbelül öt perc autóút és ugyanennyi séta után viszont már azt éreztem, hogy ideje kioperálnom a gésagolyót a kávézó mellékhelyiségében. Addig bírtam a huncutkodást. Elfáradtam, már csúszott kifelé a golyó és kezdett kellemetlenné válni, de ez nem rontott az élményen. Azóta is szép emlékként őrzöm ezt a kalandos kirándulást.

Ez lehet az oka, hogy nem nedvesedsz eléggé szex közben

Mégiscsak jó mosogatni gésagolyóval

A következő emlékezetes eset akkor történt, amikor már egy olyan időszakomat éltem, ahol csak nagyon nehezen kívántam meg a szexet. Imádtam a párom, de a libidóm mélyen szunnyadt. Ugyanakkor ebbe nem voltam hajlandó beletörődni, mindig kerestem a módokat arra, hogy végre „megjavítsam magam” és újra kívánjam a szerelmeskedést a párommal.

Az egyik ilyen „önjavítgatási” kísérlet során elővettem az addigra már egy ideje elhanyagolt gésagolyóimat. Felhelyeztem, és láss csodát, megmoccant a libidóm! Az által, hogy volt valami ott bent, elkezdett bekapcsolódni a hüvelyem. Olyan volt, mintha újra reflektorfénybe került volna: elkezdtem odafigyelni arra, hogy milyen érzetek keletkeznek a hüvelyemben és általa újra felkerült a térképre a gyönyör. Elkezdtem újra nyitni a szex felé. Emiatt gondolom, hogy nem csak játékszer, de fejlesztőeszköz is lehet akár szexuálterápia során is.

Az igazi jolly joker orális szexhez!

A kedvencemet a végére hagytam. Igazi meglepetésként ért, amikor egyszer orális kényeztetés közben a párom kezébe vette a gésagolyóimat. Már az, ahogy odahelyezte a hüvelybemenetemhez, az egekbe emelte a gyönyörszintem, majd ahogy szépen lassan behelyezte azt, még inkább elvesztettem az eszem. Soha nem volt még olyan jó, pedig addig is imádtam, amit a szájával művelt! Itt tudtam meg végérvényesen, hogy igen, a gésagolyó valóban játékszer, méghozzá nem is akármilyen!

PoliLili felnőtteknek szóló szexedukációs tevékenységével már nem csak az Ébredő Szexualitás blogon és YouTube csatornán találkozhatsz, hanem itt, a Glamourban is!

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói